arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μονο 4200 εευροποθλα!!! κρεωατοστρομα διπλο με 3 ανςστρςματα το τελευταιο απο ποθποθλο χηνασ και μαχιλαρακι παλι ποθποθλο χηνασ δςρακι.
ρε σθ τι με περασεσ μπλοθσιον !μονο 4200 εευροποθλα!!! κρεωατοστρομα διπλο με 3 ανςστρςματα το τελευταιο απο ποθποθλο χηνασ και μαχιλαρακι παλι ποθποθλο χηνασ δςρακι.
αυτο πρεπει να ειναι πολυ ανατομικο τυπε
αχ πονεσε η μεση μοθ!τι στρωμα να παρω για καλθτερο σεχ στο κρεβατι μοθ!
ρε παιδιά πρεπει να αλλαξω τ στρωμα στο κρεβατι γιατι οποτε ερχετε καποια κοπελλα για μποθντζον
βοθλιαζοθμε στη μεση και τριζει και μασ ακοθνε οι γειτονεσ !και επισησ οταν εγω απο πανω ποθ πιανεται η μεση!!
και θπαρχει και δθσκολια στο πισωκολιτο!
τι να κανοθμε βλεπεισ εχει πεσει κριση τωρα !Βρήκες γκόμενα ρε ?
αθτο δεν γινεται ποτεσ!θα στο κανω εγς δςρο δικε μοθ αλλα με μια συμφονια.
τισ μισεσ γκομενεσ 8α τισ πηδαο και εγς και μια στισ 3 8α την κανοθμε παρτουζα
εγω δεν χθνω πανω σε σεντονια κα ικοθβερτεσ οπωσ ο αλλοσ ο φρανστεσκοσ ο μαλακασ!και μενα με τα μαλακα στωματα μα ποναει η μεση μου και τα μπουτια μου να παρεις ενα σκληρον
και μη ξεχασεις να ζητησεις δωρο κοθβερτρες για το χειμωνα και σεντονια για το καλοκαιρι για να τα χυνεις
αχ πονεσε η μεση μοθ!τι στρωμα να παρω για καλθτερο σεχ στο κρεβατι μοθ!
ρε παιδιά πρεπει να αλλαξω τ στρωμα στο κρεβατι γιατι οποτε ερχετε καποια κοπελλα για μποθντζον
βοθλιαζοθμε στη μεση και τριζει και μασ ακοθνε οι γειτονεσ !και επισησ οταν εγω απο πανω ποθ πιανεται η μεση!!
και θπαρχει και δθσκολια στο πισωκολιτο!
ρε τι παθαμε!! :S :S
θελω ενα στρωμα ανατομικο για καλο θπνο αλλα και γερο να αντεχει στισ αθλητικεσ δραστηριοτητεσ!!
κρεβατι βρηκα ενα σιδερενιο δεν σπαει με τιποτασ!
εγω παντως δεν σε γαμαωρε σθ τι με περασεσ μπλοθσιον !
ποθ θα τα βρω τοσα λεφτα? να καμω πιατσα στη σιγγροθ το βραδι?
εισαι μεγαλο μαλακα χαζε!εγω παντως δεν σε γαμαω