vasilis 70
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
3 ΜΗΝΕΣ ΧΙΣΤΙ ΜΟΥ
Τι ιδιαιτερο εχει η Α.ΠΕτρουπολη?
να της δειξει τα πορνοαξιοθεατα που κρυβει μεσα στο βρακακι του! ;)Δεν μας εχεις πει τι θες να κανεις με αυτην την κοπελα?
Πραγματικα οτι καλυτερο διαβασαμε τα τελευταια χρονια!
Βεβαια, παλι υπαρχει αγχος για ανανεωσεις κλπ, αλλα τουλαχιστον δεν θα υπαρχει τοσο μεγαλη πιεση χρόνου.
Εγω που καθε μηνα παιρνω καθε χρονο Ελληνικη βιζα σενγκεν δωρεαν ενος ετους στο Ρωσσικο διαβατηριο(για να μη μου ζαλιζουν τ'αρχιδια οι Ρωσσοι γιατι εχω 2 διαβατηρια.και να παιρνω πραγματα Tax Free σου επιστρεφουν το ΦΠΑ).θα μπορω να παρω βιζα 5 ετιας?θα ειναι καλο να γλυτωσω τα 2 πρω'ι'να ξυπνηματα καθε χρονο ( το προξενειο δεχεται μονο 10-11 καθε πρω'ι').ναι ε;
αναλόγως για ποιον ενδιαφέρεστε...
Ο υπουργός εξήγησε ότι οι βίζες πολλαπλών εισόδων 6-12 μηνών θα χορηγούνται στους φίλους της Ελλάδας, δηλαδή σε όσους έρχονται συχνά ή επιθυμούν να επανέλθουν μετά το πρώτο ταξίδι τους, κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς, ενώ θεωρήσεις έως και πενταετίας θα εκδίδονται για όσους γνωρίζουν οι ελληνικές Αρχές και έρχονται στην Ελλάδα, προπαντός για επιχειρηματικούς λόγους.
και βεβαια κανεις λαθος,πορτογαλια,ισπανια ,αγγλια,κλπ τα κανονια θα σκανε σιγα σιγα,τωρα τελευταια παρατηρηθηκε το φαινομενο να μεταναστευουν και γερμανοι,αν σκεφτεις οτι και 20000 ρωσιδες τον τελευταιο καιρο παντρευτικαν τουρκους δεν εχουν να χασουν τιποτα στην ελλαδα,ασε που τρελλαινονται για θαλασσα,ηλιο κλπ.σαν παραδεισος φανταζουμε,επισης αν και οι μισθοι εχουν χαμηλωση,προς στους δικους τους παλι μια χαρα ημαστε!!!Παντως μαλλον εχει πεσει η 'ελκυστικοτητα' του Ελληνα και της διαμονης στην Ελλαδα, επειτα απο τις εξελιξεις στη χωρα μας που ειμαστε στα προθυρα χρεωκοπίας.
Σε ολο τον πλανητη μαθαινουν για μια ελλαδα που την παλευει, και την βγαζει δεν την βγαζει.
Νομιζω οτι θα το σκεφτει πολυ μια νορμαλ ρωσιδα να ερθει πλεον ελλαδα. Να φυγει απο ρωσια, να παει καπου καλυτερα, να χει μια προοπτικη. Να ερθει εδω που δεν ξερουμε κι εμεις οι ελληνες αν θα εχουμε μισθο αυριο ή αν θα βαρεσει κανονι το κρατος και θα πτωχευσουμε; Εκτος αν ζει τραγικα, δεν εχει στον ηλιο μοιρα, οποτε, τι ειχε τι έχασε που λενε...
Μακαρι να κανω λαθος, πειτε μου...
Aν ηξερε τι ΜΑΛΑΚΕΣ υπηρχε ενδεχομενο να ακολουθησουν(λεμε τωρα...)θα το ξανασκεφτοταν...Να μη λησμονειται εκει διαμενει και ο πρωτος εβερ πορνομεταναστης! Εχει βαλει και αυτος το λιθαρακι του....
ξαναριχτα καλυτερα!!!!!Aν ηξερε τι ΜΑΛΑΚΕΣ υπηρχε ενδεχομενο να ακολουθησουν(λεμε τωρα...)θα το ξανασκεφτοταν...
Δεν το λεω για σενα ρε φιλε,μην παρεξηγιεσαι.ξαναριχτα καλυτερα!!!!!
οχι δεν τρεχει τιποτα ξερω οτι δεν το λες για μενα,αλλα δεν καταλαβα τι ενοεις!!!Δεν το λεω για σενα ρε φιλε,μην παρεξηγιεσαι.
Μπηχτη για τον Μεμο ειναι ρε...τον ερωτιαρη αρχοντα πασων των Ρωσσιων-ανα διετια βεβαιως.οχι δεν τρεχει τιποτα ξερω οτι δεν το λες για μενα,αλλα δεν καταλαβα τι ενοεις!!!