ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.858
- Πόντοι
- 34.538
Ο Φακιρης ειναι και large μωρο μου!!!Ο φακίρης είναι και medium
Ο Φακιρης ειναι και large μωρο μου!!!Ο φακίρης είναι και medium
Δεν είναι τόσο αυτό όσο το ότι είναι εξιμπισιονίστρια, της αρέσει να επιδεικνύεται και να ξέρει πως σε καυλώνουν οι φωτός και τα βιντεός της. Εδώ μου στέλνει εμένα συχνά που την ξέρω καλά πλέον, της τα ζητάω για να είμαι ειλικρινής κι αλήθεια με καυλώνουν όσο τίποτα άλλο, εκτός από την ίδια ζωντανή βέβαια.Το λες και επιθετικο μαρκετινκ !!!
Μπραβο adrianna !!
*edit* Τα review της κοπελας που τα βρισκουμε ρε guys?
Θα ερθεις Θεσσαλοινκη τελικα μωρο?Ο φακίρης είναι και medium
Πρώτο να ξεφορτώσω να αδειάσω το σαν τη νέος και μετά έρχομαι στην πρωτεύουσα πότε όμωςΘα ερθεις Θεσσαλοινκη τελικα μωρο?
Πρώτο να ξεφορτώσω να αδειάσω τους άφηναίους λέωΘα ερθεις Θεσσαλοινκη τελικα μωρο?
Και εμεις σοφτ ειμαστε. Φερε και τον Ροκυ μαζι. Θα του βρουμε και γκομενα.....Ε πώς να ρθω στη θεσσαλονίκη αφού είμαι παρθένα 15 ημερών
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκεί πέφτει μεγάλη άγριάδα
Εδώ κάτω είναι λίγο soft soft
Ψάχνω ψάχνω ψάχνω για γόμενα 10 χρόνια μεγάλωσεΕ πώς να ρθω στη θεσσαλονίκη αφού είμαι παρθένα 15 ημερών
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκεί πέφτει μεγάλη άγριάδα
Εδώ κάτω είναι λίγο soft soft
Εδώ που είσαι ντυμένη λοιπόν είσαι πιο καύλα από τις άλλες που είσαι γυμνή!
Εσύ τραβα καμία μαλακια και πολύ σου είναιΈχω γκαυλωσει και μόνο με την σκέψη ότι θα έρθεις Σαλόνικα και θα συναντήσω. Απλά πρέπει να ξέρουμε το ποτέ να κανονίσουμε τα οικονομικά μας...είμαι παντρεμένος.
Την είπες την μαλακια σου... Μπράβο.Εσύ τραβα καμία μαλακια και πολύ σου είναι
Κολομερι ηθελες να πεις !!!!!Μύρισα φερομόνες αγριόγατας και ήρθα...
Έλα Θεσσαλονίκη μωρό μου και σου υπόσχομαι πως δεν θα κλείσεις πόδι
Μην αναφέρεις καν αυτή τη λέξη ρε γελοίε. Δεν είναι ούτε αστείο ούτε πλάκα...Η κωλαρα σου είναι για πολύ βιασμό
Μην αναφέρεις καν αυτή τη λέξη ρε γελοίε. Δεν είναι ούτε αστείο ούτε πλάκα...μ
Ρε βλάκα σου μίλησα τι θες να το παίξεις προστάτης για μια καβλαντα που κάναμε αν θες Έλα να τα πούμε από κοντάΜην αναφέρεις καν αυτή τη λέξη ρε γελοίε. Δεν είναι ούτε αστείο ούτε πλάκα...
Παρεκτραπηκες λεκτικα και θα επρεπε να το αναγνωρισεις και οχι να δινεις συνεχεια.Ρε βλάκα σου μίλησα τι θες να το παίξεις προστάτης για μια καβλαντα που κάναμε αν θες Έλα να τα πούμε από κοντά
Ναι οκ με τον τρόπο που μου το λες εσύ το παραδέχομαι ότι είμαι λάθος έτσι όπως το είπε εκείνος με νευριασεΠαρεκτραπηκες λεκτικα και θα επρεπε να το αναγνωρισεις και οχι να δινεις συνεχεια.
Απολαυσε την Γυναικαρα νηματοθετρια και σχολιαζε ομορφα...
Το τερμάτισες .στη ξαπλώστρα ;;;; Στη ξαπλώστρα πόσοι τον παίξαν για πάρτυ σου ;;;;;