Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.087
- Πόντοι
- 206
Εξαγωγή εσωρούχων;παντού γ***** ο π******
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό το εσώρουχο σήμερα έφυγε για Σιγκαπούρη
Εξαγωγή εσωρούχων;παντού γ***** ο π******
Χαχαχα ωραίος λέω.Ελιξηριο νεοτητος.. Παιρνεις το βρακακι το ζεματιζεις κ πινεις 2 κουταλιες καθε πρωι..(φυλασεται το ζουμι στο ψυγειο)
300 χρονια ντουρος θα ζησεις
Είναι μια λύση και αυτή...χαχαΕλιξηριο νεοτητος.. Παιρνεις το βρακακι το ζεματιζεις κ πινεις 2 κουταλιες καθε πρωι..(φυλασεται το ζουμι στο ψυγειο)
300 χρονια ντουρος θα ζησεις
Ωραιο δωρο…Χαχαχα ωραίος λέω.
Σε κάποιους λέω να σου κάνω δώρο το εσώρουχό μου και του έδωσα και το εσώρουχό μου πήγε για Σιγκαπούρη
Εσωρουχο +20 extra xaxaxaxaΧαχαχα ωραίος λέω.
Σε κάποιους λέω να σου κάνω δώρο το εσώρουχό μου και του έδωσα και το εσώρουχό μου πήγε για Σιγκαπούρη
Εγω το εχω παρει χαρισμα με πολυ αγαπη !!!!!!!!Εσωρουχο +20 extra xaxaxaxa
εεεε ενταξει δεν ειμαστε ολοι το ιδιο !!! χαχααχαΕγω το εχω παρει χαρισμα με πολυ αγαπη !!!!!!!!
Αυτο δεν το ξερω εσυ μπορει να εισαι πιο καλυτερος !!!! και χωρις σριγκακι δωρο χαχαχα!!!!!!!!εεεε ενταξει δεν ειμαστε ολοι το ιδιο !!! χαχααχα
xaxaxa ολοι καλοι ειμαστε φιλε μου κανενας δεν ειναι καλυτερος απο τον αλλον σε αυτο το σπορ.Αυτο δεν το ξερω εσυ μπορει να εισαι πιο καλυτερος !!!! και χωρις σριγκακι δωρο χαχαχα!!!!!!!!
Σιγουρα !!! αλλα φιλε μου παιζει και καποιο ρολο η καποια εμπειρια οσο να ειναι . Καλο σου βραδυ και ασκανδαλιστα με το στριγκακι !!! χαχαχαxaxaxa ολοι καλοι ειμαστε φιλε μου κανενας δεν ειναι καλυτερος απο τον αλλον σε αυτο το σπορ.
θα ηθελα να το αλειψω με σιροπι και να το γλυφω μιση ωρα θα με αφησεις αραγε? το γλύψιμο ειναι το αγαπημενο μου
Άντε νάνι τώρα
για γλυψιμο ειναι ..ολοκληρη
Αμάν..θα ηθελα να το αλειψω με σιροπι και να το γλυφω μιση ωρα θα με αφησεις αραγε? το γλύψιμο ειναι το αγαπημενο μου
Και άμα στεγνώσει πάνω πάει η γλώσσα σου κόλλησεΑμάν..
Άμα είναι με σιρόπι θα κολλήσει η γλώσσα σου πάνω μου και πάμε προς πέντε ώρες εγώ είμαι εκεί στο κρεβάτι και εσύ θα πληρώνεις 5 ώρες με κολλημένη γλώσσα πάνω στο σώμα μου
οκ το σιροπι με στεβια δεν στεγνωνει ,αλλα φερνω και σπρει σαντιγυ λυσεις υπαρχουν για μια τοσο ομορφη γυναίκαΑμάν..
Άμα είναι με σιρόπι θα κολλήσει η γλώσσα σου πάνω μου και πάμε προς πέντε ώρες εγώ είμαι εκεί στο κρεβάτι και εσύ θα πληρώνεις 5 ώρες με κολλημένη γλώσσα πάνω στο σώμα μου
Και άμα στεγνώσει πάνω πάει η γλώσσα σου κόλλησε
Καλησπέρααααα
Εμπειρο αγορι !!!!Σιγουρα !!! αλλα φιλε μου παιζει και καποιο ρολο η καποια εμπειρια οσο να ειναι . Καλο σου βραδυ και ασκανδαλιστα με το στριγκακι !!! χαχαχα
παντού γ***** ο π******
Άστο σιρόπι τύπε.. Γλειψε την και θα σε κεράσει η αντριαννα τα δικά της σιρόπια που δεν κολλάνε κιόλαςθα ηθελα να το αλειψω με σιροπι και να το γλυφω μιση ωρα θα με αφησεις αραγε? το γλύψιμο ειναι το αγαπημενο μου
Για διακοπές ?παντού γ***** ο π******
ΌχιΓια διακοπές ?