karxarias79
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Φορα και μινερβα
:-*Καλώς την καύλα
Ξερει τι θα πει καυλα? θα νομιζει οτι τη βριζειςΚαλώς την καύλα
Ξερει τι θα πει καυλα? θα νομιζει οτι τη βριζεις
miss it babe
come on baby show mercy..!!!!
;) :-*She knows, she knows. Everything... .
Γιατί μήπως γράφει η ίδια;;;;; Η μήπως σηκώνει το τηλέφωνο η ίδια ;;;;; Ξυπνήστε βρε χαϊβάνια γραφείο είναιΡε παλληκαρακια ολοι εσεις οι" νεοι " διαβαστε και κανενα κανονα .....μονο Ελληνικα .....ξαφνικα ολοι στην αγγλικην .....χαχαχα , μην φοβαστε το μωρο γνωριζει Ελληνικα ....αλλα ο κανονας ειναι κανονας , Ελληνικα ....(guru ) σωστα ?
ειναι μια κυρια που εχει γραμματεα, οδηγο και φωτογραφο..Γιατί μήπως γράφει η ίδια;;;;; Η μήπως σηκώνει το τηλέφωνο η ίδια ;;;;; Ξυπνήστε βρε χαϊβάνια γραφείο είναι
ε και που κολλάς εσυ ρε φιλε? που ειναι το κακό? και αφου παει και σε σπιτια εννοειται οτι εχει απο πισω κάτι..Γιατί μήπως γράφει η ίδια;;;;; Η μήπως σηκώνει το τηλέφωνο η ίδια ;;;;; Ξυπνήστε βρε χαϊβάνια γραφείο είναι
Εγώ το έγραψα για κάποιους αφελείς που νομίζουν ότι απαντάει η ίδια.Δεν κολάω πουθενά και σε τίποταε και που κολλάς εσυ ρε φιλε? που ειναι το κακό? και αφου παει και σε σπιτια εννοειται οτι εχει απο πισω κάτι..
γραψτα παιχτη κ ασε τους αγαπουληδες να κραζουνΕγώ το έγραψα για κάποιους αφελείς που νομίζουν ότι απαντάει η ίδια.Δεν κολάω πουθενά και σε τίποτα
το καλυτερο reverse cowgirl της πιατσας αυτη την στιγμη
Συνάντηση πρόσφατη με την κοπέλα έχω πάρει κ έχω πάρει αυτο το χαλί δεν το έχω ξαναδεί
Κοντή πρόσωπο αδιάφορο δεν αφήνει δάχτυλα κ τέτοια 1 λίτρο λιπαντικό έβαλε κ όλα στον αέρα