Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 446
Θα την παίξω όταν σε δω...Παίζεις Παίζεις Παίζεις
Θα την παίξω όταν σε δω...Παίζεις Παίζεις Παίζεις
η καλυτερη σταση για να μπαινει ολο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παίξτε τώρα
Πως να σταματήσεις να γλύφεις....!!!!
Παίξτε τώρα
Παίξτε τώρα
Άρης κ δεν είμαι καλά....Αντριάνα τέτοια βλέπω και δεν είμαι καλά.....
Σου έλειψε η οριτζιναλ πουτσα και έβαλες πλαστική στην κωλοτρυπίδα σου;
Παίξτε τώρα
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθειΣου έλειψε η οριτζιναλ πουτσα και έβαλες πλαστική στην κωλοτρυπίδα σου;
Ωραια νυχια
Παίξτε τώρα
Όλα τα δωμάτια του Billεχει δικο της χωρο πλεον?
Αυτος ειναι πρωκτόμυλος φιλάραΟ καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
τα οποια πληρωνουμε εμεις οπως παλια, σωστα ?Όλα τα δωμάτια του Bill
αν θυμαμαι καλα στην τελευταια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου πηρε το 51%Όλα τα δωμάτια του Bill
Μήπως να κεράσει και καμια σαμπανια το κοριτσι, που της κάνουμε τη χαρη να τη γαμαμε;τα οποια πληρωνουμε εμεις οπως παλια, σωστα ?
Έχει αναλάβει ως στρατηγικός επενδυτής, στην επιχειρησηαν θυμαμαι καλα στην τελευταια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου πηρε το 51%
δεν ξερω αν λογω black-friday εκανε καμια προσφορατα οποια πληρωνουμε εμεις οπως παλια, σωστα ?
καποτε πριν καποια χρονια σε ενα ραντεβου μου εφερε ολη την καβα και την κουζινα του μπιλ στο δωματιο ....μου λεει παρε απο ολα ειναι προσφορα του μαγαζιουΜήπως να κεράσει και καμια σαμπανια το κοριτσι, που της κάνουμε τη χαρη να τη γαμαμε;
Αν υπηρχε προσφορα θα το μαθαινες πρωτοςδεν ξερω αν λογω black-friday εκανε καμια προσφορα
Φανταζομαι για μετα το γαμησι, πεφτει βαρυ το φαι και το πιοτο με το μουνικαποτε πριν καποια χρονια σε ενα ραντεβου μουεφερε ολη την καβα και την κουζινα του μπιλ στο δωματιο ....μου λεει παρε απο ολα ειναι προσφορα του μαγαζιου