BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Πουτσες εστειλες μαλλον σε αλλον πηγε !!!Έλα τώρα που κλαίγονται οι χήρες κλαίγονται κι οι παντρεμένες!
Π.μ. σου έστειλα! ;)
Πουτσες εστειλες μαλλον σε αλλον πηγε !!!Έλα τώρα που κλαίγονται οι χήρες κλαίγονται κι οι παντρεμένες!
Π.μ. σου έστειλα! ;)
Πουτσες εστειλες μαλλον σε αλλον πηγε !!!
ρε doc εχεις μοντέλες με 200 και δεν μιλάς?
δεν πιστεύω να εννοείς την Εβελιν το τσιγγανάκι?
Γιατρε μην παραπλανης τον κοσμο εαν δεν εχεις ιδια γνωμη !!!
Απλα αυτο !!!
Γιατρε μην παραπλανης τον κοσμο εαν δεν εχεις ιδια γνωμη !!!
Απλα αυτο !!!
. Και πάλι καλά που δεν έχει καμία κριτική , θα είχε κάψει κόσμο ( MEGA promotoras )Παντως φιλε gianevan συγνωμη κιολας δεν βλεπω να εχεις και πολλες κριτικες (καμια) για full προγραμματα στα 100Ε δωσε και σε μας τα κοροϊδα να μη μας πιανουν κοτσο...
Μήπως όμως να καταλήγαμε κάπου, διότι ή προμότορας είμαι ή άσχετος με τον χώρο! Και τα δύο δεν γίνεται ταυτόχρονα.
Επίσης η Ελβίρα και η Φαίδρα παίρνουν 80 την ώρα και υπάρχουν άλλες διάφορες χωρίς μεν λογαριασμό εδώ μέσα, αλλά με κριτικές που παίρνουν 100 με απ' όλα εννοώ και με anal.
Αλλά δεν τις αναφέρω για να μην θεωρηθώ "προμότορας"!
Εκεί βρίσκονται οι κριτικές τους αρχίστε το διάβασμα...
Έχω πολύ καιρό να κάνω προτάσεις, ακόμα και απλές αναφορές συναντήσεών μου δημόσια, διότι κριτικές στην πρώτη σελίδα δεν έχω γράψει ποτέ έτσι κι αλλιώς.
Τις κρατάω για όσους, λίγους ενδεχομένως, με εμπιστεύονται και με ρωτάνε με π.μ.
Τώρα η δική σου άποψη ξέρεις φαντάζομαι πόσο πολύ με κόφτει, ο δε χαρακτηρισμός σου επιστρέφεται αυτούσιος!
Ναι αλλα αυτο το φορουμ λειτουργει ετσι αφου εσυ εχεις τις σουπερ καβατζες για παρτι σου και για την παρεα σου με γεια σου με χαρα σου. Δεν μπορεις να μας κατακρινεις και μετα να λες εγω δεν γραφω κριτικες τα λεω σε λιγους αλλα εσεις ειστε μαλακες...
Ναι αλλα αυτο το φορουμ λειτουργει ετσι αφου εσυ εχεις τις σουπερ καβατζες για παρτι σου και για την παρεα σου με γεια σου με χαρα σου. Δεν μπορεις να μας κατακρινεις και μετα να λες εγω δεν γραφω κριτικες τα λεω σε λιγους αλλα εσεις ειστε μαλακες...
Αγόρι μου εσύ τώρα τί θέλεις; Να πάρεις την Αντελίνα με 120-170 ευρώ; Πάνε και πάρτηνα!
Εγώ είπα πως δεν την βρίσκω VFM και κάποιοι συμφώνησαν, διάφοροι άλλοι βέβαια πέσανε να με φάνε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους.
Αν δεν είσαι κλώνος και είσαι όντως νέος δεν τα ξέρεις τα παρασκήνια.
Υ.Γ. Κι αν είχες μπει στον κόπο να μου στείλεις π.μ. και να με ρωτήσεις οτιδήποτε ξέρω θα σου απαντούσα, όπως έχω κάνει πάντα. Ας βγει ένας να με διαψεύσει!
Αλλά ήρθες με ειρωνεία να μου την πεις κι εσύ, οπότε τώρα μην μπεις καν στον κόπο του π.μ...
Αγόρι μου εσύ τώρα τί θέλεις; Να πάρεις την Αντελίνα με 120-170 ευρώ; Πάνε και πάρτηνα!
Εγώ είπα πως δεν την βρίσκω VFM και κάποιοι συμφώνησαν, διάφοροι άλλοι βέβαια πέσανε να με φάνε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους.
Αν δεν είσαι κλώνος και είσαι όντως νέος δεν τα ξέρεις τα παρασκήνια.
Υ.Γ. Κι αν είχες μπει στον κόπο να μου στείλεις π.μ. και να με ρωτήσεις οτιδήποτε ξέρω θα σου απαντούσα, όπως έχω κάνει πάντα. Ας βγει ένας να με διαψεύσει!
Αλλά ήρθες με ειρωνεία να μου την πεις κι εσύ, οπότε τώρα μην μπεις καν στον κόπο του π.μ...