master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ο θειος μου ειπα ρε,οχι εγωΤι εγινε ,σου εφυγε η καβλα για Σλοβακες ?
ερευνιτη ερευνησε μια σλοβακα,και θα δεις την γλυκα ;)
ο θειος μου ειπα ρε,οχι εγωΤι εγινε ,σου εφυγε η καβλα για Σλοβακες ?
και γιατι να το κανεις αυτο ρε υπαρχουν ενα σωρο τσατ που μπορεις να μιλησεις.στο icq γνωριζεις εκατονταδες και τσαμπα.αρκει να εχεις το χρημα να τις επισκευτεις.Υπαρχουν και γραφεια που σε πανε για γνωριμιες για γαμο εκει(ουκρανια,ρωσια κτλ)Απλα τα χωνεις χοντρα.Μιλαω για συνοικεσιο οκ?
... και 20000 ρωσιδες τον τελευταιο καιρο παντρευτικαν τουρκους
ξερεις οτι στις εξω χωρες το πρωκτικο λεγεται greek sex?Και τις ξεκώλιασαν?
ξερεις οτι στις εξω χωρες το πρωκτικο λεγεται greek sex?
Στη Νοτια Ρωσσια εχει Ελληνικο προξενειο στο Νοβοροσισκ.Προεδρε θα σε δειρω
Ηκεντρικη πρεσβεια ειναι στην μοσχα.Τα αλλα ειναι προξενεια.
Την χορηγηση βιζας την αποφασιζει η πρεσβεια
Ακαι προξενεια υπαρχουν μονο αγια πετρουπολη και ανατολικα προς ιαπωνια.Κολλησα και δεν θυμαμαι την πολη
Ευχαριστω δεν το ηξερα μπορει να μου φανει χρησιμοΣτη Νοτια Ρωσσια εχει Ελληνικο προξενειο στο Νοβοροσισκ.
Εμ τα βλεπεις!!!Ευχαριστω δεν το ηξερα μπορει να μου φανει χρησιμο
και σου ειπαν οτι χρειαζετε μονο μια βεβαιωση?ειναι πολυ δυσκολο να βγαλη αδεια,αν δεν ειναι παντρεμενη με ελληνα.Μια γνωστή μου Ρωσίδα, ενδιαφέρεται να βγάλει άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Ένα βασικό πρόβλημα όμως είναι η βεβαίωση εργασίας. Ρώτησα στο αλλοδαπών και μου είπαν ότι αν δηλώσω ότι εργάζεται ως οικιακή βοηθός σπίτι μου τότε καλύπτεται αλλά θα χρειάζεται 150 ένσημα το χρόνο. Γνωρίζει κάποιος πόσο θα στοιχίσουν;
Καλημερα πιρφορε,ετσι σωστη ενημερωση επι της ουσιας!
Δυστηχως,μονο με πολιτικο η θρησκευτικο γαμο,με χαρτια που απαιτουνται με την επισημη σφραγιδα απο το εξωτερικο και μεταφραση απο το υπουργειο εδω,και μεσα στα χρονικα ορια της βιζας ο γαμος!Για τους Ρωσιδοφιλους που είχαν απορία το συμφωνο ελευθερης συμβιωσης δε δινει αδεια παραμονης. Και η απαντηση που μου δωσαν απ το συνηγορο του πολιτη..
χωρις γαμο;καπου εισαι λαθος.ενας γνωστος μου εκανε συμφωνο ελευθερης συμβιωσης με ρωσσιδα εδω στην ελλαδα μεσα στην τουριστικη της βιζα,τα χαρτια εχουν παει στην περιφερεια και ειναι θεμα χρονου η εκδοση της πρωτης καρτας παραμονης 5 ετων για αυτην
ενας γνωστος μου εκανε συμφωνο ελευθερης συμβιωσης με ρωσσιδα εδω στην ελλαδα μεσα στην τουριστικη της βιζα,τα χαρτια εχουν παει στην περιφερεια και ειναι θεμα χρονου η εκδοση της πρωτης καρτας παραμονης 5 ετων για αυτην
Γεια σου μπακι,ναι δυστηχως!Χωρίς γάμο δυστυχώς δεν μπορεί να πάρει άδεια παραμονής......