Γνωρίζετε τι χαρτιά, παράβολα και το βασικότερο, χρήμα, απαιτούνται για να βγάλεις μία άδεια parking;
Συμφέρει πλέον να έχεις προσωπικό χώρο για παρκάρισμα παρά να το παρκάρεις στο δρόμο; Νομίζω στην φορολογική δήλωση, έχουν κάτι σαν φόρο πολυτελείας;![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Τις προάλλες σήκωσαν 2 Σμαρτάκια από την γειτονιά μου και τα παπάκια γίνονται είδος προς εξαφάνιση
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Συμφέρει πλέον να έχεις προσωπικό χώρο για παρκάρισμα παρά να το παρκάρεις στο δρόμο; Νομίζω στην φορολογική δήλωση, έχουν κάτι σαν φόρο πολυτελείας;
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Τις προάλλες σήκωσαν 2 Σμαρτάκια από την γειτονιά μου και τα παπάκια γίνονται είδος προς εξαφάνιση
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)