TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ειναι μονιμος ανοιχτηγια την δικιά του πίσω πόρτα ρωτάει βρε...
αν κάνεις στραπόνιασμα...
ειναι μονιμος ανοιχτηγια την δικιά του πίσω πόρτα ρωτάει βρε...
αν κάνεις στραπόνιασμα...
Αχχχχχαχα,..Που να φαντάζονταν οι Deep Purple σε τι "φάση" θα έπαιζε background το Child in Time και σε τι forum θα "ακουγόταν"....
Aνταποδιδω την βυζοαφιερωσηΑχχχχχαχα,..
Καλημέρα καλημέρα
Παλι μαλακειες αρχισες να γραφεις εσυ? Δεν βαρεθηκες?..... ενα πουλακι μου τα είπε , αν καποις κλησει ραντεβου μαζι σου εχει περιπου 50% πιθανοτητες να τον πουλησεις για ενα αλλο ραντεβου με φυσικα περισσοτερα λεφτα η καλυτερο ραντεβου.
βρε καλως τον κ ass αργησε !!!! κατι σε πειραξε εσενα.... πες μας τι ειναι , μπορει και να σε βοηθησουμε!!!Παλι μαλακειες αρχισες να γραφεις εσυ? Δεν βαρεθηκες?
Που να φαντάζονταν οι Deep Purple σε τι "φάση" θα έπαιζε background το Child in Time και σε τι forum θα "ακουγόταν"....
Ανεβάζει πολύ συχνά φωτό και βίντεοΒρε κορίτσι τίποτα καινούργιο δεν έχεις ανεβάσει βιντεάκια παλιά μας δείχνεις
Μην ήταν κανα βίντεο με την αγαπημένη σου πλαστική πούτσα στο κωλαράκι σου?Καλησπέρα
Να δούμε ποιος θυμάται το πρώτο μου βίντεο όταν ξεκίνησα
Όταν τότε καμία έβγαζε τέτοιες φωτογραφίες να μην μιλάμε για βίντεο
Σωστά σωστάΜην ήταν κανα βίντεο με την αγαπημένη σου πλαστική πούτσα στο κωλαράκι σου?
Δεν το έψαξα να το δω, στην τύχη απάντησα, έχω την εντύπωση ότι το έχεις αναφέρει ξανά στο φόρουμ. Κι αν ισχύει, έχω φοβερή μνήμηΑλλά ήταν εκεί αρκετά χοντρή...
Ε woopsie?
Όντως έχεις δίκιοΔεν το έψαξα να το δω, στην τύχη απάντησα, έχω την εντύπωση ότι το έχεις αναφέρει ξανά στο φόρουμ. Κι αν ισχύει, έχω φοβερή μνήμη