γιατι ρε φιλε να παει να τον παιξει στην τουαλετα;Ας πήγαινε τουλάχιστον στην τουαλέτα του αεροπλάνου.
θα ηθελες εσυ η διπλανη σου στο αεροπλανο να αυνανιοζεται μονη στην τουαλετα αντι στο διπλανο σου καθισμα;
εεεεεεεε;;;;;;;;;;;
γιατι ρε φιλε να παει να τον παιξει στην τουαλετα;Ας πήγαινε τουλάχιστον στην τουαλέτα του αεροπλάνου.
πρεπει να ηταν πολυ μουναρα η διπλανη τουΤο google λέει πως η πτήση είναι 3 ωρες και 10 λεπτά. Βγάλε μισή ώρα απογείωση/προσγείωση. 4 σταυροβελονιες σε 2.5 ώρες;
κι αυτη καλη ανωμαλη ηταν...Αδιανόητο: Αυνανίστηκε τέσσερις φορές την ώρα της πτήσης και συνελήφθη - Τον... έβγαζαν φωτογραφίες | in.gr
Ο McGarity είπε στους ομοσπονδιακούς ότι ρώτησε τη γυναίκα επιβάτη αν την ενοχλούσε να αυνανίζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η γυναίκα είπε 'δεν πειράζει'», σχολιάζοντας ότι δεν θεώρησε πως η συνεπιβάτης του θα ένιωθε «άβολα»www.in.gr
Επεισοδιακή ήταν η πτήση 3814 της Southwest Airlines από το Σιάτλ στο Φοίνιξ, καθώς μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος ένας επιβάτης συνελήφθη με την κατηγορία… ότι αυνανίστηκε τέσσερις φορές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Antonio Sherrodd McGarity τέθηκε υπό ομοσπονδιακή κράτηση ως ύποπτος για άσεμνες πράξεις σε αεροσκάφος – κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 90 ημερών, ενώ η Southwest Airlines τον έχει πλέον συμπεριλάβει στη λίστα απαγόρευσης πτήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι του έχει απαγορευτεί για το υπόλοιπο της ζωής του να ταξιδεύει.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στο FBI, ο McGarity φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυνανίστηκε στο αεροπλάνο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η επιβάτης που καθόταν δίπλα του δεν ενοχλήθηκε, αλλά τον φωτογράφιζε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο McGarity αποκοιμήθηκε, η γυναίκα ενημέρωσε το πλήρωμα για το περιστατικό και την οδήγησαν σε άλλο κάθισμα.
Ο McGarity είπε στους ομοσπονδιακούς ότι ρώτησε τη γυναίκα επιβάτη αν την ενοχλούσε να αυνανίζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η γυναίκα είπε ‘δεν πειράζει’», σχολιάζοντας ότι δεν θεώρησε πως η συνεπιβάτης του θα ένιωθε «άβολα».
τωρα μιλαμε για πιτσιρικαδες, τον καιρο που αναλυψαμε τη μαλακια, κι ετσι κι αλλιως.Ρε μαλακα ποσες βαραγες την ημερα; Το σκυλακι δεν το λυπηθηκατε
εχω δει σε νησι, τις εποχες που τα κλαμπ ηταν τιγκα, 2 τουριστες λιαρδα.Το ότι είναι μαλάκας ολκής δε χωρεί αμφιβολίας περι τούτου.........Έχω δει όμως ζευγάρι να είναι σε στάση πηδήματος με light ρούχα σε αεροδρόμιο δίπλα στο gate και η γκόμενα να τρίβεται στον τύπο μέχρι να χύσει.....Μάλλον είχε άγχος για την πτήση.....Πέταξαν κανονικά...Τους έβγαζαν 100 βίντεο....Κανείς δεν έπαθε τίποτα........
Εξαρτάται. Αν δεν βλέπεται, ΝΑΙ.γιατι ρε φιλε να παει να τον παιξει στην τουαλετα;
θα ηθελες εσυ η διπλανη σου στο αεροπλανο να αυνανιοζεται μονη στην τουαλετα αντι στο διπλανο σου καθισμα;
εεεεεεεε;;;;;;;;;;;
Τυπε, πρεπει να φτιαχτει ενα ειδικο section στο forum για αυτες τις ιστορικες ατακες και τους δημιουργους των.Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι όταν το πρωτοχρησιμοποίησα πριν πολλά χρόνια στο bou ότι θα μπει στην αργκό του σάιτ σαν το τύπε
γεια ! το like πηγαινει ΜΌΝΟ γιά το τελευταιο που λες για την καθηγητρια με φουστες...κι εγω απορω ωρες ωρες αλλα ετσι ειναι. αυτος μου πρωτοειπε για τη μαλακια και με εκανε σαν τα μουτρα του.
και σε ξεμπαρκες πυλωτες στην πισω μερια. καμια φορα μας επιαναν και οπου φυγει φυγει.
ενω στην ταξη, πρωτο η τελευταιο θρανιο για μια καθηγητρια που φοραγε φουστες και αναβα.
σεβαστογεια ! το like πηγαινει ΜΌΝΟ γιά το τελευταιο που λες για την καθηγητρια με φουστες...
Μπριζόλα, καλαμάκι, ελλεϊνίδες, λαδοκόρες κλπ κλπ.....................Τυπε, πρεπει να φτιαχτει ενα ειδικο section στο forum για αυτες τις ιστορικες ατακες και τους δημιουργους των.
Ποιος μελος ειναι
Φαντα
Κυριακατικο
Τυπε
Φραπε/φραπε με γαλα
Και ποσα αλλα
Τυπε πόσες φορές σε έχουν μπουζουριασει;τι μου θυμησατε τωρα. κατι εποχες στα νιατα μου που εκανα καταδρομικες μαλακιες. ημουνα ασυγκρατητος ειχα πολλες ορμες. μεσα σε λεωφορεια στο στριμωξιδι τις νυχτες στο δρομο οταν εβλεπα γυναικες καθομουν απεναντι τους και τραβαγα. τοτε οι γυναικες δεν καταγγελανε σοκαριζοντουσαν μονο και τρεχανε πανικοβλητες. και δεν το ελεγαν σε κανεναν. τωρα γιναν ελλεεινες οχι μονο δεν σου καθονται αλλα εχουν την απαιτηση να σου κοψουν και τη μαλακια. φωναζουν να κλεισουν τα μπουρδελα. θελουν τον αντρα να υποφερει και μην βρισκει διεξοδο να τρελαινεται κι αν δεν ειναι αξιας σχετικα με τα γουστα τους και τις απαιτησεις τους ας παει να αυτοκτονησει γιατι δεν αξιζει. τωρα ευτυχως εγω βρηκα το κολπο. οποια μου αρεσει την κατασκοπευω μαθαινω το ονοματεπωνυμο της την βρισκω στο φουμπου και στο ινστα και με τις φωτογραφιες της βαραω μαλακιες με αυτες που γουσταρω. τι κι αν δεν με θελουν εγω παιρνω μονος μου αυτο που θελω χωρις την αδεια τους. ή εφαρμοζω την αλλη μεθοδο. τραβαω μαλακια διπλα τους ζωντανα πως το κανω ? φοραω τον δονητη μου μεσα στο σωβρακο και τον ενεργοποιω με το ασυρματο τηλεκοντρολ. και χαμπαρι δεν παιρνει καμμια ενω εγω την γαμαω χωρις να το ξερει. πως γινεται αυτο ? βαλτε στο youtube public vibrator prank masturbation. αφου υπαρχει η λυση. τωρα τελευταια σε μερικες χωρες απαγορευουν και τη δημοσια χρηση δονητων. ειναι τρελοι οι ανθρωποι. βεβαια ομως τι πιο καλο να νιωθεις το μουνι πανω στον πουτσο αναντικαταστατο φυσικα. αλλα δυσκολες οι εποχες. προσπαθουν με καθε τροπο να απαγορευσουν καθε μορφη ευχαριστησης για τον αντρα. φασισμος! ακομα και τα αρωματα φερομονων απαγορευουν σε μερικα μερη. αναρωτιουνται μετα γιατι οι αντρες κανουν <<παρανομες>> πραξεις με στοχο την ικανοποιηση τους μπροστα σε γυναικες
Να τύπε, για κάτι τέτοια δεν αλλάζουμε το μπουτι μου θυμησατε τωρα. κατι εποχες στα νιατα μου που εκανα καταδρομικες μαλακιες. ημουνα ασυγκρατητος ειχα πολλες ορμες. μεσα σε λεωφορεια στο στριμωξιδι τις νυχτες στο δρομο οταν εβλεπα γυναικες καθομουν απεναντι τους και τραβαγα. τοτε οι γυναικες δεν καταγγελανε σοκαριζοντουσαν μονο και τρεχανε πανικοβλητες. και δεν το ελεγαν σε κανεναν. τωρα γιναν ελλεεινες οχι μονο δεν σου καθονται αλλα εχουν την απαιτηση να σου κοψουν και τη μαλακια. φωναζουν να κλεισουν τα μπουρδελα. θελουν τον αντρα να υποφερει και μην βρισκει διεξοδο να τρελαινεται κι αν δεν ειναι αξιας σχετικα με τα γουστα τους και τις απαιτησεις τους ας παει να αυτοκτονησει γιατι δεν αξιζει. τωρα ευτυχως εγω βρηκα το κολπο. οποια μου αρεσει την κατασκοπευω μαθαινω το ονοματεπωνυμο της την βρισκω στο φουμπου και στο ινστα και με τις φωτογραφιες της βαραω μαλακιες με αυτες που γουσταρω. τι κι αν δεν με θελουν εγω παιρνω μονος μου αυτο που θελω χωρις την αδεια τους. ή εφαρμοζω την αλλη μεθοδο. τραβαω μαλακια διπλα τους ζωντανα πως το κανω ? φοραω τον δονητη μου μεσα στο σωβρακο και τον ενεργοποιω με το ασυρματο τηλεκοντρολ. και χαμπαρι δεν παιρνει καμμια ενω εγω την γαμαω χωρις να το ξερει. πως γινεται αυτο ? βαλτε στο youtube public vibrator prank masturbation. αφου υπαρχει η λυση. τωρα τελευταια σε μερικες χωρες απαγορευουν και τη δημοσια χρηση δονητων. ειναι τρελοι οι ανθρωποι. βεβαια ομως τι πιο καλο να νιωθεις το μουνι πανω στον πουτσο αναντικαταστατο φυσικα. αλλα δυσκολες οι εποχες. προσπαθουν με καθε τροπο να απαγορευσουν καθε μορφη ευχαριστησης για τον αντρα. φασισμος! ακομα και τα αρωματα φερομονων απαγορευουν σε μερικα μερη. αναρωτιουνται μετα γιατι οι αντρες κανουν <<παρανομες>> πραξεις με στοχο την ικανοποιηση τους μπροστα σε γυναικες
Καμμια. Αλλες εποχες τοτε. Τωρα σε μπουζουριαζουν για ενα βλεμμα για μια κουβεντα. Η δικτατορια των γυναικωνΤυπε πόσες φορές σε έχουν μπουζουριασει;
Τώρα μόνο να τις παιρνουμε ματι ινστα και να σολαρουμεΚαμμια. Αλλες εποχες τοτε. Τωρα σε μπουζουριαζουν για ενα βλεμμα για μια κουβεντα. Η δικτατορια των γυναικων
Οχι βαραει στο κεφαλι. Αλλο πραγμα να παιδευεσαι μονος σου κι αλλο να φευγουν ευκολα τα φλοκια απο την υπερδιεγερση οταν εχεις μια μουναρα να σε αγγιζει και να την αγγιζεις και να μπαινεις σε αυτην. Η φυσικη αισθηση του δερματος της και του μουνιου τηςΤώρα μόνο να τις παιρνουμε ματι ινστα και να σολαρουμε