Νέα

Αδιανόητο: Αυνανίστηκε τέσσερις φορές την ώρα της πτήσης και συνελήφθη – Τον… έβγαζαν φωτογραφίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Ας πήγαινε τουλάχιστον στην τουαλέτα του αεροπλάνου.
γιατι ρε φιλε να παει να τον παιξει στην τουαλετα;
θα ηθελες εσυ η διπλανη σου στο αεροπλανο να αυνανιοζεται μονη στην τουαλετα αντι στο διπλανο σου καθισμα;
εεεεεεεε;;;;;;;;;;;

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.375
Πόντοι
25.186

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.375
Πόντοι
25.186

Επεισοδιακή ήταν η πτήση 3814 της Southwest Airlines από το Σιάτλ στο Φοίνιξ, καθώς μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος ένας επιβάτης συνελήφθη με την κατηγορία… ότι αυνανίστηκε τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Antonio Sherrodd McGarity τέθηκε υπό ομοσπονδιακή κράτηση ως ύποπτος για άσεμνες πράξεις σε αεροσκάφος – κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 90 ημερών, ενώ η Southwest Airlines τον έχει πλέον συμπεριλάβει στη λίστα απαγόρευσης πτήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι του έχει απαγορευτεί για το υπόλοιπο της ζωής του να ταξιδεύει.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στο FBI, ο McGarity φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυνανίστηκε στο αεροπλάνο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η επιβάτης που καθόταν δίπλα του δεν ενοχλήθηκε, αλλά τον φωτογράφιζε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο McGarity αποκοιμήθηκε, η γυναίκα ενημέρωσε το πλήρωμα για το περιστατικό και την οδήγησαν σε άλλο κάθισμα.

Ο McGarity είπε στους ομοσπονδιακούς ότι ρώτησε τη γυναίκα επιβάτη αν την ενοχλούσε να αυνανίζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η γυναίκα είπε ‘δεν πειράζει’», σχολιάζοντας ότι δεν θεώρησε πως η συνεπιβάτης του θα ένιωθε «άβολα».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κι αυτη καλη ανωμαλη ηταν...
αλλο που δεν ηθελε.
Αμα την ενοχλουσε, θα ειχε φυγει εκεινη τη στιγμη..
Τραβηξε βιντεο, το επαιξε μετα ενοχλημενη κ τωρα θα καθεται σπιτι,θα βλεπει το βιντεο που τραβηξε κ θα παιζει το μουνακι της....

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Η μαλακια είναι ανχολιτικη μάλλον ο τύπος αγχώθηκε από κάτι και έτσι ξέδινε

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Ρε μαλακα:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: ποσες βαραγες την ημερα; Το σκυλακι δεν το λυπηθηκατε
τωρα μιλαμε για πιτσιρικαδες, τον καιρο που αναλυψαμε τη μαλακια, κι ετσι κι αλλιως.:grin:
χαζομαρα ηταν σιγουρα αλλα το σκυλακι δεν επαθε κατι σιγα. εγλυφε λιγο ισα ισα για το γαργαλητο.
αμ θυμαμαι καλα, ηταν τον καιρο που νιωθαμε το εντονο γαργαλητο, χωρις ομως να χυνουμε.
τωρα, ποσες φορες δεν θυμαμαι αλλα ξεκιναγαμε απο 3-4 και οσο παει, αναλογα με το χρονο και την διαθεσιμοτητα του χωρου.
σε εκεινες τις ηλικιες, ολοι νομιζω ριχναμε και 2 και 3 απανωτες.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Το ότι είναι μαλάκας ολκής δε χωρεί αμφιβολίας περι τούτου.........Έχω δει όμως ζευγάρι να είναι σε στάση πηδήματος με light ρούχα σε αεροδρόμιο δίπλα στο gate και η γκόμενα να τρίβεται στον τύπο μέχρι να χύσει.....Μάλλον είχε άγχος για την πτήση.....Πέταξαν κανονικά...Τους έβγαζαν 100 βίντεο....Κανείς δεν έπαθε τίποτα........
εχω δει σε νησι, τις εποχες που τα κλαμπ ηταν τιγκα, 2 τουριστες λιαρδα.
ο τυπος εχει αραξει σε καναπε που ειχε μεσα, η αλλη στα γονατα να τον ρουφαει και ολοι να εχουμε κανει κυκλο να καμαρωνουμε.
δεν τους ενοχλησε τιποτα μεχρι που την εχυσε κανονικα στο στομα. καποιοι τραβαγαν και βιντεο κανονικα. μπορει ακομα να κυκλοφορει καπου.

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
γιατι ρε φιλε να παει να τον παιξει στην τουαλετα;
θα ηθελες εσυ η διπλανη σου στο αεροπλανο να αυνανιοζεται μονη στην τουαλετα αντι στο διπλανο σου καθισμα;
εεεεεεεε;;;;;;;;;;;
Εξαρτάται. Αν δεν βλέπεται, ΝΑΙ.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Πηρε υλικο το πουτανακι...και μετα τον ανεφερε...καλη γαμιολα και αυτη...

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι όταν το πρωτοχρησιμοποίησα πριν πολλά χρόνια στο bou ότι θα μπει στην αργκό του σάιτ σαν το τύπε :grin:
Τυπε, πρεπει να φτιαχτει ενα ειδικο section στο forum για αυτες τις ιστορικες ατακες και τους δημιουργους των.
Ποιος μελος ειναι
Φαντα
Κυριακατικο
Τυπε
Φραπε/φραπε με γαλα
Και ποσα αλλα

Upndownmmm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2022
Like
101
Πόντοι
0
κι εγω απορω ωρες ωρες αλλα ετσι ειναι. αυτος μου πρωτοειπε για τη μαλακια και με εκανε σαν τα μουτρα του.
και σε ξεμπαρκες πυλωτες στην πισω μερια. καμια φορα μας επιαναν και οπου φυγει φυγει.
ενω στην ταξη, πρωτο η τελευταιο θρανιο για μια καθηγητρια που φοραγε φουστες και αναβα.
γεια ! το like πηγαινει ΜΌΝΟ γιά το τελευταιο που λες για την καθηγητρια με φουστες...

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.228
Πόντοι
206
Τυπε, πρεπει να φτιαχτει ενα ειδικο section στο forum για αυτες τις ιστορικες ατακες και τους δημιουργους των.
Ποιος μελος ειναι
Φαντα
Κυριακατικο
Τυπε
Φραπε/φραπε με γαλα
Και ποσα αλλα
Μπριζόλα, καλαμάκι, ελλεϊνίδες, λαδοκόρες κλπ κλπ.....................

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
τι μου θυμησατε τωρα. κατι εποχες στα νιατα μου που εκανα καταδρομικες μαλακιες. ημουνα ασυγκρατητος ειχα πολλες ορμες. μεσα σε λεωφορεια στο στριμωξιδι τις νυχτες στο δρομο οταν εβλεπα γυναικες καθομουν απεναντι τους και τραβαγα. τοτε οι γυναικες δεν καταγγελανε σοκαριζοντουσαν μονο και τρεχανε πανικοβλητες. και δεν το ελεγαν σε κανεναν. τωρα γιναν ελλεεινες οχι μονο δεν σου καθονται αλλα εχουν την απαιτηση να σου κοψουν και τη μαλακια. φωναζουν να κλεισουν τα μπουρδελα. θελουν τον αντρα να υποφερει και μην βρισκει διεξοδο να τρελαινεται κι αν δεν ειναι αξιας σχετικα με τα γουστα τους και τις απαιτησεις τους ας παει να αυτοκτονησει γιατι δεν αξιζει. τωρα ευτυχως εγω βρηκα το κολπο. οποια μου αρεσει την κατασκοπευω μαθαινω το ονοματεπωνυμο της την βρισκω στο φουμπου και στο ινστα και με τις φωτογραφιες της βαραω μαλακιες με αυτες που γουσταρω. τι κι αν δεν με θελουν εγω παιρνω μονος μου αυτο που θελω χωρις την αδεια τους. ή εφαρμοζω την αλλη μεθοδο. τραβαω μαλακια διπλα τους ζωντανα πως το κανω ? φοραω τον δονητη μου μεσα στο σωβρακο και τον ενεργοποιω με το ασυρματο τηλεκοντρολ. και χαμπαρι δεν παιρνει καμμια ενω εγω την γαμαω χωρις να το ξερει. πως γινεται αυτο ? βαλτε στο youtube public vibrator prank masturbation. αφου υπαρχει η λυση. τωρα τελευταια σε μερικες χωρες απαγορευουν και τη δημοσια χρηση δονητων. ειναι τρελοι οι ανθρωποι. βεβαια ομως τι πιο καλο να νιωθεις το μουνι πανω στον πουτσο αναντικαταστατο φυσικα. αλλα δυσκολες οι εποχες. προσπαθουν με καθε τροπο να απαγορευσουν καθε μορφη ευχαριστησης για τον αντρα. φασισμος! ακομα και τα αρωματα φερομονων απαγορευουν σε μερικα μερη. αναρωτιουνται μετα γιατι οι αντρες κανουν <<παρανομες>> πραξεις με στοχο την ικανοποιηση τους μπροστα σε γυναικες

sexmasterrr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
11
Like
1.430
Πόντοι
801
Μηπως πιστευε οτι αν σταματησει να τον παιζει θα πεσει το αεροπλανο;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
τι μου θυμησατε τωρα. κατι εποχες στα νιατα μου που εκανα καταδρομικες μαλακιες. ημουνα ασυγκρατητος ειχα πολλες ορμες. μεσα σε λεωφορεια στο στριμωξιδι τις νυχτες στο δρομο οταν εβλεπα γυναικες καθομουν απεναντι τους και τραβαγα. τοτε οι γυναικες δεν καταγγελανε σοκαριζοντουσαν μονο και τρεχανε πανικοβλητες. και δεν το ελεγαν σε κανεναν. τωρα γιναν ελλεεινες οχι μονο δεν σου καθονται αλλα εχουν την απαιτηση να σου κοψουν και τη μαλακια. φωναζουν να κλεισουν τα μπουρδελα. θελουν τον αντρα να υποφερει και μην βρισκει διεξοδο να τρελαινεται κι αν δεν ειναι αξιας σχετικα με τα γουστα τους και τις απαιτησεις τους ας παει να αυτοκτονησει γιατι δεν αξιζει. τωρα ευτυχως εγω βρηκα το κολπο. οποια μου αρεσει την κατασκοπευω μαθαινω το ονοματεπωνυμο της την βρισκω στο φουμπου και στο ινστα και με τις φωτογραφιες της βαραω μαλακιες με αυτες που γουσταρω. τι κι αν δεν με θελουν εγω παιρνω μονος μου αυτο που θελω χωρις την αδεια τους. ή εφαρμοζω την αλλη μεθοδο. τραβαω μαλακια διπλα τους ζωντανα πως το κανω ? φοραω τον δονητη μου μεσα στο σωβρακο και τον ενεργοποιω με το ασυρματο τηλεκοντρολ. και χαμπαρι δεν παιρνει καμμια ενω εγω την γαμαω χωρις να το ξερει. πως γινεται αυτο ? βαλτε στο youtube public vibrator prank masturbation. αφου υπαρχει η λυση. τωρα τελευταια σε μερικες χωρες απαγορευουν και τη δημοσια χρηση δονητων. ειναι τρελοι οι ανθρωποι. βεβαια ομως τι πιο καλο να νιωθεις το μουνι πανω στον πουτσο αναντικαταστατο φυσικα. αλλα δυσκολες οι εποχες. προσπαθουν με καθε τροπο να απαγορευσουν καθε μορφη ευχαριστησης για τον αντρα. φασισμος! ακομα και τα αρωματα φερομονων απαγορευουν σε μερικα μερη. αναρωτιουνται μετα γιατι οι αντρες κανουν <<παρανομες>> πραξεις με στοχο την ικανοποιηση τους μπροστα σε γυναικες
Τυπε πόσες φορές σε έχουν μπουζουριασει;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Να τύπε, για κάτι τέτοια δεν αλλάζουμε το μπου :confused: :confused: :confused:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Εγγρ.
20 Απρ 2020
Like
150
Πόντοι
1
Καμμια. Αλλες εποχες τοτε. Τωρα σε μπουζουριαζουν για ενα βλεμμα για μια κουβεντα. Η δικτατορια των γυναικων
Τώρα μόνο να τις παιρνουμε ματι ινστα και να σολαρουμε

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Τώρα μόνο να τις παιρνουμε ματι ινστα και να σολαρουμε
Οχι βαραει στο κεφαλι. Αλλο πραγμα να παιδευεσαι μονος σου κι αλλο να φευγουν ευκολα τα φλοκια απο την υπερδιεγερση οταν εχεις μια μουναρα να σε αγγιζει και να την αγγιζεις και να μπαινεις σε αυτην. Η φυσικη αισθηση του δερματος της και του μουνιου της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom