You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άδεια Parking
- Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τα στρουμφάκια και να έρθουν αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος δεν καλούν γερανό , το μόνο που κάνουν είναι να κερνάνε πετσετάκι !
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ενα βραδυ τετοια ωρα σαν τωρα ειχα καλεσει και ηρθε αλλα ουτε που κατεβηκαν απο το περιπολικο! δεν ειμαι και 1000% σιγουρος γιατι δεν βγηκα εξω να δω απο κοντα κοιταζα κλεφτα απο το παραθυροπαιρνεις το 100 , και σε συνδεει η κοπελα με την τροχαια της περιοχης σου , ετσι εινα και τσαμπε , σιγα να μην πληρωνεις και τηλεφωνα για τον μαλακα που σου εκλεισε το παρκινγκ , αν δεν σε συνδεση στελνει περιπολικο που κοβει κληση.Τσεκαρισμενο αυτο που σου λεω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.552
- Πόντοι
- 12.756
Τα στρουμφάκια και να έρθουν αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος δεν καλούν γερανό , το μόνο που κάνουν είναι να κερνάνε πετσετάκι !
Ναι οντως , και ξερεις και τι αλλο κανουν στα στρουμφακια , οταν ερθουν βαρανε κανα δυο φορες την σειρηνα μπας και κατεβει ο μαλακας και το παρει , και καλα περιμενουν και λιγο .... τις πρωτες φορες , αλλα αν του ξαναφωναξεις και ξαναερθουν αλλη μερα για τον ιδιο μαλακα , την κοβουν την κληση σαν νιτζα , δεν τους ακους ουτε εσυ που εισαι διπλα τους
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.552
- Πόντοι
- 12.756
δηλαδη ρε ψηλε δεν κατεβηκαν να κοψουν κληση ?ενα βραδυ τετοια ωρα σαν τωρα ειχα καλεσει και ηρθε αλλα ουτε που κατεβηκαν απο το περιπολικο! δεν ειμαι και 1000% σιγουρος γιατι δεν βγηκα εξω να δω απο κοντα κοιταζα κλεφτα απο το παραθυρο
gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Να μην ληρθαν αποκλείεται , να μην κόψαν κλήση γιατί κατά την κρίση τους δεν υπήρχε παράβαση αυτό παίζειενα βραδυ τετοια ωρα σαν τωρα ειχα καλεσει και ηρθε αλλα ουτε που κατεβηκαν απο το περιπολικο! δεν ειμαι και 1000% σιγουρος γιατι δεν βγηκα εξω να δω απο κοντα κοιταζα κλεφτα απο το παραθυρο
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
χεστηκα τυπε σιγα μην κατσω να με γαμησουν αμα ηταν αυτοι στην θεση μου θα μου επρηζαν τις μπαλες και θα χτυπαγαν κουδουνια ξερεις..μετα αναρωτιόμαστε γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε σαν χώρααλλα εχε το νου σου γιατι ειναι μουνοπανα αυτοι που κλεινουν τα παρκινγκ και θα σε εχουν στην μπουκα μετα στην γειτονια , δεν πρεπει να αφηνεις εξω το αυτοκινητο γιατι παιζει χαραγμα πολυ
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ηρθαν αλλα δεν ειδα να κοψουν κληση εγω δεν ηθελα να βαλω το αυτοκινητο μου απλα να τον γαμησουν γιατι μου ειχε κλησει το παρκιν και το εχει ξανακανειΝα μην ληρθαν αποκλείεται , να μην κόψαν κλήση γιατί κατά την κρίση τους δεν υπήρχε παράβαση αυτό παίζει
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.552
- Πόντοι
- 12.756
Να μην ληρθαν αποκλείεται , να μην κόψαν κλήση γιατί κατά την κρίση τους δεν υπήρχε παράβαση αυτό παίζει
παιζει ενα πουτσο ψηλε , με το συμπαθειο κιολας , και μενα μια φορα το ειχαν κανει και ξαναπηρα το 100 και λεω οτι περασαν και με εγραψαν στα αρχιδια τους και θελω να μου πουν ποιοι ηταν γιατι θα παω στον διοικητη τους το πρωι , και μετα απο 10 λεπτα περασαν και κοψανε κλησεις σε ολο το στενο τυπε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έτσι θέλουν !!παιζει ενα πουτσο ψηλε , με το συμπαθειο κιολας , και μενα μια φορα το ειχαν κανει και ξαναπηρα το 100 και λεω οτι περασαν και με εγραψαν στα αρχιδια τους και θελω να μου πουν ποιοι ηταν γιατι θα παω στον διοικητη τους το πρωι , και μετα απο 10 λεπτα περασαν και κοψανε κλησεις σε ολο το στενο τυπε![]()
γιατι ειχε αλλαξει ο μηνας απο ζυγος σε μονος αλλα ολοι παρκαραν στην λαθος πλευρα και καλα στ αρχιδια τους επειδη ηταν μαγκες ολοι .. τωρα που πηραν τα αρχιδια μου ολοι με του που αλλαζει ο μηνας τρεχουν σαν τις κοτες , και συν οτι την πεσανε στον μαλακα που ειχε παρκαρει στο δικο μου παρκινγκ οτι και καλα αυτος εφταιγε που φαγαν ολη κληση
![]()
![]()
![]()
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα εκανεςπαιζει ενα πουτσο ψηλε , με το συμπαθειο κιολας , και μενα μια φορα το ειχαν κανει και ξαναπηρα το 100 και λεω οτι περασαν και με εγραψαν στα αρχιδια τους και θελω να μου πουν ποιοι ηταν γιατι θα παω στον διοικητη τους το πρωι , και μετα απο 10 λεπτα περασαν και κοψανε κλησεις σε ολο το στενο τυπε![]()
γιατι ειχε αλλαξει ο μηνας απο ζυγος σε μονος αλλα ολοι παρκαραν στην λαθος πλευρα και καλα στ αρχιδια τους επειδη ηταν μαγκες ολοι .. τωρα που πηραν τα αρχιδια μου ολοι με του που αλλαζει ο μηνας τρεχουν σαν τις κοτες , και συν οτι την πεσανε στον μαλακα που ειχε παρκαρει στο δικο μου παρκινγκ οτι και καλα αυτος εφταιγε που φαγαν ολη κληση
![]()
![]()
![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.552
- Πόντοι
- 12.756
μονο οταν μπει η πουτσα στο κωλο του Ελληνα καταλαβαινει , αλλιως στα αρχιδια του ,ειναι ολοι μαγκες και αρχιδια τουμπανα ...μολις πεσει το καυλακι στρωνει χαρακτηρα .
Φιλε για να βρεις το δικιο σου πρεπει να γινει ο παραξενος της γειτονιας , να σε βλεπουν οι αλλοι και να λενε καλως τον περιεργο και τον ξυνομουνι , δεν πειραζει ρε φιλε να με λενε οπως θελουν , εγω να κανω την δουλεια μου χωρις να ενοχλω τους αλλους και στα αρχιδια μου οτι λενε ..
ξερεις το γινεται , καμια φορα λες κανενα γεια με εναν γειτονα και αυτος νομιζει οτι δεν τρεχει καστανο να παρκαρει στο παρκινγκ απ εξω γιατι ειστε φιλαρακια τωρα και "ελα μωρε αδελφε μου , μπορουσες να μου χτυπησεις το κουδουνι να το παρω αν ηθελες να φυγεις , μια γειτονια ειμαστε και τετοιες μαλακιες " - Οχι ρε μαλακα γειτονα , δεν θελω να κατεβαινω και να σε ψαχνω και να περιμενω σαν μαλακας να κατεβεις να παρεις το αμαξι σου , γιατι εχω κανονισει το χρονο μου χωρις τα πουστικα τα 5 λεπτακια σου ...
Γι αυτο ρε πουστη μου παρολο που εχω κατι καλα παλικαρια εδω τριγυρω δεν εχω πολλα πολλα με κανεναν για να εχω το κεφαλι μου ησυχο με τους μαλακες ,,,
Φιλε για να βρεις το δικιο σου πρεπει να γινει ο παραξενος της γειτονιας , να σε βλεπουν οι αλλοι και να λενε καλως τον περιεργο και τον ξυνομουνι , δεν πειραζει ρε φιλε να με λενε οπως θελουν , εγω να κανω την δουλεια μου χωρις να ενοχλω τους αλλους και στα αρχιδια μου οτι λενε ..
ξερεις το γινεται , καμια φορα λες κανενα γεια με εναν γειτονα και αυτος νομιζει οτι δεν τρεχει καστανο να παρκαρει στο παρκινγκ απ εξω γιατι ειστε φιλαρακια τωρα και "ελα μωρε αδελφε μου , μπορουσες να μου χτυπησεις το κουδουνι να το παρω αν ηθελες να φυγεις , μια γειτονια ειμαστε και τετοιες μαλακιες " - Οχι ρε μαλακα γειτονα , δεν θελω να κατεβαινω και να σε ψαχνω και να περιμενω σαν μαλακας να κατεβεις να παρεις το αμαξι σου , γιατι εχω κανονισει το χρονο μου χωρις τα πουστικα τα 5 λεπτακια σου ...
Γι αυτο ρε πουστη μου παρολο που εχω κατι καλα παλικαρια εδω τριγυρω δεν εχω πολλα πολλα με κανεναν για να εχω το κεφαλι μου ησυχο με τους μαλακες ,,,
Αν θές να κάνεις μετατροπή σε κλειστό χώρο χρειάζεσε αυτά που λένε στη 2 και 3 απάντηση + ότι έξοδα συνεπάγονται αυτά .
Άν έχεις μονοκατοικία και όλο το οικόπεδο είναι δικό σου , μπορείς να ξεριζώσεις τα λουλούδια και να κάνεις ότι θές , με την προυπόθεση ότι θα το δηλώσεις στην πολεοδομία της περιοχής σου και η οικία σου θα έχει διαφορετική είσοδο από αυτή που θα βάζεις το αμάξι σου .
Γενικά πολύς μπελάς , δεν έχεις κανά πάρκινγ εκεί κοντά να νοικιάζεις θέση ?
- Δεν με ενδιαφέρει να είναι κλειστός χώρος, μου αρκεί να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα κλεψίματος και ότι δεν θα ψάχνω να παρκάρω 4 τετράγωνα παρακάτω.
- Μονοκατοικία με μεγάλη πρόσοψη γι'αυτό και θέλω να ρίξω 2-3 μέτρα από τα μπλόκα να κάνω θέση να μπαίνει.
- η πόρτα εισόδου είναι στην άλλη πλευρά οπότε δεν έχει θέμα με την είσοδο-έξοδο των ενοίκων
~~~~~~~~~~~~~~~~
3 Σελίδες και έξυπνα πόστ, με δυνατές ιδέες αλλά χιλιοπεπραγμένες..
- τι να βάζεις λάστιχα στο δρόμο γτ είσαι φορτωμένος, τι γτ έχεις συγγενείς(υπερήλικες) που δεν μπορούν να περπατήσουν, ίσα-ίσα να κατέβουν από το αμάξι και να μπουν στο σπίτι σε γράφουν στα @@ τους και μετά σου χτυπάνε την πόρτα να δώσεις λεφτά γτ η κόρη τους γράφτηκε στην avon
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
- Χαρακάμωτα κτλ αντί να κάνεις εσύ, σου κάνουν εκείνοι..δεν λέει να έχεις καλό αμάξι > το κλαις..
- όσον αφορά το 100/δημοτική, εαν έχεις άδεια παρκινγκ, μόλις τους πάρεις και τους πει ότι σε έχει κλείσει ένα αυτοκίνητο και έχεις άδεια τότε αναγκαστικά τον γράφουν διότι έτσι υποχρεώνει ο νομος..βέβαια μην πέσεις σε γνωστό-γνωστού τότε βαράς διοικητή και λήγει το θέμα..
θεϊκό ποστ:
μονο οταν μπει η πουτσα στο κωλο του Ελληνα καταλαβαινει , αλλιως στα αρχιδια του ,ειναι ολοι μαγκες και αρχιδια τουμπανα ...μολις πεσει το καυλακι στρωνει χαρακτηρα .
πρέπει να πλακωθείς με όλους για να σε σέβονται
τραγελαφική εικόνα: να έχεις μεγάλη πρόσοψη να χωράνε ~5 αυτοκίνητα και να παρκάρει ο απέναντι 2!!! αυτοκίνητα ενώ έχει δικιά του θέση πάρκινγκ γτ είναι συνεννοημένοι με τον σπιτονοικοκύρη και τον άλλο που έχει ένα επαγγελματικό που το κινεί κάθε 31 Φλεβάρη να καβατζώνει άλλη μία θέση..εσύ καταντάς να παρκάρεις 100 μέτρα από το σπίτι σου ενώ βρέχει και να μεταφέρεις και τα ψώνια..
για παιδιά-σκυλιά δεν μιλάμε την ταλαιπωρία
εφόσον θέλεις να έχει 1 θέση για το αμάξι σου, υποθέτω το πιο δύσκολο είναι να τεκμηριώσεις τον λόγο που θέλεις να δεσμέυσεις αντίστοιχο χώρο από το πεζοδρόμιο (από τη στιγμή που δεν υπήρχε αρχικά πρόβλεψη για πάρκινγκ).
ερώτηση: αν παρκάρεις εσύ ένα 2ο αμάξι μπροστά στην είσοδο του πάρκιγκ σου (ας πούμε πως έχεις φτιάξει) μπορεί να σε καταγγείλει άλλος από την περιοχή σαν παράνομη στάθμευση;
ερώτηση: αν παρκάρεις εσύ ένα 2ο αμάξι μπροστά στην είσοδο του πάρκιγκ σου (ας πούμε πως έχεις φτιάξει) μπορεί να σε καταγγείλει άλλος από την περιοχή σαν παράνομη στάθμευση;
εφόσον θέλεις να έχει 1 θέση για το αμάξι σου, υποθέτω το πιο δύσκολο είναι να τεκμηριώσεις τον λόγο που θέλεις να δεσμέυσεις αντίστοιχο χώρο από το πεζοδρόμιο (από τη στιγμή που δεν υπήρχε αρχικά πρόβλεψη για πάρκινγκ).
γι'αυτόν τον λόγο, από ότι κατάλαβα, χρειάζεται ο πολ. μηχ., για να ανανεώσει τα σχέδια και να μπορέσεις να βγάλεις νόμιμα άδεια
από την στιγμή που εσύ έχεις την άδεια, σημαίνει ότι έχεις άδεια εσύ να χρησιμοποιείς τα συγκεκριμένα μέτρα..και στην τελική θα φωνάξει τ0 100 ο άλλος με ποιό επιχείρημα; "ο γείτονας πάρκαρε μπροστά στο πάρκινγκ του άλλο αμάξι";
γι'αυτόν τον λόγο, από ότι κατάλαβα, χρειάζεται ο πολ. μηχ., για να ανανεώσει τα σχέδια και να μπορέσεις να βγάλεις νόμιμα άδεια
από την στιγμή που εσύ έχεις την άδεια, σημαίνει ότι έχεις άδεια εσύ να χρησιμοποιείς τα συγκεκριμένα μέτρα..και στην τελική θα φωνάξει τ0 100 ο άλλος με ποιό επιχείρημα; "ο γείτονας πάρκαρε μπροστά στο πάρκινγκ του άλλο αμάξι";
με την λογική πως έχει δεσμέυσει χώρο για 1 αμάξι και όχι για πιο πολλά...
με την λογική πως έχει δεσμέυσει χώρο για 1 αμάξι και όχι για πιο πολλά...
ας μου βρει το φεκ που το λέει αυτό
εκτός αν έχεις ακούσει εσύ κάτι πάνω σε αυτό
ας μου βρει το φεκ που το λέει αυτό
εκτός αν έχεις ακούσει εσύ κάτι πάνω σε αυτό
είναι θεωρητική η ερώτησή μου, πιο πολύ κολλάει σε περιπτώσεις που μια θέση αφορά συγκεκριμένο όχημα... έχω δει λοιπόν αυτός που έχει καβατζάρει την θέση να παρκάρει και άλλο όχημα...
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Εδώ λανθάνεις, οι απαγορεύσεις ισχύουν για όλους!από την στιγμή που εσύ έχεις την άδεια, σημαίνει ότι έχεις άδεια εσύ να χρησιμοποιείς τα συγκεκριμένα μέτρα..και στην τελική θα φωνάξει τ0 100 ο άλλος με ποιό επιχείρημα; "ο γείτονας πάρκαρε μπροστά στο πάρκινγκ του άλλο αμάξι";
είναι θεωρητική η ερώτησή μου, πιο πολύ κολλάει σε περιπτώσεις που μια θέση αφορά συγκεκριμένο όχημα... έχω δει λοιπόν αυτός που έχει καβατζάρει την θέση να παρκάρει και άλλο όχημα...
νομίζω ότι αυτό ισχύει για συγκεκριμένες καταστάσεις όπως θέσεις αμεα που παρκάρουν επί του δρόμου και έχουν ταμπέλα για παρκάρισμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με αριθμό πινακίδας..
Εδώ λανθάνεις, οι απαγορεύσεις ισχύουν για όλους!
καθώς ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψα, για αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοώ ότι αυτός που έχει βγάλει άδεια για να παρκάρει εντός της αυλής του μπορεί να παρκάρει κι απ'έξω, αφού έτσι κι αλλιώς έχει δεσμεύσει τον χώρο από τον δήμο, δλδ έχει πληρώσει για να είναι αυτός ο χώρος ελεύθερος για αυτόν..οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να επικαλεστεί κάποιος ότι εσύ παραβατείς.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K