billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 5.956
Φέρτε τις μανικες να δροσίσει!Καλημέρα
Πολλή ζέστη ε?
Φέρτε τις μανικες να δροσίσει!Καλημέρα
Πολλή ζέστη ε?
...μαλιστααααααααα!!!!
Ποιο πολλά video όταν είσαι στον αγώνα που θα βρούμε θα βάλεις;...μαλιστααααααααα!!!!
Θα βάλω θα βάλωΠοιο πολλά video όταν είσαι στον αγώνα που θα βρούμε θα βάλεις;
δεν ερχεσαι καμια βολτα απο κερκυραΚαλημέρα
Πολλή ζέστη ε?
Εννοείται Χανιά Βόλο κέρκυρα-θεσσαλονίκη Γιάννινα Χαλκιδικήδεν ερχεσαι καμια βολτα απο κερκυρα
Για να δούμε πότε θα σε ξεμπλοκάρω....,,Λιβας , καυσωνας ,φωτια. τραγικο !!!
και στην κατω παναγια αμα μπορειςΕννοείται Χανιά Βόλο κέρκυρα-θεσσαλονίκη Γιάννινα Χαλκιδική
Τώρα κακώς που είσαικαι στην κατω παναγια αμα μπορεις
ελα αγαπη μου κερκυραΕννοείται Χανιά Βόλο κέρκυρα-θεσσαλονίκη Γιάννινα Χαλκιδική
αραξε ρε μια χαρα ειμαι αξιοπηστη!!!Για να δούμε πότε θα σε ξεμπλοκάρω....,,
μηπως δεν ειναι μυδια ??? μηπως ηταν τιποτα αλλο ??? χαχααΒρε παιδιά ποιο μαγαζί στην Αθήνα.. μάλλον Πειραιά έχει αυτά που μοιάζουν σαν μύδια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα κακώς που είσαι
για φαγητο εννοεις τα οστρακα ?Βρε παιδιά ποιο μαγαζί στην Αθήνα.. μάλλον Πειραιά έχει αυτά που μοιάζουν σαν μύδια?
Τώρα κακώς που είσαι
Δεν ξέρω,αλλά σύμφωνα με τους παλιούς" το αρχιδι και το μύδι κάνουνε τον Αρχιμήδη, και ο Σωκράτης ο σοφός, πουστης ήτανε και αυτος"Βρε παιδιά ποιο μαγαζί στην Αθήνα.. μάλλον Πειραιά έχει αυτά που μοιάζουν σαν μύδια?
Να μας ενημερώσεις πότε θα κάνεις το τουρ περιμένουμε με ανυπομονησία.....Εννοείται Χανιά Βόλο κέρκυρα-θεσσαλονίκη Γιάννινα Χαλκιδική
ΧαχαχαΔεν ξέρω,αλλά σύμφωνα με τους παλιούς" το αρχιδι και το μύδι κάνουνε τον Αρχιμήδη, και ο Σωκράτης ο σοφός, πουστης ήτανε και αυτος"
Έχω επιλέξει εδώ στο κέντρο θα ανεβαίνω κατεβαίνω 5 ορόφους έχει έχετε καταλάβει που?Να μας ενημερώσεις πότε θα κάνεις το τουρ περιμένουμε με ανυπομονησία.....
Έλενα δεν τα λένε μπουμπού αυτά!!!Μπουμπου ????
Μπορει να θελεις να πεις κοπελα μου για τα κυδωνια - γυαλιστερες (οστρακα ) ??? υπαρχουν και Αθηνα και Πειραια και πολυ νοστιμα με μπολικη τεσοστερονη !!!!!!!Βρε παιδιά ποιο μαγαζί στην Αθήνα.. μάλλον Πειραιά έχει αυτά που μοιάζουν σαν μύδια?
Τώρα κακώς που είσαι