adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.710
Κοπελα μου δεν εχεις καταλαβει οτι το 90% που σε βριζουν και σε σχολιαζουν ειναι ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΟΙ, μην χαλας την ζαχαρενια σου λοιπον με προβληματικα ατομα , δεν θα βγαλεις ποτε ακρη, Καλο ξημερωμα !!!!!!Συγνώμη προς όλους τούς σοβαρούς που παρακολουθούν του Νήμα μου
Συγνώμη προς όλους τούς σοβαρούς που παρακολουθούν του Νήμα μου
pali ξεβρακωμαΜωρε, pussy wagonaki πότε με γαμησες ρε βιωμαρη γλυφτη που παρακαλάς 2 χρονια6να μου γλειφεις το μουνι για 80 ευρώ παρακαλώντας??????????????????
οι εκπτωσεις αρχινανε την δευτεραΚαλησπέρα μάγκες! Το δωράκι της Ανδριάννας είναι 80 ευραίοι/ώρα συν 20 ευραίοι ο κώλος?
Θυμάμαι ότι είχε 80 το φουλ αλλά φαίνεται κάποια ανατίμηση στις κριτικές...
Επίσης, ισχύει κάποια έκπτωση στο Μπιλ αν πούμε ότι είμαστε για ραντεβού με Ανδριάνα?
Σκέπτομαι σοβαρά να καταθέσω, παρόλο που έμεινα άνεργος, στο κωλί της Ανδριάννας
γιατί έχω λυσσάξει για κωλογαμήσι...
οι εκπτωσεις αρχινανε την δευτεραΚαλησπέρα μάγκες! Το δωράκι της Ανδριάννας είναι 80 ευραίοι/ώρα συν 20 ευραίοι ο κώλος?
Επίσης, ισχύει κάποια έκπτωση στο Μπιλ αν πούμε ότι είμαστε για ραντεβού με Ανδριάνα?
Σκέπτομαι σοβαρά να καταθέσω, παρόλο που έμεινα άνεργος, στο κωλί της Ανδριάννας
οταν την πηρα για πρωτη φορα πριν καποια χρονια δεν εδωσα 80 οποτε δεν μας τα λες καλα ...ουτε μου εκανε εκπτωση το μπιλοι εκπτωσεις αρχινανε την δευτεραΚαλησπέρα μάγκες! Το δωράκι της Ανδριάννας είναι 80 ευραίοι/ώρα συν 20 ευραίοι ο κώλος?
Χύστη δεν κάνω πλάκα...
Σήμερα ξύπνησα 5 το πρωί με λύσσα για κωλογαμήσι.
Έχω αρρωστήσει και θέλω σοβαρή απάντηση στις ερωτήσεις που έκανα...
αμα θελεις κολαρα τουμπανο θα δοσεις τα εκατο στην αντριανα και θα χορτασεις αμα θελεις κανενα ζαρομενο ξεχυλομενο κολο σε χαμηλη τιμη θα σου δοσει τηλεφωνακι ο τασουλης εγω ψηφιζω αντριαναοι εκπτωσεις αρχινανε την δευτεραΚαλησπέρα μάγκες! Το δωράκι της Ανδριάννας είναι 80 ευραίοι/ώρα συν 20 ευραίοι ο κώλος?
Χύστη δεν κάνω πλάκα...
εσυ τελικα εκτος απο μαλακας εισαι και εγκυοςαμα θελεις κολαρα τουμπανο θα δοσεις τα εκατο στην αντριανα και θα χορτασεις αμα θελεις κανενα ζαρομενο ξεχυλομενο κολο σε χαμηλη τιμη θα σου δοσει τηλεφωνακι ο τασουλης εγω ψηφιζω αντριαναοι εκπτωσεις αρχινανε την δευτεραΚαλησπέρα μάγκες! Το δωράκι της Ανδριάννας είναι 80 ευραίοι/ώρα συν 20 ευραίοι ο κώλος?
Χύστη δεν κάνω πλάκα...
καλως τον mister malaka αντε πλυνε το λιλι σου να παρεις καμμια εκπτωση ρεζιλακαι μενα ο τασουλης που διαφημιζε κοριτσακια δικα του
ειναι μικρονταβας τρωει ψυχουλα το χειροτερο ειδος αντρα ο πουστης
εχει φαει πολυ φτυσιμο γι αυτο συνεχεια τον μιουταρανε
αρχοντα αν του κανεις κλισμα με τζατζικι μπορει και να στρωσει
Αρε ΝΤΟΥΣΚΟΒΙΤΣ..
Μυαλό δεν βάζεις !!
ρε αντε να κλεψεις κανα φωτιστικο απο τον πριαμο ρεζιλαααααααααααα καλα και δεν εγινε ο διαγωνισμος φετος την γλυτωσες αιωνιε mr.malakaεμενα επειδη πρωτη φορα εγραψα τιμη και δοξα στα ματ που ανοιγουν κεφαλια οταν υπαλληλοι του μαρινακη καναν εκτροπα
δε τα θυμασαι καλα μαλλον φιλε μου εγω εδω ειμαι μελος απο το 2010
τι να μ πεις και εσυ
ρε αντε να κλεψεις κανα φωτιστικο απο τον πριαμο ρεζιλαααααααααααα καλα και δεν εγινε ο διαγωνισμος φετος την γλυτωσες αιωνιε mr.malakaεμενα επειδη πρωτη φορα εγραψα τιμη και δοξα στα ματ που ανοιγουν κεφαλια οταν υπαλληλοι του μαρινακη καναν εκτροπα
τι να μ πεις και εσυ
ti ωρα θες και που ....για πες μηπως στο συνταγμα να σε ξεβρακωσω μεσα στο κοσμο μαγκα του πληκτρολογιου ...........ρε αντε να κλεψεις κανα φωτιστικο απο τον πριαμο ρεζιλαααααααααααα καλα και δεν εγινε ο διαγωνισμος φετος την γλυτωσες αιωνιε mr.malakaεμενα επειδη πρωτη φορα εγραψα τιμη και δοξα στα ματ που ανοιγουν κεφαλια οταν υπαλληλοι του μαρινακη καναν εκτροπα
τι να μ πεις και εσυ
νταβατζακο της πλακας
θα σ βαλω το φωτιστικο στο κωλο μαλακακακο