adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.726
δεν νομίζω με τι δική μου θέληση να βγάλει Κάπιος το πρόσωπο μου από φωτογραφία μετά από πολλά γα...α και είναι 2 ορα την νύχτα..Άμα ήθελα θα ήταν από άλλες ορες όταν δεν είμαι κουρασμένη!!! Τότε είναι φίλοςΝα πω κάτι εδώ, δημόσια, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ανέβασα μια φωτογραφία της κοπέλας στην οποία φαινόταν πεντακάθαρε το πρόσωπό της. Η φωτογραφία κατέβηκε και έλαβα και το παρακάτω μήνυμα απ την κοπέλα "Σβήσε το πρόσωπο απο μήνυμα. Γιατι ανέβασες πρόσωπο ". Να ξεκαθαρίσω πως φυσικά και δεν τράβηξα εγώ τη φωτογραφία αλλά την κατέβασα από άλλο site όπου την είχε ανεβάσει η ίδια ή κάποιος που διαχειρίζεται το λογαριασμό της και μιλάει εκ μέρους της. Και εδώ, δημόσια, θα της ζητήσω συγνώμη, αλλά θα της πω και να προσέχει τι ανεβάζει ή τι ανεβάζουν άλλοι για λογαριασμό της...
αχ ήθελα να γράφω..ότι δεν είναι φίλοςδεν νομίζω με τι δική μου θέληση να βγάλει Κάπιος το πρόσωπο μου από φωτογραφία μετά από πολλά γα...α και είναι 2 ορα την νύχτα..Άμα ήθελα θα ήταν από άλλες ορες όταν δεν είμαι κουρασμένη!!! Τότε είναι φίλος
δεν νομίζω με τι δική μου θέληση να βγάλει Κάπιος το πρόσωπο μου από φωτογραφία μετά από πολλά γα...α και είναι 2 ορα την νύχτα..Άμα ήθελα θα ήταν από άλλες ορες όταν δεν είμαι κουρασμένη!!! Τότε είναι φίλος
Κοίτα, σίγουρα δεν είναι δικός μου φίλος. Επαναλαμβάνω, δεν την τράβηξα εγώ τη φωτογραφία αλλά ούτε και ήμουν ο πρώτος που την ανέβασε Εσύ ήσουν, σου έστειλα και το link να το δεις αν δε το θυμάσαι ή δεν το ξέρεις.αχ ήθελα να γράφω..ότι δεν είναι φίλος
Κι εγώ μια χαρά καύλα την βρίσκω.Κοίτα, πρόλαβα και την είδα, είσαι μιλφάρα, όλα καλά!
τυπε τα εχεις λιγο χαμενα??παιδεια η αντριαννα για να κανει ακαποτο στο στριμινκ αυτο σημαινει οτι εχει σχεση με καποιο ανθρωπο και ξερει οτι δεν εχει τιποτα ολοι εσεις εδω που κραζετε ποσες φορες εχετε παει ακαποτα με τσουλια που ψωνιζετε σε καφετεριες και μπαρ της γειτονια σας?και στο κατω κατω ο καθενας κανει οτι θελει στη ζωη του,οποιος δε θελει να παει μαζι της ας μη ξαναμπει στη σελιδα της κοπελας αλλα να σταματησει και να σχολιαζει.και επισης οι περισοτεροι εχετε γκομενες και γαματε ακαποτα αλλες οχι της δουλειας αλλα κανονικες.απευθυνομαι μονο σε οσους κοροιδεψαν οι σχολιασαν αρνητικα
κατσε να γελασουμε λιγο ;) εχει ειδικότητα το παληκαρι στα τραβελια εκτος αποτυπε τα εχεις λιγο χαμενα??
Αν δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από την φώτο στην σελίδα 344... Επενδύεις ένα 100ρικο και έχεις προσωπική άποψη..παιδια μπορει καποιος να κανει μια κριτικη για το προσωπο της adrianna?