giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 4.577
Εσυ βγηκες για τα ψωνια σου ?Το Σάββατο έχουν βγάλει όλα έξω τα κορίτσια στην Ερμού
Εσυ βγηκες για τα ψωνια σου ?Το Σάββατο έχουν βγάλει όλα έξω τα κορίτσια στην Ερμού
πασαρέλα εχω να στειλω και εγω εκει εναν πολυ αντρα βαρβατο θα της ξεμουνιασει ολεςΤο Σάββατο έχουν βγάλει όλα έξω τα κορίτσια στην Ερμού
Θέλουν φρέσκο υλικό φαίνεταιΔεν μπορώ να καταλάβω που μερικοί γράφεται στην Αντριάννα να ανεβάσει κάτι... ενώ είναι η μόνη κοπέλα που ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα από μόνη της... Υπάρχει άπειρο υλικό !!
Κάνουν αλλά εξ αποστάσεωςκαι αναθεμα αν καποιος απ ολους αυτους που ζητάνε υλικο εχει κανει εστω μια συνάντηση μαζι της ...
εχω υπ οψη μου ...εκεινο το πληκτρολογιο το εχουν ξεμουνιάσειΚάνουν αλλά εξ αποστάσεως
ολοκληρη.......ειναι ενα δυνατο σημειο!!!Ποιό είναι το δυνατό σημείο της Adriannas?
Εγω δεν ειχα σκοπο να σε κραξω παλικαρι μου , απλα μπεικες πολυ αποτομα στα βαθια (Αντριαννα) μην κωλωσεις ομως γιατι πανω απο ολα η Αντριαννα ειναι καλο παιδι και ειμαι βεβαιος οτι θα σε βοηθησει αν της μιλησεις στα ισια , την ξερω και πιστευω οτι θα τα πατε πολυ καλα. καλο βολι !!!!Ενταξει μαγκες μην κραζεται πιτσιρικας ειμαι 22 και δεν ξέρω και δεν εχω πάει ποτέ call girll απλος ρωτάω να μου πειτε της γνώμες σας και εδώ πρώτη φορά μένω στο νήμα !!
Ενταξει μαγκες μην κραζεται πιτσιρικας ειμαι 22 και δεν ξέρω και δεν εχω πάει ποτέ call girll απλος ρωτάω να μου πειτε της γνώμες σας και εδώ πρώτη φορά μένω στο
ΕυχαριστώΦοβερή!!!
Συνέχεια για επισκευή θα είναι.εχω υπ οψη μου ...εκεινο το πληκτρολογιο το εχουν ξεμουνιάσει
1% να την παντρευτείς...Θα σε κανει τετοιο γαμησι που 99% θα την ερωτευτεις...
Λες; Να δηλώσω κουμπάρος αν είναι.1% να την παντρευτείς...