diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
gls(μαλλον).Πού είναι αυτό το δωμάτιο... ενδιαφέρον...
gls(μαλλον).
Τι μαλάκας είμαι και δεν το έχω τιμήσει.... να το εχω υπόψιν για την επόμενη φορά. thanks man
Και εγώ να σκεφτομαι την τιμησω σύντομα
Έσενa δεν σε αφορά ,αφορά όμως την ίδια,εκτός και αν γράφω στο δικό σου νήμα και δεν το ξέρωΚαι τι μας αφορα αυτό?
Έσενa δεν σε αφορά ,αφορά όμως την ίδια,εκτός και αν γράφω στο δικό σου νήμα και δεν το ξέρω
Ήρεμος είμαι τυπε,αν μπορείς δώσε καμία πληροφορία. Δεν είναι καιρός για ρίσκαΧαλάρωσε
Πωπωπωπω, όλοι ευεξαπτοι γιναμε...α ρε τι κάνουν τα capital controls!!!
Να την τιμησεις παιχτη μου, το μωρό έχει πολλούς fans, εμένα με άφησε αδιάφορο αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Ήρεμος είμαι τυπε,αν μπορείς δώσε καμία πληροφορία. Δεν είναι καιρός για ρίσκα
ΕυχαριστώΕίχα γράψει κάποια στιγμή στο νήμα της, όσο θυμάμαι από εμφάνιση με χάλασε το ύψος (πολύ κοντή), και το πρόσωπο όπως το είπε ο Don παραπάνω. Στο service δυνατή πίπα αλλά πολύ "κασέτα", μηχανικό...
Πάντως το ξαναλέω και το πιστεύω, είναι καθαρά υποκειμενικό και έχει ίσως να κάνει και με άλλες επιτυχημένες συνευρέσεις που ανεβάζουν τον πήχυ.
Είχα γράψει κάποια στιγμή στο νήμα της, όσο θυμάμαι από εμφάνιση με χάλασε το ύψος (πολύ κοντή), και το πρόσωπο όπως το είπε ο Don παραπάνω. Στο service δυνατή πίπα αλλά πολύ "κασέτα", μηχανικό...
Πάντως το ξαναλέω και το πιστεύω, είναι καθαρά υποκειμενικό και έχει ίσως να κάνει και με άλλες επιτυχημένες συνευρέσεις που ανεβάζουν τον πήχυ.
Προσφατη δοκιμη απέδειξε οτι οι προλαλησαντες ειχαν απολυτο δικιο...πολυ καλη, δυνατο service, επιμονη και με αντοχες
Ρε παλληκαρακια ολοι εσεις οι" νεοι " διαβαστε και κανενα κανονα .....μονο Ελληνικα .....ξαφνικα ολοι στην αγγλικην .....χαχαχα , μην φοβαστε το μωρο γνωριζει Ελληνικα ....αλλα ο κανονας ειναι κανονας , Ελληνικα ....(guru ) σωστα ?
You look amazing ...we have to get together ....!!!!!!
At last baby, miss you.......kisses
Just perfect bb !!!
xaxaxaxaxa
κορμί για ζημιές είσαι!!!!
:-*κορμί για ζημιές είσαι!!!!