adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 91.223
Κερδίζεις baby κερδίζεις τι κερδίζεις???Θα πάω πρώτα στη Βουλγαρία
Ποιος το κατάλαβε;;;
Κερδίζεις baby κερδίζεις τι κερδίζεις???Θα πάω πρώτα στη Βουλγαρία
Ποιος το κατάλαβε;;;
Οτι και να κερδίζω καλό είναι!Κερδίζεις baby κερδίζεις τι κερδίζεις???
Ωραίο προσωπο για χυσιμομου πάει μου πάει???
Να το θέσω αλλιώς Αντριάνα μου.Ποιότητα baby ποιότητα
Αντριανα που εχεις μπλεξει εκει κατω... Ελα Σαλονικα και θα εισαι και πιο κοντα στη Σόφια.Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η συνεύρεση με την Αντριάνα;
Παίχτη καλησπέρα, έχει το τηλέφωνο της στο προφίλ της, ή στείλε της πμ να σου απαντήσει αν ενδιαφέρεσαι να την συναντήσεις, δεν θα χάσεις τίποτα, αντιθέτως θα κερδίσεις. Καλό βόλι.Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η συνεύρεση με την Αντριάνα;
Μην δύσκολεύεσαι μωράκιΝα το θέσω αλλιώς Αντριάνα μου.
Αν κλείσουμε ραντεβού και τελείωσω δύο φορές σε 30 με 40 λεπτά τι γίνεται μετά; Θα κοιτάμε ο ένας τον άλλο ή θα φύγω/φύγεις; Η θα πλακώσεις στο τσιμπούκι μέχρι να χύσω τρίτη φορά;
Εκεί κολλάω.
3 νο...νο...νοΟκ
Μην δύσκολεύεσαι μωράκι
Θα σε βοηθήσω να τελειώσεις δύο φορές
Ωραία αυτή ήταν η απορία μου. Ευχαριστώ Αντριάνα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσω μαζί σου αφού είσαι κουκλάρα.3 νο...νο...νο
Ναι baby και με ταΐζουνε με σοκολατάκια
Εσύ ρε φίλε θα χύσεις και εμαςΝα το θέσω αλλιώς Αντριάνα μου.
Αν κλείσουμε ραντεβού και τελείωσω δύο φορές σε 30 με 40 λεπτά τι γίνεται μετά; Θα κοιτάμε ο ένας τον άλλο ή θα φύγω/φύγεις; Η θα πλακώσεις στο τσιμπούκι μέχρι να χύσω τρίτη φορά;
Εκεί κολλάω.
Όχι φίλε μου στο ορκίζομαιΕσύ ρε φίλε θα χύσεις και εμας
και οι καλοι ανθρωποι ερχονται με πουτσες καυλωμενεςΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κακοί άνθρωποι
Έρχονται με λουλούδια
Με σοκολατάκια
ΝαιΤο κατάλαβε κάποιος αυτό
3 χρόνια vif
Βαλτες και στο νημα του ΠΑΟΚ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε τώρα να βάλω στο δικό μου νήμα ο κ**** μου
ρε αδερφε ποσο χρονων εισαι ? 15 ? 3 φορες σε μια ωρα !!!!!!!Ωραία αυτή ήταν η απορία μου. Ευχαριστώ Αντριάνα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσω μαζί σου αφού είσαι κουκλάρα.
Καλό βράδυ.