Νέα

Αχ θα μας πεθάνει όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikrosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
οτι πεις..  ετσι ειναι τα πραγματα.. δικιο εχεις...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κοίτα αν ήθελα να "τσακωθώ" έτσι πήγαινα στην γκόμενά μου.
αν έχω άδικο γράψε τα επιχειρήματά σου να μου το δείξεις.
αλλιώς πες μου απο την αρχή οτι χάνω τον χρόνο μου μαζί σου και άσε τα θίχτικα και την ειρωνεία

enstolos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω που καπνιζω οταν εχω το μωρο απο πανω μου πανω στο καλο..πειραζει?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μαλλον τα λεμε τα ιδια αλλα καπως χανομαστε  :dancing: :dancing:

κακα τα ψεματα οι ΜΗ καπνιστες υποφερουνε. Πιστευω συμφωνεις εως εδω.

Δεν ειπα οτι κανει λαθος!!! ΠΧ για το νοσοκομειο που ειπες, εδω κρεβατια δεν εχουνε για τους αρρωστους οι μαλακες εκει, οποτε τι ζηταμε τωρα?? Εχεις απολυτο δικιο εκει. Αλλα υπαρχουνε ατομα που δεν κανουνε αυτο που εκανες εσυ (να βγουνε εξω για να καπνισουνε). Προσοπικα το βρισκω ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ το οτι πρεπει να απαγορευτη το καπνισμα παντου. Αλλα πρεπει να επιτραπει με ορους, οστε να μην ενοχλησει τους μη καπνιζοντες.

Ομως τοσο καιρο το ειχανε μαμησει οι καπνηστες ετσι. Δεν σεβοντουσαν τον αλλον, η μαλλον δεν μπαινανε καν στην διαδηκασια να σκεφτουνε το πως το περνει ο αλλος, η να σκεφτουνε ενα παρομιο που θα τους ενοχλουσε.

Στο χαιρομαι, εννοω οτι τωρα πλεον (εαν γινει βεβαια) μπορουνε να μπουνε στην θεση των μη καπνιστων κ να δουνε πως ητανε τοσο καιρο.

Οσο για το να πας στο αφεντικο κ να του το πεις οτι σε πειραζει, ειμαι σιγουρος οτι δεν θα βγαλεις ακρη. Ειναι σαν να του πεις οτι το συμπαν καταστρεφεται κ θα επρεπε η εταιρεια να προσεχε παραπανω στον χωρισμο σκουπιδιων (λεμε τωρα). Θα σε κοιταξει κ θα πει "τωρα πλακα μου κανει η το εννοει"

Σορρυ με το  :uglystupid: :uglystupid:,

αυτα

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
για να μην ξαναχαθούμε πάλι, απλά με ενοχλεί να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, "εσείς" & "εμείς" και εφόσον είναι έτσι πάρτε όλοι τον πούλο να μάθετε. εσύ το είπες άλλος το είπε δεν κάθομαι να διαβάσω ποιος.
τώρα σχετικά με την δουλειά ή το διαβάζω λάθος ή το γράφεις λάθος
αν πληρώνεις αυτά τα άτομα να κάτσουμε να το αναλύσουμε μέχρι το πρωί.
αν σε ενοχλεί οτι αυτοί παίρνουν 5λεπτο ενώ εσύ δεν μπορείς, είναι κάτι που πρέπει να λύσεις μόνος σου και όχι "εφόσον εγω δεν μπορώ ούτε αυτοί να μην μπορούν".
ή τέλος πάντων αν εσύ δε θες να το κάνεις τι σε ενοχλεί που το κάνουν οι άλλοι.
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το ζόρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom