Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 1.056
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι δίδυμα να περνάτε ωραία όπου και να είστε σήμερα
εισαι πολυ καυλα μωρακι υπερωχη.Πλάκα μου κάνεις Φακίρη
Πάλι δίδυμα να περνάτε ωραία όπου και να είστε σήμερα
εισαι πολυ καυλα μωρακι υπερωχη.Πλάκα μου κάνεις Φακίρη
εισαι πολυ καυλα μωρακι υπερωχη.
Καραμουναρα λέμεεεεε
Τελικά, δεν μας ειπες, το κανατε το ραντεβού;Ο άνθρωπος θα μπει σε καραντίνα ρε παιδιά από εσάς
Ντρέπομαι να αναφέρω άσχημες λεπτομέρειεςΤελικά, δεν μας ειπες, το κανατε το ραντεβού;
Μην πεις λεπτομέρειες ρε Αντρι. Δεν ειναι και σωστό άλλωστε.Ντρέπομαι να αναφέρω άσχημες λεπτομέρειες
Επειδή όντως υπήρχανε
Η απόλυτη θεά
Το πιάσαμε το υπονοούμενο
Απλά Θυμάμαι όλες λεπτομέρειες αλλά τα έχω αναφέρει μόνο σε δύο άτομα γιατί έτρεμα από τα νεύρα μουΤο πιάσαμε το υπονοούμενο
Από φιλοζωική δεν απαντάνεγατακια ήθελες να πιάσεις ? Αυτα δεν κανεις ?
Μιλάω για αδέσποταΆμα ξέρει κάποιος στο κέντρο κάπου Πειραιώς άκουσα Αχ να δώσει τηλέφωνο να πηγαίνω τα βράδια τα γατάκια για στείρωση
Ο Δήμος στον οποίον βρίσκονται τα ζωάκια είναι υπεύθυνος. Οπότε παίρνεις το δημο και έρχονται και τα παίρνουνΆμα ξέρει κάποιος στο κέντρο κάπου Πειραιώς άκουσα Αχ να δώσει τηλέφωνο να πηγαίνω τα βράδια τα γατάκια για στείρωση
Μιλάω για αδέσποτα
Μαζι σου στο ντους, ειναι η τελεια απολαυση.Απλά Θυμάμαι όλες λεπτομέρειες αλλά τα έχω αναφέρει μόνο σε δύο άτομα γιατί έτρεμα από τα νεύρα μου
Εύκολο Λυπάμαι τους ανθρώπους
Μπαίνω να κάνω ντους
Από τα τηλέφωνα που έχω δύο μήνες Δεν απαντάει κανείς έχω βάλει και άλλοι άνθρωποι να παίρνουν τηλέφωνο στέλνω mailΟ Δήμος στον οποίον βρίσκονται τα ζωάκια είναι υπεύθυνος. Οπότε παίρνεις το δημο και έρχονται και τα παίρνουν
Ελπιδα εχω παντα...... να σε βλεπουμε προς τα εδω τωρα που εισαι στα ντουζενια σου δε βλεπωΚαλησπέρα Καλησπέρα Καλησπέρα
Πάντα έχει Ελπίδα
Άμα με βοηθήσετε να στειρώσω 40 γατάκια έρχομαιΕλπιδα εχω παντα...... να σε βλεπουμε προς τα εδω τωρα που εισαι στα ντουζενια σου δε βλεπω
Ελα για να σε ψηφισουμε...Άμα με βοηθήσετε να στειρώσω 40 γατάκια έρχομαι
Ελα εσυ και με το πακετο που θα μαζεψεις στειρωνεις ολοκληρο το αττικο παρκοΆμα με βοηθήσετε να στειρώσω 40 γατάκια έρχομαι