White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.870
- Πόντοι
- 1.336
Και Άγιο κολάζει το φαινόμενο Adrianna ,πόσο μάλλον εμάς ρε κορίτσαρε !!!
Και Άγιο κολάζει το φαινόμενο Adrianna ,πόσο μάλλον εμάς ρε κορίτσαρε !!!
Κάποιοι από εσάς ξέρετε ότι εξομολογήθηκαΚαι Άγιο κολάζει το φαινόμενο Adrianna ,πόσο μάλλον εμάς ρε κορίτσαρε !!!
Ζερβού Βοήθησε με γιατί δεν καταλαβαίνω τίποταΤοσο μεγαλο ειναι το προβλημα δηλαδη;
Ο Σεσκουλας πρεπει να γινει ΑΝΤΡΑΣ! Χρειαζόμαστε την βοηθεια σου.Ζερβού Βοήθησε με γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα
Ανδριάννα αναλαμβάνεις και ξεπαρθενιασμα ? xDΘα σας πω κάτι τώρα
Έρχεται ένας Παρθένος 23 χρονών πριν ένα χρόνο
Πάω να κάνω αργά πιο γρήγορα πολλά χωρίς πρωκτικό εννοείται..
... δεν μπορεί να τελειώσει!!
Περνάει η ώρα τον λυπήθηκα Και λέω εντάξει τώρα Μπορείς να δοκιμάσεις και με το χεράκι σου....
Αλλά δυστυχώς ούτε ούτε και με το χεράκι
Ίδρωσε Υδρούσα και εγώ
Θα τον ρωτάω -Γιατί ρε baby??
Και μου απαντάει- μου λέγανε όταν πας με την Ανδριάνα Τράβα τρεις παχιές πριν την συναντήσεις
Τα πάντα αναλαμβάνει χαχαΑνδριάννα αναλαμβάνεις και ξεπαρθενιασμα ? xD
Τη βρίσκω πολύ επιθετική για πρώτη φορά χαχαχ δεν θα αφήσει ούτε κοκκαλακιΤα πάντα αναλαμβάνει χαχα
Α δεν μπαίνω στο DNAΟ Σεσκουλας πρεπει να γινει ΑΝΤΡΑΣ! Χρειαζόμαστε την βοηθεια σου.
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν τρώω κρέας μόνο γαριδάκιαΤη βρίσκω πολύ επιθετική για πρώτη φορά χαχαχ δεν θα αφήσει ούτε κοκκαλακι
Θα σας πω κάτι τώρα
Έρχεται ένας Παρθένος 23 χρονών πριν ένα χρόνο
Πάω να κάνω αργά πιο γρήγορα πολλά χωρίς πρωκτικό εννοείται..
... δεν μπορεί να τελειώσει!!
Περνάει η ώρα τον λυπήθηκα Και λέω εντάξει τώρα Μπορείς να δοκιμάσεις και με το χεράκι σου....
Αλλά δυστυχώς ούτε ούτε και με το χεράκι
Ίδρωσε Υδρούσα και εγώ
Θα τον ρωτάω -Γιατί ρε baby??
Και μου απαντάει- μου λέγανε όταν πας με την Ανδριάνα Τράβα τρεις παχιές πριν την συναντήσεις
Θα σου πω....Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
What
Είναι η τελευταία ελπίδα με την μουνάρα.Τοσο μεγαλο ειναι το προβλημα δηλαδη;
Κάνει πιάστην γλείφτην.Αντριάνα, φαίνεσαι τοπ κορμί.
Γυμνάζεσαι;
Κάποιοι από εσάς ξέρετε ότι εξομολογήθηκα
Ξέρει αυτή...Έχει τεχνικήΤη βρίσκω πολύ επιθετική για πρώτη φορά χαχαχ δεν θα αφήσει ούτε κοκκαλακι
Κάτσε ρε κορίτσι μου. Μην τα λες έτσι απότομα αυτά. Ανατριχιασε το γαριδακι μου.Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν τρώω κρέας μόνο γαριδάκια
Κωλο-γερε το καλυτερο δεν εχεις δει της Αντριανας.Κάτσε ρε κορίτσι μου. Μην τα λες έτσι απότομα αυτά. Ανατριχιασε το γαριδακι μου.
Έχω τελειώσει με 8 πόντους
Κωλο-γερε το καλυτερο δεν εχεις δει της Αντριανας.
Αμα χασεις ενα κιλο, οχι παραπανω και πεσει λιγο η κοιλια μεγαλωνει.Αν έγραφε με 7.2 κάτι θα γινόταν. Τώρα τζιφός.
Αν έγραφε με 7.2 κάτι θα γινόταν. Τώρα τζιφός.