adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.708
Δικό σου πρόβλημα είναι αυτό φιλαράκι .Ναι καλα, τραγουδά...
Να μάθεις να καθαρίζεις την κωλοτρυπίδα σου Ξεχωριστά από τα α****** σου βλάκα
Δικό σου πρόβλημα είναι αυτό φιλαράκι .Ναι καλα, τραγουδά...
ΜΑΖΕΨΟΥΔικό σου πρόβλημα είναι αυτό φιλαράκι .
Να μάθεις να καθαρίζεις την κωλοτρυπίδα σου Ξεχωριστά από τα α****** σου βλάκα
Μαζέψου εσύΜΑΖΕΨΟΥ
Και σου ήρθε η αναλαμπή σήμερα να το γράψεις!!!!Αλλά με τόσες κριτικές που γράφεις που να προλάβεις .Καλύτερα, γιατί την έχω δει 2 φορές πριν μερικά χρόνια και δυστυχώς μετά την 2η φορά, έφυγα με "παρασημο".
ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
Προμοτορας Νο 1.Και σου ήρθε η αναλαμπή σήμερα να το γράψεις!!!!Αλλά με τόσες κριτικές που γράφεις που να προλάβεις .
Είν αι ο μόνος τρόπος να χτυπήσετε την Αντριαννα στο θέμα της καθαριότητας(που είναι η μόνη που κάνει κλησμα σε κάθε ραντεβού..) αλλά δεν θα τα καταφέρετε .
Μάθαμε την καραμέλα προμοτορας !!! κλαίω από τα γέλια. αυτό δεν λέγετε προμοτορας λέγετε αποκατάσταση τις αλήθειες αν και οι περισσότεροι την ξέρουν.Προμοτορας Νο 1.
Εσύ είσαι promote ώρας ή είσαι αυτός που με απειλεί με βάζει να δουλεύω μετά από το ωράριό μου????Προμοτορας Νο 1.
Σου χτύπησα κάποια ΦλέβαΠρομοτορας Νο 1.
Μήπως δεν έχουμε βρεθεί και εσύ είσαι αυτός που με παίρνει τηλέφωνο και θέλει να κάνουμε ραντεβού μετά το ωράριό μου?Σου χτύπησα κάποια Φλέβα
Δηλαδή να φοβάμαι από εσένα να μη με περιμένεις έξω από το Μπιλ εσύ είσαι αυτός που μου κάνει απειλήΠρομοτορας Νο 1.
Αστα αυτα, κονδυλωματου. Δεν τσιμπαω. Δεν εχουμε ανωμαλους, και νταβατζηδες εδω περα.Δηλαδή να φοβάμαι από εσένα να μη με περιμένεις έξω από το Μπιλ εσύ είσαι αυτός που μου κάνει απειλή
Για πες βλάκα τη φλέβα σου χτύπησα?Αστα αυτα, κονδυλωματου. Δεν τσιμπαω. Δεν εχουμε ανωμαλους, και νταβατζηδες εδω περα.
Κοριτσι ομορφο δεν χρειαζεται να δικαιολογηθεις για τιποτα. Αν και δεν εχουμε βρεθει, ακομη, φαινεται οτι παιρνεις στα σοβαρα την δουλεια σου. Προχωρα οπως ξερεις εσυ. Φιλακια.Πήγα στον άστεγο σακούλες για να μην βροχή τον πήγα νερό φαγητό Έδωσα και λεφτά να φύγει για Γιάννενα γιατί έτσι ήθελε
Ευχαριστώ πολύ όντως παίρνω στα σοβαρά και τους ενοχλεί κάποιος αυτόΚοριτσι ομορφο δεν χρειαζεται να δικαιολογηθεις για τιποτα. Αν και δεν εχουμε βρεθει, ακομη, φαινεται οτι παιρνεις στα σοβαρα την δουλεια σου. Προχωρα οπως ξερεις εσυ. Φιλακια.
Κοιτα αν δεν το κανεις κυριως κακο στον εαυτο σου θα κανεις. Οποτε ειναι αυτονοητο. Απο την εμπειρια μου με 2 κοπελες που εχω βρεθει και οι 2 ηταν αψογες στο θεμα καθαριοτητας.Ευχαριστώ πολύ όντως παίρνω στα σοβαρά και τους ενοχλεί κάποιος αυτό