Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Μα μωράκι γάτα είμαι γεννήθηκα γάτα
Μα μωράκι γάτα είμαι γεννήθηκα γάτα
Μια εικόνα χίλιες λέξεις...Okay okay συγχωρέστε με
Baby πολύ σωστά διάλεξε σε αυτό το γατί μου μοιάζει πάρα πολύ
Μήπως τον γαμας κιολας;Σωστά και εγώ λέω ότι είμαι πραγματικά καύλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλώνω με τον εαυτό μου
Τι εννοείς να συγχαθείς;;;;Καυλιάρικα βίντεο έχω
10 μέρες είμαι πολύ στεναχωρημένη σκέφτομαι να συγχαθώ από τους άνθρωπος
Μάλλον ερώτηση έκανα στον αυτό μου
Okay okay συγχωρέστε με
Σου πάνε πολύ τα κόκκινα
Καλό τριήμερο babes
Μάικ ο φασολάκης
Παίξε ρε πετρούλα παίξε
Άντε τρεις μέρες παίξτε
Και εσύ είσαι ο ψωλίνο δεκαβλαράκηςΜάικ ο φασολάκης
από κοντά άλλαΚαι εσύ είσαι ο ψωλίνο δεκαβλαράκης
χειλάρες!!Okay okay συγχωρέστε με
Όπα τι κακό είπα??? Μόνο έβαλα ένα άκης στο τέλοςαπό κοντά άλλα
μου έλεγες
Οπτασια !!!!
Καλό τριήμερο babes
Ενας νεος πορνοσταρ γεννηθηκε.Μάικ ο φασολάκης
Ρε αγόρι ξεπέρασέ το επί τέλους! Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι όπως τα λες εσύ, είχες πριν κάμποσα χρόνια κλείσει ραντεβού με κάποιαν του χώρου την οποία δεν είχες ποτέ ξανά συναντήσει ούτε και συνάντησες στο μέλλον και σε έστησε για να πάει ένα πολύωρο ραντεβού με κάποιον άλλον λες εσύ ότι κατάλαβες, η ίδια λέει ότι δεν το είχατε οριστικοποιήσει γιατί κάτι πάνω σου δεν της άρεσε.οπως παντα τραγικα !!! γεια χαρα σε ολους !!
Επειδή τώρα είμαι έξω και περνάω καλά δεν μας παρατάς ρε γιατρέ κ εσύ και η αξιόπιστη φιλενάδα σου. Αν κ αμφιβάλω ότι σε έβαλε αυτή μόνο σου τα γράφεις αυτά μπας και πάρεις κάνα free fuckΡε αγόρι ξεπέρασέ το επί τέλους! Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι όπως τα λες εσύ, είχες πριν κάμποσα χρόνια κλείσει ραντεβού με κάποιαν του χώρου την οποία δεν είχες ποτέ ξανά συναντήσει ούτε και συνάντησες στο μέλλον και σε έστησε για να πάει ένα πολύωρο ραντεβού με κάποιον άλλον λες εσύ ότι κατάλαβες, η ίδια λέει ότι δεν το είχατε οριστικοποιήσει γιατί κάτι πάνω σου δεν της άρεσε.
Δεν ξέρουμε ποιός λέει την αλήθεια αλλά να σου πω εγώ ότι η αλήθεια είναι αυτή που λες εσύ. Τόσα χρόνια μετά (πόσα είναι πέντε ή περισσότερα;) δεν το έχεις ακόμα ξεπεράσει; Γιατί λογικά ακόμα κι η γυναίκα σου με την οποία είχες 2-3 παιδιά να είχε κλεφτεί με κάποιον φίλο σου μετά πέντε χρόνια το ξεπερνάς, δεν κάθεσαι να κλαψουρίζεις! Πόσο μάλλον για κάποια άγνωστή σου εκδιδόμενη!
Οπότε καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα πως όντως κάτι είχε εντοπίσει σε εσένα να μην πηγαίνει καλά, ίσως κάποια εμμονικότητα στα μηνύματά σου (καταλαβαίνει η συγκεκριμένη κι όχι μόνο πότε κάτι βρωμάει!), οπότε καλά έκανε και σε απέφυγε! Και να είχε τότε κάποιο άδικο φρόντισες να της το μετατρέψεις σε δίκιο!
Φυσικά και μόνος μου τα γράφω, δεν θα δεχόμουν ποτέ να γράψω κάτι καθ' υπόδειξιν. Τα περί free fuck τα αντιπαρέρχομαι, δεν τα έχω ζητήσει ποτέ μου ίσως κρίνεις εξ ιδίων.Επειδή τώρα είμαι έξω και περνάω καλά δεν μας παρατάς ρε γιατρέ κ εσύ και η αξιόπιστη φιλενάδα σου. Αν κ αμφιβάλω ότι σε έβαλε αυτή μόνο σου τα γράφεις αυτά μπας και πάρεις κάνα free fuck