kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
και επισης χρειαζομαι και μια που να μενει μεσα να την εχω φορεμενη απο νωρις ! βαζω σαν την δικια σου .... αλλα τζιφος λιγο περπατημα και μου φευγει!
Ξ διάμετρος και πιο κοφτή
Αυτή από εμένα και να τραβάς δεν θα βγει..πεζοί ρόλος ο σφικτιραςη δικη σου μεταλλικη με οχι στρογγυλο χωρις γωνια! σε εμας τους αντρες δεν καθετε αυτη μερικα κουνηματα και βγαινει.
Αυτή από εμένα και να τραβάς δεν θα βγει..πεζοί ρόλος ο σφικτιρας
Ξ δηλαδη ποσα εκατοστα ? εδω με 6 εκ. διαμετρο και μου φευγει διοτι στη βαση δεν ειναι ποιο στενη κουμπωσει.
για αυτη που ειναι για απο νωρις δεν γινετε με 6 εκ. να περπατας με αυτη .
βρε η γκόμενά σου είναι κατσαρόλα???????????Ξ δηλαδη ποσα εκατοστα ? εδω με 6 εκ. διαμετρο και μου φευγει διοτι στη βαση δεν ειναι ποιο στενη κουμπωσει.
για αυτη που ειναι για απο νωρις δεν γινετε με 6 εκ. να περπατας με αυτη .
βρε η γκόμενά σου είναι κατσαρόλα???????????
Αυτή από εμένα και να τραβάς δεν θα βγει..πεζοί ρόλος ο σφικτιρας
υπάρχουν και τα pm δεν μας απασχολεί πως βολεύεσαι τύπετην βαζεις μονο με σαλιο ? ή και με λιγο λιπαντικο ?
Τύπος αφού είσαι μέλος από το 08', έπρεπε να ξέρεις πως έπαιζε εδώ και χρόνια στα πμ των συναγωνιστών..Σημερινο και τελευταιο ραντεβου με την Αντριαννα
Παλιο μελος του Βου αλλα πρωτη φορα ποσταρω
μετα απο μεγαλη υπομονη κι ψαξιμο δοκιμασα και το μονο που μετιανωσα ,ηταν οτι δεν βρεθηκα μαζι της πιο νωρις
Χημεια τριγωνομετρια... κλπ
η καλυτερη για να μαθανουν οι μικροι και να ξανανιωνουν οι μεγαλοι
Τύπος αφού είσαι μέλος από το 08', έπρεπε να ξέρεις πως έπαιζε εδώ και χρόνια στα πμ των συναγωνιστών..
Έκανε 2ωρο παιχνίδι με over γκολακια, μέχρι τελικής πτώσεως.. +
Που ήσουν τόσα χρόνια;
Στο απόλυτο σκότος.. :S