Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Ρε μαν για ονομα του θεου ξερασαν τα ματια μου, δηλαδη ειπαμε λιγο ελεος καπουΟ ορισμός της τελειότητας.εσυ όταν γεννήθηκες έβρεχε έκλαιγαν οι ουρανοί διότι έχασαν έναν αγγελο
Ρε μαν για ονομα του θεου ξερασαν τα ματια μου, δηλαδη ειπαμε λιγο ελεος καπουΟ ορισμός της τελειότητας.εσυ όταν γεννήθηκες έβρεχε έκλαιγαν οι ουρανοί διότι έχασαν έναν αγγελο
Αχχχα έχεις δίκιο Με κάνεις να γελάωΡε μαν για ονομα του θεου ξερασαν τα ματια μου, δηλαδη ειπαμε λιγο ελεος καπου
Ολοι ξερουμε οτι εισαι μουναρα μωρο και ευχομαστε τα καλυτερα, αλλα καπου δηλαδη ωπα με τετοια μηνυματα γιατι θα ξερναμε ο ενας πανω στον αλλονΑχχχα έχεις δίκιο Με κάνεις να γελάω
Έεεε ναιΟλοι ξερουμε οτι εισαι μουναρα μωρο και ευχομαστε τα καλυτερα, αλλα καπου δηλαδη ωπα με τετοια μηνυματα γιατι θα ξερναμε ο ενας πανω στον αλλον
Τωρα ας επιστρεψουμε στο κανονικο τεμπο που ολοι αγαπαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έεεε ναι
Αχαχα και εγώ θέλω μωρό μου να επιστρέψω σύντομαΤωρα ας επιστρεψουμε στο κανονικο τεμπο που ολοι αγαπαμε
Τα καλυτερα ευχομαι μωρο αν και δεν ξερω λεπτομερειες τι εγινε. Ελπιζω να επιστρεψεις στη δραση πιο δυνατη απο ποτε. Σε θελω παουερ οταν ανεβω στην πρωτευουσα. Εννοειται οτι θα σε προτιμησω δαγκωτοΑχαχα και εγώ θέλω μωρό μου να επιστρέψω σύντομα
Φίλε φίλεαξιοπιστα ...ολα να πανε καλα !!!
Εύχομαι να επιστρέψω σύντομαΤα καλυτερα ευχομαι μωρο αν και δεν ξερω λεπτομερειες τι εγινε. Ελπιζω να επιστρεψεις στη δραση πιο δυνατη απο ποτε. Σε θελω παουερ οταν ανεβω στην πρωτευουσα. Εννοειται οτι θα σε προτιμησω δαγκωτο
Σε περιμένουμεΑχαχα και εγώ θέλω μωρό μου να επιστρέψω σύντομα
Με λιγη υπομονη θα μπορεις ακομα πιο καλυτερα , γιατι εισαι ΔΥΝΑΤΗ !!!!!!Να δούμε πότε θα μπορέσω να κάνω αυτή η στάση
Εισαι μεγαλη τσονταΕυχαριστώ ρε baby
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημερα ! τι επαθε η Αντριανα και της λετε περαστικα?περαστικα κοριτσαρα
Η Άντυ ,τι να έπαθε τίποτα , γιατί χαλάνε η μηχανές της ηδονής, με κανένα μύστη με μεγάλο παλούκι θα πήγε και θα είναι κουρασμένηκαλημερα ! τι επαθε η Αντριανα και της λετε περαστικα?
Αντικειμενικα φιλε ηταν λαθος και υπερβολικο , ολα εχουν ενα οριο !!!! φιλικοτατα.Ρε μάνα μαλλον ξερασε ο κωλος της Μανάς σου και βγήκες να μιλάς έτσι ένα κομπλιμέντο έκανα δεν την έβρισα την κοπέλα
Περαστικά Μωρό