Νέα

Άδεια Parking

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wolfakis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Γνωρίζετε τι χαρτιά, παράβολα και το βασικότερο, χρήμα, απαιτούνται για να βγάλεις μία άδεια parking;

Συμφέρει πλέον να έχεις προσωπικό χώρο για παρκάρισμα παρά να το παρκάρεις στο δρόμο; Νομίζω στην φορολογική δήλωση, έχουν κάτι σαν φόρο πολυτελείας; :huh:

Τις προάλλες σήκωσαν 2 Σμαρτάκια από την γειτονιά μου και τα παπάκια γίνονται είδος προς εξαφάνιση :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.552
Πόντοι
12.756
Τι θες να κανεις ακριβως γιατι δεν καταλαβα καλα ? να πας να χωσεις καπου τ αμαξι σε κανενα νοικιαρικο γκαραζ ? να καβατζωσεις χωρο κατω απο το σπιτι σου ? η να διαμορφώσεις καμια αυλη σε θεση παρκινγκ  ?

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή πρόσφατα βρέθηκε στην ίδια θέση,να θέλει να φτιάξει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης,ο ξαδερφός μου θα σου πω τα εξής που μου είπε:

1)Απαιτείται πολιτικός μηχανικός
2)Πρέπει ο χώρος που έχεις να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.Κάπου 3μ πλάτος και 2 ύψος νομίζω,δεν είμαι σίγουρος.
3)Να αλλάξει η χρήση του χώρου συμβολαιογραφικά.Δηλαδη αν ειναι μαγαζί να γίνει συμβολαιογραφική πράξη ότι μετατρέπεται σε χώρο στάθμευσης.

Τα υπόλοιπα με μια βόλτα στην πολεοδομία θα τα βρεις.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Νέο σχέδιο απο μηχανικό
Τροποποίηση συμβουλαιου
Κατάθεση στο υποθηκοφυλακειο
νομιζω κ Τροποποίηση ε-9

OP
OP
W

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
να διαμορφώσεις καμια αυλη σε θεση παρκινγκ  ?

Αυτό!

έχω κάμποσα μέτρα πρόσοψη και επειδή έχω βαρεθεί να μην βρίσκω να παρκάρω κάτω από το σπίτι, λέω να κάνω μία θεσούλα να χώνεται το αμάξι μέσα...

Επειδή πρόσφατα βρέθηκε στην ίδια θέση,να θέλει να φτιάξει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης,ο ξαδερφός μου θα σου πω τα εξής που μου είπε:

1)Απαιτείται πολιτικός μηχανικός
2)Πρέπει ο χώρος που έχεις να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.Κάπου 3μ πλάτος και 2 ύψος νομίζω,δεν είμαι σίγουρος.
3)Να αλλάξει η χρήση του χώρου συμβολαιογραφικά.Δηλαδη αν ειναι μαγαζί να γίνει συμβολαιογραφική πράξη ότι μετατρέπεται σε χώρο στάθμευσης.

Τα υπόλοιπα με μια βόλτα στην πολεοδομία θα τα βρεις.

1) Πολιτικός μηχανικός για ποιόν λόγο ρε παιδιά;

2) έχω πολύ παραπάνω

3) δεν είναι μαγαζί, είναι αυλή με κήπο..στο συγκεκριμένο σημείο που θέλω να το κάνω πάρκ είναι λουλούδια..!!

όντως θα πήγαινα μόλις είχα χρόνο γτ άλλα ακούγονται άλλα ισχύουν, γενικά ένα χάος..

~~~~Πιο συγκεκριμένα υπάρχει κάτι;;~~~~

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Συμφέρει πλέον να έχεις προσωπικό χώρο για παρκάρισμα παρά να το παρκάρεις στο δρόμο; Νομίζω στην φορολογική δήλωση, έχουν κάτι σαν φόρο πολυτελείας; :huh:
Αυτο αποκλείεται!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
έχω κάμποσα μέτρα πρόσοψη και επειδή έχω βαρεθεί να μην βρίσκω να παρκάρω κάτω από το σπίτι, λέω να κάνω μία θεσούλα να χώνεται το αμάξι μέσα...

1) Πολιτικός μηχανικός για ποιόν λόγο ρε παιδιά;2) έχω πολύ παραπάνω

3) δεν είναι μαγαζί, είναι αυλή με κήπο..στο συγκεκριμένο σημείο που θέλω να το κάνω πάρκ είναι λουλούδια..!!

όντως θα πήγαινα μόλις είχα χρόνο γτ άλλα ακούγονται άλλα ισχύουν, γενικά ένα χάος..

~~~~Πιο συγκεκριμένα υπάρχει κάτι;;~~~~
Δεν ξέρω πόσο νόμιμο ειναι -γενικά- να αλλάζεις πρασιά και ακάλυπτο σε θέση πάρκιγκ.
Δυστυχώς ο μηχανικός χρειάζεται για να σε συμβουλεύσει υπεύθυνα ή αν έχεις φίλο συμβολαιογράφο.
Φυσικά αν θες να τα κάνεις όλα νόμιμα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν ξέρω πόσο νόμιμο ειναι -γενικά- να αλλάζεις πρασιά και ακάλυπτο σε θέση πάρκιγκ.
Δυστυχώς ο μηχανικός χρειάζεται για να σε συμβουλεύσει υπεύθυνα ή αν έχεις φίλο συμβολαιογράφο.
Φυσικά αν θες να τα κάνεις όλα νόμιμα.
θα πεσει καρφωτη αμα δεν τα κανει νομιμα...ο κοσμος ειναι κακος

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν θές να κάνεις μετατροπή σε κλειστό χώρο χρειάζεσε αυτά που λένε στη 2 και 3 απάντηση + ότι έξοδα συνεπάγονται αυτά .
Άν έχεις μονοκατοικία και όλο το οικόπεδο είναι δικό σου , μπορείς να ξεριζώσεις τα λουλούδια και να κάνεις ότι θές , με την προυπόθεση ότι θα το δηλώσεις στην πολεοδομία της περιοχής σου και η οικία σου θα έχει διαφορετική είσοδο από αυτή που θα βάζεις το αμάξι σου .
Γενικά πολύς μπελάς , δεν έχεις κανά πάρκινγ εκεί κοντά να νοικιάζεις θέση ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το θεμα ειναι οτι και παρκιν να φτιαξει μετα καποιοι γνωστοι εξυπνοι ελληναραδες θα παρκαρουν μπροστα στην εισοδο του παρκιν εκει τι μπορεις να κανεις;

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι οτι και παρκιν να φτιαξει μετα καποιοι γνωστοι εξυπνοι ελληναραδες θα παρκαρουν μπροστα στην εισοδο του παρκιν εκει τι μπορεις να κανεις;
Σε αυτές τις περιπτώσεις όλο τυχαίως κάποια ζημιά θα πάθει το αμάξι του λακαμά που σε έκλεισε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αν είμαι "large" τύπος μπορώ να βάλω ιδιωτικό γερανό και να το πάω όπου μού'ρθει;  :grin:

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν είσαι καθόλα νόμιμος μπορείς να φωνάξεις τους δημόμπατσους να του κόψουν κλήση , οι κανονικοί θα σε γράψουν και μέχρι να φανούν θα έχει φύγει ! Γερανό φωνάζει μόνο η τροχαία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom