Νέα

Αχ θα μας πεθάνει όλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikrosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ειναι λυπιτερο , αρκετα , αλλλα δυστιχως ειναι αληθεια , που η καπνιστες δεν το βλεπουν .

[youtube=425,350]YSCeF6eoLZU&eurl[/youtube]

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
1 μήνας και 23 μέρες "χωρίς", σήμερα.

Αντε να δούμε...  :)

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
34 μερες "χωρις", το αποχαιρετισα για παντα.
και ευτυχισμενος.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Πώπω τί μας κάνεις τώρα με αυτό το βίντεο. Είναι σα να σου κόβουν το σέξ

Επισκέπτης
Πώπω τί μας κάνεις τώρα με αυτό το βίντεο. Είναι σα να σου κόβουν το σέξ
δεν χρειάζεται βίντεο απλά πάρε τα μικρά τα φίλτρα τα εβανσ ποθ ειναι μικρές πίπες και μετά από 10 τσιγάρα να δεις πόση πίσα κρατάνε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Εγώ παίρνω εδώ και 3 χρόνια τα πιπάκια HERB και το περίεργο είναι ότι τώρα δεν μπορώ να καπνίσω χωρίς αυτά!Το τσιγάρο μου φαίνεται κοντό.Κατά τα άλλα όμως ούτε γεύση χανεται και κρατάει και τα κέρατά του μέσα...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Για αυτό παιδιά κόψτε επιτέλους το κάπνισμα και αρχίστε τα πούρα, που είναι πιο υγιεινό. Και αυτό γιατί δεν χρησιμοποιούνται χημικά και κατά την επεξεργασία του καπνού, μετά το μάζεμα, αφαιρείται σημαντικό μέρος της νικοτίνης και πίσσας.
Και το σημαντικότερο όταν καπνίζεις ένα πούρο δεν κατεβάζεις τον καπνό στους πνεύμονες αλλά τον κρατάς στον ουρανίσκο και αφού τον γευτείς τον φυσάς προς τα έξω.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εάν κάποιος καπνίζει πούρα , σίγουρα θα καπνίζει λιγότερο και θα αλλάξει η καπνιστική συμπεριφορά του.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Βασικά το χειρότερο από όλα είναι η παθητικοί καπνιστές.
Το κάπνισμα θα έπρεπε να απαγορευτεί αυστηρά σε οποιονδήποτε εσωτερικό χόρο.
Είναι ανθυγιεινό και ιδιαίτερα εκνευριστικό.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Βασικά το χειρότερο από όλα είναι η παθητικοί καπνιστές.
Το κάπνισμα θα έπρεπε να απαγορευτεί αυστηρά σε οποιονδήποτε εσωτερικό χόρο.
Είναι ανθυγιεινό και ιδιαίτερα εκνευριστικό.
Καλώστον!Και μη καπνιστής και ΑΝΤΙ καπνιστής..Και μεις που καπνίζουμε φίλε αρχιmod τι θα κάνουμε στους κλειστούς χώρους??Άλλωστε γι'αυτό έχουν δημιουργηθεί και ειδικοί χώροι καπνιζόντων και μη.Πρόσεξε, δε λέω ότι είναι καλή συνήθεια,κάκιστη και βλαβερή είναι,αλλά το δικαίωμα του άλλου να καπνίζει είναι το ίδιο ισχυρό με το δικαίωμά του άλλου να μην ενοχλείται και όχι με την απαίτησή του να μην καπνίζουν οι άλλοι...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Του Αγίου Νικολάου, στις 6 Δεκεμβρίου, κλείνω έξι χρόνια χωρίς ούτε μία τζούρα. Και να φανταστείτε, πώς κάπνιζα τέσσερα (ναι, τέσσερα) πακέτα ημερησίως.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Του Αγίου Νικολάου, στις 6 Δεκεμβρίου, κλείνω έξι χρόνια χωρίς ούτε μία τζούρα. Και να φανταστείτε, πώς κάπνιζα τέσσερα (ναι, τέσσερα) πακέτα ημερησίως.
Μπράβο αδερφέ μακάρι να το κρατήσεις...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Πιστεύω πώς είναι μία πολύ μεγάλη απόλαυση, την οποία ωστόσο, μπορεί να στερηθεί κάποιος που διαθέτει το σθένος.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Eίμαι μανιώδης καπνιστής, και έχω δει πολλά τέτοια βίντεο, αρκετά πιο σοκαριστικά και ωμά. 'Ομως στο βίντεο εδώ φαίνεται το 1/3 της αλήθειας. Γιατί η αλήθεια είναι, πως ο καπνός όταν πάει στους πνεύμονες, φιλτράρεται πριν εισροφηθεί και ένα μηδαμινό κατάλοιπο μόνο καταλήγει απο ένα ολόκληρο πακέτα τσιγάρα στους πνεύμονες.
Οι βλεννογόνοι αδένες αποροφούν την πίσσα και την νικοτίνη και την αποβάλλουν μέσω των εκκρίσεως απο το στόμα και την μύτη.

Το έχω ψάξει το θέμα γιατί είχα σαν αδιάβαστος τότε με το τεστ με το χαρτομάντηλο, όταν φύσηξα καπνό πάνω τους και είδα τι πίσα εισπνέω. Όμως η αλήθεια όπως είπα πιο πάνω είναι αρκετά πιο διαφορετική. Αν ήταν έτσι, με τις εξατμίσεις που εισπνέουμε κάθε μέρα και την σκόνη, θα είχαμε πεθάνει απο τα 20 μας χρόνια!

Αυτά, γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Φυσικά κανέναν δεν συμβουλεύω να αρχίσει το κάπνισμα, ούτε λέω πως κάνει καλό, απλά δεν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Eίμαι μανιώδης καπνιστής, και έχω δει πολλά τέτοια βίντεο, αρκετά πιο σοκαριστικά και ωμά. 'Ομως στο βίντεο εδώ φαίνεται το 1/3 της αλήθειας. Γιατί η αλήθεια είναι, πως ο καπνός όταν πάει στους πνεύμονες, φιλτράρεται πριν εισροφηθεί και ένα μηδαμινό κατάλοιπο μόνο καταλήγει απο ένα ολόκληρο πακέτα τσιγάρα στους πνεύμονες.
Οι βλεννογόνοι αδένες αποροφούν την πίσσα και την νικοτίνη και την αποβάλλουν μέσω των εκκρίσεως απο το στόμα και την μύτη.

Το έχω ψάξει το θέμα γιατί είχα σαν αδιάβαστος τότε με το τεστ με το χαρτομάντηλο, όταν φύσηξα καπνό πάνω τους και είδα τι πίσα εισπνέω. Όμως η αλήθεια όπως είπα πιο πάνω είναι αρκετά πιο διαφορετική. Αν ήταν έτσι, με τις εξατμίσεις που εισπνέουμε κάθε μέρα και την σκόνη, θα είχαμε πεθάνει απο τα 20 μας χρόνια!

Αυτά, γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Φυσικά κανέναν δεν συμβουλεύω να αρχίσει το κάπνισμα, ούτε λέω πως κάνει καλό, απλά δεν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν.
Και ημουνα ετοιμος να πεταξω τον καπνο.
Στο τσακ με προλαβες. :grin:

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Καλώστον!Και μη καπνιστής και ΑΝΤΙ καπνιστής..Και μεις που καπνίζουμε φίλε αρχιmod τι θα κάνουμε στους κλειστούς χώρους??Άλλωστε γι'αυτό έχουν δημιουργηθεί και ειδικοί χώροι καπνιζόντων και μη.Πρόσεξε, δε λέω ότι είναι καλή συνήθεια,κάκιστη και βλαβερή είναι,αλλά το δικαίωμα του άλλου να καπνίζει είναι το ίδιο ισχυρό με το δικαίωμά του άλλου να μην ενοχλείται και όχι με την απαίτησή του να μην καπνίζουν οι άλλοι...
εδω κανεις λαθος.ο καθε ανθρωπος δεν ειναι υποχρεωμενος να εισπνεει τον καπνο του αλλου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
εδω κανεις λαθος.ο καθε ανθρωπος δεν ειναι υποχρεωμενος να εισπνεει τον καπνο του αλλου.
Διάβασε φίλε καλύτερα το ποστ μου..Ισχυρό το δικαίωμα σου να μην σε "καπνίζω" αλλά ως απαίτηση -να μην καπνίζω εγώ-δεν είναι αποδεκτή..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.890
Πόντοι
5.975
μα καλά δεν ξέρουμε τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος;
η συνταγή της σωτηρίας είναι απλούστατη και έχει διατυπωθεί από το μέγιστο-δε θέλω γέλια τώρα-ΤΑΣΟ ΜΠΟΥΓΑ:[size=10pt]πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο!!![/size] :dancing:

Επισκέπτης
Διάβασε φίλε καλύτερα το ποστ μου..Ισχυρό το δικαίωμα σου να μην σε "καπνίζω" αλλά ως απαίτηση -να μην καπνίζω εγώ-δεν είναι αποδεκτή..

Αν επιβαλεται για το κοινο καλο (και δεν υπαρχει καποιος χωρος διαμορφωμενος για καπνιστες) τοτε πρεππει να το δεκτεις.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
συναγωνιστές και γω έκοψα το τσιγα΄ρο εδώ και τέσσερα χρόνια.. ποτέ όμως δεν κάπνισα στο σπίτι.. επίσης πάντα σεβόμουνα τους μη καπνιστες.. αλλά σε χώρο που το κάπνισμα επιτρέπεται δεν λέω ποτέ τίποτε.. είτε κάθομαι είτε φεύγω και πάω σε χώρο μη καπνιστών.. μη καπνιστής σε χώρο καπνιστών δεν μιλάει.. καπνιστής σε χώρο μη καπνιστών δεν καπνίζει.. τόσο απλά

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

Καλως σας βρήκα :cheesy:
Εδώ φίλε έχεις μεγάλο λάθος.
Το έχεις θέσει λίγο περίεργα...
Δηλαδή μου λες ότι το δικαίωμα κάποιου να καπνίζει είναι τόσο ισχυρό, και ισάξιο στο δικαίωμα των δίπλα του στο να μην ενοχλούνται και να μην επιβαρύνεται η υγεία τους επειδή κάποιος θέλει να καπνίσει?
Είναι δυνατόν?
Οι χώροι που επιτρέπεται το κάπνισμα είναι συνήθως αστείοι. Μου έχει τύχει να κάθομαι σε τραπέζι μη καπνιστών, στο οποίο το ακριβώς δίπλα (1 μέτρο διαφορά) να είναι καπνιστών.
Στις περισσότερες χώρες της ευρώπης δεν επιτρέπεται το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, Ή έχουν κάνει ειδικά δωμάτεια καπνιστών (απλό).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom