Ας ειναι βιγκαν το καβλι, δεν μας πειραζει.ειναι vegeterian δεν τρωει κρεας
Υγ. Εσυ ρε λαμογιο Πόλυ, δεν βλεπεις τα πμ σου; Μόνο γαμάς;
Ας ειναι βιγκαν το καβλι, δεν μας πειραζει.ειναι vegeterian δεν τρωει κρεας
ειμαι πολυ πιεσμενος δεν το βλεπεις στην υπογραφη μουΑς ειναι βιγκαν το καβλι, δεν μας πειραζει.
Υγ. Εσυ ρε λαμογιο Πόλυ, δεν βλεπεις τα πμ σου; Μόνο γαμάς;
Προσφερομαι να αναλαβω τη χορηγια ενός ραντεβού με την Αντριανάρα, να δεις πως ζωντανευεις.ειμαι πολυ πιεσμενος δεν το βλεπεις στην υπογραφη μου
Προσφερομαι να αναλαβω τη χορηγια ενός ραντεβού με την Αντριανάρα, να δεις πως ζωντανευεις.
Ρε άσε τα μακαβρια.
εγω φιλε δεν μουνι το εχω κανει ταμα αντριαννα μονο κωλοΡε άσε τα μακαβρια.
Να την πάρουμε παρτούζα ή θα τσακωθούμε για το ποιος θα της τον χωνει στον κωλο;;;
Νατα τα προβληματα!εγω φιλε δεν μουνι το εχω κανει ταμα αντριαννα μονο κωλο
θα στριμωχτουμε λιγο αλλα πιστευω πως ολοι οι καλοι χωρανεΝατα τα προβληματα!
Κι εγω την κωλοτρυπιδα της γουσταρω
Διπλό στην κωλοτρυπιδα;;;θα στριμωχτουμε λιγο αλλα πιστευω πως ολοι οι καλοι χωρανε
δεν πιστευω να πληρωσεις με τιποτα ντενεκεδες και εσυΔιπλό στην κωλοτρυπιδα;;;
Σούπερ!!!
Αντρι ακούς;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτσι για τιμωρία παλιό βίντεοξα
Ξανθό μουνι, τρελό γαμησι!!
Έτσι για τιμωρία παλιό βίντεο
μωρε και μελαχροινο να ητανε τα ιδια θα εκανεΞανθό μουνι, τρελό γαμησι!!
αφου ξερεις τι κωλοπαιδα ειναιΚαλησπέρα καλησπέρα πάλι παρτάρα κάνετε χωρίς εμένα
Όχι ρε, δεν ειμαστε όλοι προύχοντες.δεν πιστευω να πληρωσεις με τιποτα ντενεκεδες και εσυ
τελικα δεν θα το ξεπερασεις ποτε αυτο τι να κανεις φιλε οταν δεν εχεις μεγαλη γλωσσα αυτα τραβαςΌχι ρε, δεν ειμαστε όλοι προύχοντες.
Άσε που δεν μπορούμε και όλοι να ριχνουμε τρια τρια τα μανικια
Κωλολάτρες ειμαστε.αφου ξερεις τι κωλοπαιδα ειναι
αρκει να μην την ξεμουνιαζεις γιατι σε βλεπω στο μπιλ παρκαδοροΚωλολάτρες ειμαστε.
Εχουμε πάθος ειδικα με την κωλοτρυπίδα της Αντρι
Ξεπερνιέται αυτό ρε;τελικα δεν θα το ξεπερασεις ποτε αυτο τι να κανεις φιλε οταν δεν εχεις μεγαλη γλωσσα αυτα τραβας
Λίγο απο το μουνάκι, ξέρει η Αντρι.αρκει να μην την ξεμουνιαζεις γιατι σε βλεπω στο μπιλ παρκαδορο
μεχρι εδω εφτασε να ξερεις η χαρη του ...αλλα αν θυμαμαι καλα τον εκανε πρασινοσκουφη χωρις αλεξιπτωτοΞεπερνιέται αυτό ρε;
Να έρχετε ο άλλος φορτωμένος ντενεκέδες με το χρυσαφι, να γαμάει μέχρι τελικής πτωσης όλες τις μουνάρες και μετά να τον περιμένουν στο τηλέφωνο να τους μιλάει με τις ώρες;
Λίγο απο το μουνάκι, ξέρει η Αντρι.
Πίπα για ατσαλωμα και μετά φουλ του κωλου