adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 88.158
Γειά σας είμαι εδώ ξανά είχα πρόβλημα με κωδικό
Η άλλη σελίδα μου έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να μπω και έφτιαξα καινούργιο θα τα λέμε από δω
δε θελουμε να τα λέμε, θελουμε να σε γαμαμε !Η άλλη σελίδα μου έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να μπω και έφτιαξα καινούργιο θα τα λέμε από δω
άλλαξε το πρόγραμμα σου;Η άλλη σελίδα μου έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να μπω και έφτιαξα καινούργιο θα τα λέμε από δω
ότι θέλετεδε θελουμε να τα λέμε, θελουμε να σε γαμαμε !
ΚΩΛΑΡΑ!!!!
Εγραψα πριν μερες οτι μου ζητησε και εμενα να το κανουμε χωρις προφυλαχτικο και θελω να ξεκαθαρισω οτι εγω δεν το εγραψα σωστα...ειχαμε συζητηση με την αντριαννα αν κανει εξετασεις και ποσο συχνα κανει και μου ειπε οτι κανει πολυ συχνα εξετασεις και ειναι παρα πολυ καθαρες και απο πισω οτι πλενεται καθε μερα και δεν τις εχει τυχει σε ραντεβου ατυχημα με μερεντα...ποτε δεν μου ειπε να το κανουμε χωρις προφυλαχτικο απλα εγω την ρωτησα αν σου ελεγε πελατης να το κανετε το κανεις???και μου ειπε οτι εγω ειμαι πεντακαθαρη και δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησω τον αλλον κατι εστω το παραμικρο εγω πρεπει να φοβαμαι αν το δεχτω χωρις προφυλαχτικο γιατι δεν ξερω αν εχει ο αλλος κατι...εγω ξερω τον εαυτο μου και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κολλησω τον αλλονκαι κατι...αυτη ηταν η συζητηση μας και τελειωσε εκει...
Και εμενα μου εχει ζητησει να το κανουμε απο πισω χωρις προφυλαχτικο...ισχυει
δεν είσαι ο μόνοςμουναρα εισαι μωρο μου θέλω να σε γαμήσω σήμερα κιολας!!!
καλώς την Καυλα .....Σας περιμένω
σωστοοοοοςςςςδε θελουμε να τα λέμε, θελουμε να σε γαμαμε !