gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.627
- Πόντοι
- 4.696
Πεστα ρε φίλε. Μα να πληρωνεις ραντεβού για να φτιάχνει βίντεο η Τάνα. ΤραγικόΠοιος τραβάει το γαμωβίντεο;;; τι διάολο με action camera γαμάνε μερικοί ;;;
Πεστα ρε φίλε. Μα να πληρωνεις ραντεβού για να φτιάχνει βίντεο η Τάνα. ΤραγικόΠοιος τραβάει το γαμωβίντεο;;; τι διάολο με action camera γαμάνε μερικοί ;;;
Ξέρω γω;;; Μερικοί έχουν πόρωση με την go pro heroΠεστα ρε φίλε. Μα να πληρωνεις ραντεβού για να φτιάχνει βίντεο η Τάνα. Τραγικό
Πορωση σε κάνα enduro όχι και στο γαμησι χαχαχαχ. Τους βάζουνε μωρέ και αυτοί εκτελούνΞέρω γω;;; Μερικοί έχουν πόρωση με την go pro hero
πατουσάκια
Εννοείται.κοριτσαρα σε θέλω στο ραντεβού με αυτό το παντελόνι και γόβες....
Αρκούδα ακόμα δεν έχεις καταλάβει!!!Ξέρω γω;;; Μερικοί έχουν πόρωση με την go pro hero
ΑχαχαχχχαχαψαχαχαχαΠοιος τραβάει το γαμωβίντεο;;; τι διάολο με action camera γαμάνε μερικοί ;;;
Φφφφφ.... You..Tragic
Θα παει χαρουμενος τουλαχιστον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να ζεσταθούμε...
Το άλλο gif δεν θα του βάλω τώρα γιατί μπορεί κάποιος να τρακάρει
αλλοςΦφφφφ.... You..
Όρμα 2 ποτήρια ουίσκι και κοιμήσου
Γεια σου Αντριάννα με τις ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΣ σου
Πάλι παλιό μη μου κλέψει κανείς
Μου εξαφανίστηκε ο πορνοστάρ μου
Βρε μπαγλαμά του πληκτρολόγιου τι είπαμε; αμέ στην τρύπα σούαλλα τραγικη ....
τα λεφτα να κρατας στο χερι χαχαχαχα
Γεια σου Αντριάννα με τις ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΣ σου
14 μυνήματα πας πολύ καλά για κλώνοςΒρε μπαγλαμά του πληκτρολόγιου τι είπαμε; αμέ στην τρύπα σού
Τυπακο εχεις σοβαρο θεμα..........Αξιόπιστη παντα εδώ θα είμαστε να τα λέμε όπως πρέπει
Τι να κάνουμε ο καθένας με τα θέματα του. Όποιος περνάει καλά με την εκδιδόμενη εδώ ας μην τα διαβάζει τα μυνήματα μου. Αλλά η υπάρχει και άλλη άποψη για την συγκεκριμένη....Τυπακο εχεις σοβαρο θεμα..........
Για τσεκ εδωΓιώργος Νικολάου - Ψυχίατρος / Ψυχοθεραπευτής - SoulScan
Γιώργος Νικολάου | Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής | Θεσσαλονίκη | Πληροφορίες, επικοινωνία, παρεχόμενες υπηρεσίες, είδη ψυχοθεραπείαςsoulscan.gr