ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
συμφωνώ !!υπεροχη
συμφωνώ !!υπεροχη
Καλησπέρα. Και σε εσένα κάτι ξεχασες!!!!Καλησπέρα καλησπέρα
Χαχαχα έτσι είναι όπως τ λες σοφε μ συναγωνιστή χωρίς χρήμα δυστυχώς δεν βλέπεις τις χαρές της ζωής σε κάποια θέματαχρημα .... ο μεγαλυτερος ερωτας τον κοριτσιων εδω χαχα
Κάπως έτσι είναι αλλα υπάρχουνε λεπτομέρειες οι οποίες τώρα δεν θα αναλύσωΧαχαχα έτσι είναι όπως τ λες σοφε μ συναγωνιστή χωρίς χρήμα δυστυχώς δεν βλέπεις τις χαρές της ζωής σε κάποια θέματα
Καλά εννοείται εγώ εννοώ ότι στις μέρες μας γενικότερα θέλοντας και μη πολλά πράγματα στη ζωή για να πραγματοποιηθουν θέλουν χρήμα δυστυχώς ή ευτυχώς.. Τώρα προφανώς είναι και θέμα συμπεριφοράς σεβασμού και ευγενείας σ πολλά ζητήματαΚάπως έτσι είναι αλλα υπάρχουνε λεπτομέρειες οι οποίες τώρα δεν θα αναλύσω
Ναι μωρε αστο μην αναλύεις τωραΚάπως έτσι είναι αλλα υπάρχουνε λεπτομέρειες οι οποίες τώρα δεν θα αναλύσω
αλλαξε χρωμα μαλλι λεμεκαλησπέρα
No αγαπητέ μουαλλαξε χρωμα μαλλι λεμε
Πού να πρώτο πάω πρώταΑντώνης Ρέμος που τραγουδάει 2024 - 2025
Αντώνης Ρέμος που τραγουδάει ☎ Τηλ 2310626571 ☎ 2024 - 2025 δωρεαν Online κρατηση τιμες πληροφορίες δισκογραφίαvgainoexo.gr
οπου εχει ποιο πολλα λεφτα , ξερεις εσυΠού να πρώτο πάω πρώτα
Διακοπές διακοπές
Βουλγαρία
Σαλόνικα
ΩΝΣΓ Σου ρχομαι Τρίτη, να ξέρεις.
Το γράφει κάτω από κάθε ποστ η κοπέλα ρε φίλε. Δες λίγα μηνύματα πιο πριν.Καλημέρα κορμάρα μου. Θέλω να σε δω. Στείλε μου σε παρακαλο μήνυμα επειδή δεν έχω το. Αριθμό σου. Φιλία Γιάννης.
Χαχαχα καλησπέρα,τι εγινε ρε παιδι δεν εχει χειραγωγηση του κοινου σημερα?