Οχι αλλα θα το δοκιμασω ................. διακριτικα.
παντα... ;)
Οχι αλλα θα το δοκιμασω ................. διακριτικα.
Αντελίνα κορίτσι μου όταν είσαι ανεξάρτητη κανείς και καμία καλύτερη τιμή, αλλιώς δεν έχει νόημα να βγαίνεις ανεξάρτητη και να έχεις την ίδια τιμή που είχες και στο πρακτορείο-γραφείο.
Η κοπέλα είναι ένα και πενήντα στην κυριολεξια, άσχετα αν κάνει καλό πρόγραμμα με το full service και το ξενοδοχειο η τιμή της φτάνει τα 200 ευρώ.Και σ αυτές τις τιμές υπάρχουν πολλά τουρία που είναι κλάσεις ανώτερα. Μην τρελαθούμε κιόλας
Όπως τα λέει ο Filippo
Btw το κορίτσι σε σερβιτσιο ειναι στα τοπ Call Girls αυτη την στιγμη !!!
Απλα οποίος θέλει κωλο θα βάλει το χέρι στην τσέπη .
καλή ρε bro αν όμως εξαιρέσεις ότι δαχτυλοσκόπηση δεν αφήνει και ότι γυρνάει πρώτη στάση πλάτη πισοκωλλητό λες και είσαι στη Φυλής....
ασε που αρπάζει και το μαρκούτσι της να παίζει μόνη της ενώ έχει πασαλειφτεί με τζελ ...
η φάση είναι όπως ήταν γυρισμένη και άρχισε να δονείται η μαλακία της νομιζα οτι βαραγε το κινητό μου
κατά τα λοιπά καλά
καλή ρε bro αν όμως εξαιρέσεις ότι δαχτυλοσκόπηση δεν αφήνει και ότι γυρνάει πρώτη στάση πλάτη πισοκωλλητό λες και είσαι στη Φυλής....
ασε που αρπάζει και το μαρκούτσι της να παίζει μόνη της ενώ έχει πασαλειφτεί με τζελ ...
η φάση είναι όπως ήταν γυρισμένη και άρχισε να δονείται η μαλακία της νομιζα οτι βαραγε το κινητό μου
κατά τα λοιπά καλά
. Ναι πρέπει να δημιουργηθεί το κατάλληλο σκηνικό για να ενισχύσει την σεξουαλικη εμπειρία ;)ξέχασες το πιο ωραίο nitro...παίζει αισθησιακή μουσική από το ipad της για να σε ταξιδέψει στους δρόμους της ηδονής.
Thank you :-*ξέρεις να μας καυλωνεις μεσημεριάτικα μωρο :-*
ξέρεις να μας καυλωνεις μεσημεριάτικα μωρο :-*
εμένα μπορεί να με αφήσει ;)