arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
μονο 4200 εευροποθλα!!! κρεωατοστρομα διπλο με 3 ανςστρςματα το τελευταιο απο ποθποθλο χηνασ και μαχιλαρακι παλι ποθποθλο χηνασ δςρακι.
ρε σθ τι με περασεσ μπλοθσιον !μονο 4200 εευροποθλα!!! κρεωατοστρομα διπλο με 3 ανςστρςματα το τελευταιο απο ποθποθλο χηνασ και μαχιλαρακι παλι ποθποθλο χηνασ δςρακι.
αυτο πρεπει να ειναι πολυ ανατομικο τυπε![]()
αχ πονεσε η μεση μοθ!τι στρωμα να παρω για καλθτερο σεχ στο κρεβατι μοθ!
ρε παιδιά πρεπει να αλλαξω τ στρωμα στο κρεβατι γιατι οποτε ερχετε καποια κοπελλα για μποθντζον
βοθλιαζοθμε στη μεση και τριζει και μασ ακοθνε οι γειτονεσ !και επισησ οταν εγω απο πανω ποθ πιανεται η μεση!!
και θπαρχει και δθσκολια στο πισωκολιτο!
τι να κανοθμε βλεπεισ εχει πεσει κριση τωρα !Βρήκες γκόμενα ρε ?
αθτο δεν γινεται ποτεσ!θα στο κανω εγς δςρο δικε μοθ αλλα με μια συμφονια.
τισ μισεσ γκομενεσ 8α τισ πηδαο και εγς και μια στισ 3 8α την κανοθμε παρτουζα
εγω δεν χθνω πανω σε σεντονια κα ικοθβερτεσ οπωσ ο αλλοσ ο φρανστεσκοσ ο μαλακασ!και μενα με τα μαλακα στωματα μα ποναει η μεση μου και τα μπουτια μου να παρεις ενα σκληρον
και μη ξεχασεις να ζητησεις δωρο κοθβερτρες για το χειμωνα και σεντονια για το καλοκαιρι για να τα χυνεις![]()
αχ πονεσε η μεση μοθ!τι στρωμα να παρω για καλθτερο σεχ στο κρεβατι μοθ!
ρε παιδιά πρεπει να αλλαξω τ στρωμα στο κρεβατι γιατι οποτε ερχετε καποια κοπελλα για μποθντζον
βοθλιαζοθμε στη μεση και τριζει και μασ ακοθνε οι γειτονεσ !και επισησ οταν εγω απο πανω ποθ πιανεται η μεση!!
και θπαρχει και δθσκολια στο πισωκολιτο!
ρε τι παθαμε!! :S :S
θελω ενα στρωμα ανατομικο για καλο θπνο αλλα και γερο να αντεχει στισ αθλητικεσ δραστηριοτητεσ!!
κρεβατι βρηκα ενα σιδερενιο δεν σπαει με τιποτασ!![]()
![]()
![]()
εγω παντως δεν σε γαμαωρε σθ τι με περασεσ μπλοθσιον !
ποθ θα τα βρω τοσα λεφτα? να καμω πιατσα στη σιγγροθ το βραδι?
εισαι μεγαλο μαλακα χαζε!εγω παντως δεν σε γαμαω