Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.567
- Πόντοι
- 3.246
είναι και το δώρο των χριστουγέννων τώραΤο καλοκαίρι ήταν 120
είναι και το δώρο των χριστουγέννων τώραΤο καλοκαίρι ήταν 120
Τελικά 120 η 140 συναγωνιστή;120 είναι. Το 140 που το βρήκες?
120 είναι παίχτη .... χωρίς το δώρο για το ΒαπτιστηριΤελικά 120 η 140 συναγωνιστή;
120 είναι παίχτη .... χωρίς το δώρο για το Βαπτιστηρι
γιατι γελας βρε παλιοπαιδο κανονισε το τι δωρο θα παρεις γιατι σε πολυ πολυ λιγες ημερες εχει γιορτη 1 ιανουαριου μην κανεις και εδω γυφτιες οπως καπου αλλου
Κόλαση η κυρία!
Και τις 2 στο στομα μου μωρο....Καλησπέρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σήμερα σας χαιρετώ έτσι....
καλησπερα και καλη χρονια καυλα μωρακι.Καλησπέρα...
Τι να την κάνεις την αγγελία ρε φίλε!! Η γυναικάρα έχει πάνω από 1000 σελίδες νήμα, άπειρες φωτογραφίες και βίντεο, άπειρα σχόλια διθυραμβικά και όλες τις πληροφορίες άμεσα διαθέσιμες στο προφίλ της. Μια μόνο λέξη. Βουρ!! Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο, με 120 ευρώ τα πάντα όλα, θα γίνεις για μία ώρα πρωταγωνιστής σε τσόντα.Καλησπέρα και καλή χρονιά ,
Έχει κάπου αναλυτικά αγγελία ;;;
Τηλέφωνο επικοινωνίας έχουμε
Εσύ τραβά καμία μαλακια και πολύ σου είναι ...ρε φίλε αλήθεια τώρα ζητάς το τηλ??ΞεστραβωσουΤηλέφωνο επικοινωνίας έχουμε ?
zeppelin 106,7......i am in love !!!!!Καλησπέρα...
Άντε να υποΤηλέφωνο επικοινωνίας έχουμε ?
Άντε να υποθέσουμε ότι είσαι τόσο καινούργιο μέλος και δεν βλέπεις ακόμα τι είναι γραμμένο στην υπογραφή του κάθε κοριτσιού, νομίζω ότι χρειάζονται 10 μηνύματα, οπότε γράψε μερικά ακόμη. Το τηλέφωνο είναιΤηλέφωνο επικοινωνίας έχουμε ?
Άντε να υπο
Άντε να υποθέσουμε ότι είσαι τόσο καινούργιο μέλος και δεν βλέπεις ακόμα τι είναι γραμμένο στην υπογραφή του κάθε κοριτσιού, νομίζω ότι χρειάζονται 10 μηνύματα, οπότε γράψε μερικά ακόμη. Το τηλέφωνο είναι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 6987383785
Καλημέρα ΑντριάναΚαλησπέρα...