adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 90.507
Και τα χαμηλά παπούτσια είναι σέξι
Και τα χαμηλά παπούτσια είναι σέξι
Ε τέτοια φοράς εσύ
Εσυ πάντως ότι και να βάλειςΕ τέτοια φοράς εσύ
ελα οπως γουσταρεις καυλα!το θεμα ειναι να ερθεις!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έρχομαι έτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ματάκηδες @james034 , ματάκηδες, έτσι κι αλλιώς ξέρουμε οτι τα σπάει.αυτό που διαβάζουν 350 (!!!) άτομα το νήμα της Ανδριάννας....είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναδεί...
Και τώρα που μιλάμε 20-30 διαβάζουν τα περισσότερα, με τις "ανεξάρτητες" - που αφορά 100άδες κορίτσια και όχι μόνο ένα όπως εδώ - να έχει 100 αναγνώστες!!
Μπράβο στο κορίτσι!!
Σύμφωνοι...εξακολουθεί και παραμένει εντυπωσιακό όμως, να κρατάει μόνη της το νήμα με τόσους "ακροατές"!!!Ματάκηδες @james034 , ματάκηδες, έτσι κι αλλιώς ξέρουμε οτι τα σπάει.
Δεν διαβαζουν φιλε...αυτό που διαβάζουν 350 (!!!) άτομα το νήμα της Ανδριάννας....είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναδεί...
Και τώρα που μιλάμε 20-30 διαβάζουν τα περισσότερα, με τις "ανεξάρτητες" - που αφορά 100άδες κορίτσια και όχι μόνο ένα όπως εδώ - να έχει 100 αναγνώστες!!
Μπράβο στο κορίτσι!!
ΣΥΜΦΩΝΟΙ....είπα κ πιο πάνω... όπως και να'χει, είναι εντυπωσιακό!Δεν διαβαζουν φιλε...
Τις φωτο βλεπουν και τον παιζουνε.
Μεγάλη καύλα....!!!
Εδώ είναι το νήμα της γυναίκας, για την οποία σφάζονται παλικάρια σε άλλα νήματα;;;
Υπάρχει στους παππούληδες!Η Ανδριαννα ειναι η μοντερνα ωραια Ελενη, ο Παρης λειπει μονο
Thanks baby σωστά το έχεις καταλάβειΣΥΜΦΩΝΟΙ....είπα κ πιο πάνω... όπως και να'χει, είναι εντυπωσιακό!
Διαχειρίζεται ένα νήμα μόνη της απ'όσο έχω καταλάβει, ας μην το υποβαθμίζουμε!!
Γνώμη μου, όλες οι άλλες (γνώμες) σεβαστές!!!