Νέα

τι οθόνη να παρει μια φιλη μοθ για το κομπιοθτερ τησ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bokolispower

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Dell Ultrasharp U2311H...
ισως είναι λιγακι ακριβη(240 ευρω),αλλά διαθέτει panel τεχνολογίας IPS......
καμια σχέση με τα ξεπλυμμενα χρωματα των 24'' tn panels των 200ευρω....επίσης η DELL ,σύμφωνα και με άλλους χρήστες, έχει καταπληκτικο service... 

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
γιατι τι εχοθν οι lg? λενε οτι δεινοθν νεα αμα παθεισ καμενο πιξελ

Εγώ πάντως που πήρα πριν 1,5 χρόνο μια 22αρα LG και μάλιστα το κορυφαίο μοντέλο της την εποχή εκείνη
μου εχει χαλάσει 2 φορές μέχρι τώρα. Βέβαια και τις 2 μου την αντικατέστησαν (εχει 3 χρόνια onsite εγγυηση), αλλά με ανακατασκευασμένη (κοινώς πρώην χαλασμένη και επισκευασμένη). Και οπως μου ειπαν από την αντιπροσωπεία αυτό και μόνο προβλέπεται από την εγγύηση. Δε ξέρω τι προβλέπεται από τις άλλες εταιρείες σε αυτή τη περιπτωση και καλό θα ηταν να ρωτήσεις για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων όπως εγώ.
Να συμπληρώσω ότι η οθόνη είναι πάντα πάνω σε UPS και η χρήση της είναι πολύ προσεκτική.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
με πηρε τηλεφωνο μια φιλη μοθ ποθ ανεφερα προσφατα και σε αλλο θρεατ  :pipa1: :2on1: :pipa2:και θελει να παρει κομπιοθτερ και οθόνη ! :think:
το κομπιοθτερ το βρηκαμε!ψαχνοθμε τωρα για οθόνη! :think: :helpplea:
θέλει 23 η 24 ιντσων αθτεσ ποθ ειναι φλατ και μπορεισ να δεισ και μια ταινία απο το ντι βι ντι 4¨3 !
να ειναι καλη αλλα οχι πολθ ακριβή και να εχει και καλο σερβισ! :rockon:

και ετσι σκεφτηκα να ρωτησω με αθτο το θρεατ οσοθσ ειναι γνωστεσ των κομποιοθτερσ εδω μεσα στο σαιτ!να με βοηθησοθν! :helpplea:

τι λετε να παροθμε τελικά?
μιλαμε σοβαρα τωρα ετσι!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Εσυ να της πάρεις Οθόνη δωρο και αυτή σε σενα πληκτρολόγιο.
:2funny: :2funny:

billybomb

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Dell Ultrasharp U2311H όπως είπε κ ο συναγωνιστής παραπάνω..
Την προτείνουν όλοι!
Τώρα για πιο οικονομική lg
έχω μια lg των 100 ευρώ και είμαι ευχαριστημενος..

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Dell Ultrasharp U2311H...
ισως είναι λιγακι ακριβη(240 ευρω),αλλά διαθέτει panel τεχνολογίας IPS......
καμια σχέση με τα ξεπλυμμενα χρωματα των 24'' tn panels των 200ευρω....επίσης η DELL ,σύμφωνα και με άλλους χρήστες, έχει καταπληκτικο service... 
φχαριστω θα παω να τηνε δω!

bokolispower

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εδω ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα της οθονης,ωστε να δεις αν εχει ολες τις απαραιτητες συνδεσεις  ;)     
επισης σε μαγαζι ειναι σχεδον αδυνατο να την βρεις στην βιτρινα σε κατασταση λειτουργιας...επισης ειναι περιορισμενη η διαθεση της από τα κατστηματα.....εδω link απο systems 

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
εδω ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα της οθονης,ωστε να δεις αν εχει ολες τις απαραιτητες συνδεσεις  ;)       
επισης σε μαγαζι ειναι σχεδον αδυνατο να την βρεις στην βιτρινα σε κατασταση λειτουργιας...επισης ειναι περιορισμενη η διαθεση της από τα κατστηματα.....εδω link απο systems   
ρε φιλε εισαι μεγαλοσ μαστορασ!
σε εθχαριστω πολθ ποθ με βοηθασ !

εκτοσ απο 23 θπαρχει καποια αλλη σε 24 ιντσεσ DELL για μια αλλη λθση?
επισησ αρκετοι λενε ποθ ρωτησα στα μαγαζια στη στοθρναρη οτι και οι samsung ειναι καλεσ αλλα και οι lg και οι eizo!τι διαφορα εχοθν περα απο τα λεφτα δηλαδη σε ποιοτητα και σε σερβισ?

επισησ αμα παροθμε την dell και μασ βγει κανα καμενο πιξελ η κανα προβλημα θα μασ την αλλαξοθν η θα μασ κανοθν τη ζωη μαρτθριο?
τα ρωταω αθτα γιατι μετα εγω θα την πληρωσω την ιστορια! :s&m_1: :s&m_2:
θα χασω και την γκομενα  :Sκαι θα μοθ λεει οτι την εβαλα και πηρε οθονη ποθ δεν ηταν καλη! :s&m_3: :s&m_3:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λοιπόν σου τα είπανε εν μέρει.

Η Dell U2311H Ultrasharp 23¨ wide είναι το καλλίτερο deal σήμερα στην Ελληνική αγορά. Φοράει το "καλό" πάνελ IPS και είναι κατασκευή dell που όπως και να το κάνουμε είναι λίγο καλλίτερη από LG και Samsung.

Η οθόνη πουλάει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα σαν τρελλή και δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσει ακόμη σε προσφορά γιατί η τιμή είναι άριστη.
Στο M Systems έχουν ένα κομμάτι μέσα στο service και μπορούν να σου την δείξουν.

Tο M Systems είναι Φραντζή χαμηλά και δίπλα είναι τα γνωστά μασσατζίδικα της Καλλιρόης και το κλασσικό στούντιο της Θαρύπου. Οπότε πριν ή μετά ρίχνεις ένα μανίκι.

Η 23΄΄ όπως την είδα έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, αλλά σε σύγκριση με μία 24άρα ενώ έχει καλό πλάτος χάνει στο ύψος. Αυτά τα παρατήρησα εγώ γιατί πήγαινα από μία μεγαλύτερη οθόνη. Αν η δικιά σου έχει καμιά 17άρα με την 23άρα θα ανοιγοκλείσει η σούφρα της σίγουρα.
Αν θέλεις να κάνεις συγκρίσεις μεγέθους πας εδώ: Μπορείς να συγκρίνεις και το πουλί σου.....  

Είπαμε, όσο μεγαλύτερη τόσο καλλίτερη.
Πολύ καλή τιμή έχει και η 24άρα HP επίσης από το M Systems: . Επίσης με IPS πάνελ και με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει HDMI αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρεται το γκομενίδιον. Πολύ καλή ευκαιρία και αυτή.
Η 24άρα Dell είναι πολύ καλή οθόνη αλλά τσιμπάει λίγο (σχεδόν 500οάρικο).
Μετά, πάνω από 24 ίντσες (που την έχω) υπάρχει η 27άρα Dell αλλά ξεφεύγει από τιμή.

Τώρα για τα πάνελ: μέχρι τις 24'' δεν νομίζω ότι έχει και πολύ διαφορά το IPS από το ΤΝ. Έχω αυτή την στιγμή δίπλα - δίπλα μία 24άρα TN και μία 24Αρα IPS. Οι διαφορές είναι μικρές (εγώ βέβαια δεν παίζω παιγνίδια ούτε τσόντες βλέπω) αλλά ορατές: η IPS είναι σαφώς καλλίτερη, αλλά όχι τραγικά.
Πάνω από τις 24΄΄ όμως το καλό πάνελ είναι μονόδρομος.

Η LG βγάζει συνεχώς μοντέλα και δεν μπορεί να την παρακολουθήσει κανένας. Πρόσφατα προωθεί τα LED: αλλά δεν έχω άποψη.
Με τα ίδια λεφτά βρίσκεις και το φθηνό της 24άρι:
Η EIZO είναι κορυφή και σε άλλη κατηγορία τιμών. Και θα πάει χαμένη να την βλέπει η γκόμενα.

Για το service της LG λένε διάφορα καλά. Εμένα πάντως μου χάλασε μία οθόνη και μου την φτιάξαν μέσα σε 1 βδομάδα.

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τις οθόνες: ή
Και επειδή σε βλέπω να μπλέκεις τα μπούτια σου πάρε την 23άρα Dell για να δεις άσπρη μέρα. Διαφορετικά πάρτης μία φθηνή 24άρα: θα πει ουάου και θα χύσει.

Άντε και γκαλά γκωλογκαμήσια.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.wowcinema.com.au/files/images/screen/large_screen_port_hedland_2.jpg[/img[/URL]]

Αν δε μεινει ευχαριστημενη απο αυτη, να παει να γαμηθει τυπε μου.. Οτι καλυτερο παιζει, με 3D, 4D, MMS, S/M, W/C, και ενα σετ μπαταριες δωρο.

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγω φιλε μου αν και 22αρα θα σου προτεινα την παρακατω που αφενος ειναι samsung αρα εγγυηση στις οθονες αφετερου ειναι σε φοβερη προσφορα μιας και κανονικα στοιχηζει 225 ευρω περιπου. την παρελαβα πριν 2 μερες και ειναι φοβερη,με 3 χρονια εγγυηση hdmi,2 ms σε αποκριση και 70000:1 dynamic και οχι 50000:1 οπως αναφερουν στο site τους. οπως και να χει καλη αγορα.
www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/peripherals/othones/samsung-syncmaster-p2270h-22-lcd-display/prod300042pp/]http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/peripherals/othones/samsung-syncmaster-p2270h-22-lcd-display/prod300042pp/[/url]

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Λοιπόν σου τα είπανε εν μέρει.

Η Dell U2311H Ultrasharp 23¨ wide είναι το καλλίτερο deal σήμερα στην Ελληνική αγορά. Φοράει το "καλό" πάνελ IPS και είναι κατασκευή dell που όπως και να το κάνουμε είναι λίγο καλλίτερη από LG και Samsung.

Η οθόνη πουλάει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα σαν τρελλή και δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσει ακόμη σε προσφορά γιατί η τιμή είναι άριστη.
Στο M Systems έχουν ένα κομμάτι μέσα στο service και μπορούν να σου την δείξουν.

Tο M Systems είναι Φραντζή χαμηλά και δίπλα είναι τα γνωστά μασσατζίδικα της Καλλιρόης και το κλασσικό στούντιο της Θαρύπου. Οπότε πριν ή μετά ρίχνεις ένα μανίκι.

Η 23΄΄ όπως την είδα έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, αλλά σε σύγκριση με μία 24άρα ενώ έχει καλό πλάτος χάνει στο ύψος. Αυτά τα παρατήρησα εγώ γιατί πήγαινα από μία μεγαλύτερη οθόνη. Αν η δικιά σου έχει καμιά 17άρα με την 23άρα θα ανοιγοκλείσει η σούφρα της σίγουρα.
Αν θέλεις να κάνεις συγκρίσεις μεγέθους πας εδώ: Μπορείς να συγκρίνεις και το πουλί σου..... 

Είπαμε, όσο μεγαλύτερη τόσο καλλίτερη.
Πολύ καλή τιμή έχει και η 24άρα HP επίσης από το M Systems: . Επίσης με IPS πάνελ και με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει HDMI αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρεται το γκομενίδιον. Πολύ καλή ευκαιρία και αυτή.
Η 24άρα Dell είναι πολύ καλή οθόνη αλλά τσιμπάει λίγο (σχεδόν 500οάρικο).
Μετά, πάνω από 24 ίντσες (που την έχω) υπάρχει η 27άρα Dell αλλά ξεφεύγει από τιμή.

Τώρα για τα πάνελ: μέχρι τις 24'' δεν νομίζω ότι έχει και πολύ διαφορά το IPS από το ΤΝ. Έχω αυτή την στιγμή δίπλα - δίπλα μία 24άρα TN και μία 24Αρα IPS. Οι διαφορές είναι μικρές (εγώ βέβαια δεν παίζω παιγνίδια ούτε τσόντες βλέπω) αλλά ορατές: η IPS είναι σαφώς καλλίτερη, αλλά όχι τραγικά.
Πάνω από τις 24΄΄ όμως το καλό πάνελ είναι μονόδρομος.

Η LG βγάζει συνεχώς μοντέλα και δεν μπορεί να την παρακολουθήσει κανένας. Πρόσφατα προωθεί τα LED: αλλά δεν έχω άποψη.
Με τα ίδια λεφτά βρίσκεις και το φθηνό της 24άρι:
Η EIZO είναι κορυφή και σε άλλη κατηγορία τιμών. Και θα πάει χαμένη να την βλέπει η γκόμενα.

Για το service της LG λένε διάφορα καλά. Εμένα πάντως μου χάλασε μία οθόνη και μου την φτιάξαν μέσα σε 1 βδομάδα.

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τις οθόνες: ή
Και επειδή σε βλέπω να μπλέκεις τα μπούτια σου πάρε την 23άρα Dell για να δεις άσπρη μέρα. Διαφορετικά πάρτης μία φθηνή 24άρα: θα πει ουάου και θα χύσει.

Άντε και γκαλά γκωλογκαμήσια.

τελεια και καθλα εισε μεγαλο αρχιμαστορα της επιστημης και τεχνολογία /θπολογιστέσ και διαδικτθο! :rockon: :rockon:
σε εθχαριστω εμαθα αρκετα απο αθτα ποθ με ειπεσ! :dancing:

χμμμμ! καλη η ιδεα με μασσατζίδικα της Καλλιρόης :think: και το κλασσικό στοθντιο της Θαρθπου  :think:αλλα θα ερθει και η κοπελλα μαζι μοθ για να πληρωσει και ετσι δεν μπορω να παω για ξεφορτωμα :zfuck: :tits: στισ ποθτανεσ! :jerking: :birdman:
φτοθ σοθ ρε γαμωτο! :S

επισησ κατι ποθ με ρωτησε και το προσωπο! :think:
επειδη θα βλεποθμε και το ιντερνετ και θα γραφοθμε και στο word στην 23 οθονη θπαρχει περιπτωση να στραβωθοθμε απο τοσο κοντα και να παθοθμε κανα προβλημα στα ματια αργοτερα!?? :think: :think: :helpplea:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επειδη θα βλεποθμε και το ιντερνετ και θα γραφοθμε και στο word στην 23 οθονη θπαρχει περιπτωση να στραβωθοθμε απο τοσο κοντα και να παθοθμε κανα προβλημα στα ματια αργοτερα!?? :think: :think: :helpplea:

Δεν ξερω να απαντησω αλλα μου ηρθε κατι τωρα και θελω να το πω ...

Εχει σχεση το μεγεθος της οθονης με το < στραβωμα > ?  :think:
Το ιδιο δεν ειναι σε μικρες και μεγαλες η ακτινοβολια ?
απαλα στην μεγαλη πρεπει να κουνας ποιο πολυ το γεφαλι σου αν εισαι μπροστα
πιστευω ποιο πολυ κυνδυνευει ο λαιμος σου παρα τα ματια σοΘ

οπως μια φορα στο σινεμας που πηγαμε να δουμε τον γκαφατζη της ζουγκλας και κατσαμε μπροθτα μπορθτα και και οταν εκανε βολτες στα δεντρα με το σχοινι το κεφαλι μας πηγαινε 160 μοιρες δεξια αριστερα

bokolispower

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οσον αφορα το τελευταίο ερώτημα φιλε giasou,το θεμα δεν ειναι η αποσταση αλλα οτι η αναλυση της οθονης ειναι full HD το οποιο στις λιγες ιντσες(23) ισοδυναμει με μικρο μεγεθος pixel και ΙΣΩΣ να κανει την αναγνωση λιγο κουραστικη(αυτο βεβαια το διορθωνεις αλλαζοντας το DPI).....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
με πηρε τηλεφωνο μια φιλη μοθ ποθ ανεφερα προσφατα και σε αλλο θρεατ  :pipa1: :2on1: :pipa2:και θελει να παρει κομπιοθτερ και οθόνη ! :think:
το κομπιοθτερ το βρηκαμε!ψαχνοθμε τωρα για οθόνη! :think: :helpplea:
θέλει 23 η 24 ιντσων αθτεσ ποθ ειναι φλατ και μπορεισ να δεισ και μια ταινία απο το ντι βι ντι 4¨3 !
να ειναι καλη αλλα οχι πολθ ακριβή και να εχει και καλο σερβισ! :rockon:

και ετσι σκεφτηκα να ρωτησω με αθτο το θρεατ οσοθσ ειναι γνωστεσ των κομποιοθτερσ εδω μεσα στο σαιτ!να με βοηθησοθν! :helpplea:

τι λετε να παροθμε τελικά?
μιλαμε σοβαρα τωρα ετσι!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ακομα μας σπας τα αρχιδια με το Θ?
Ψευδος εισαι  :uglystupid: ?
Να σου αγορασει πρωτα πληκτρολογιο(αν κ εχεις αλλα επιμενεις να ζαλιζεις αρχιδια ρε τυπε)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όχι, έχει αρκετά μικρό μέγεθος κόκκου οπότε και καλή ευκρίνεια.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αυξήσεις το μέγεθος των γραμμάτων(στο Word ή στον browser) και πάλι να έχεις καλή ευκρίνεια.

Το μόνο θέμα είναι ότι στο 24άρι μόνιτορ χωράνε ακριβώς 2 σελίδες του Word δίπλα - δίπλα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάθετο scrolling (επιλογή view -> full screen reading) και αυτή η δυνατότητα αν διαβάζεις από word ή pdf είναι ευκολία.

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Όχι, έχει αρκετά μικρό μέγεθος κόκκου οπότε και καλή ευκρίνεια.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αυξήσεις το μέγεθος των γραμμάτων(στο Word ή στον browser) και πάλι να έχεις καλή ευκρίνεια.

Το μόνο θέμα είναι ότι στο 24άρι μόνιτορ χωράνε ακριβώς 2 σελίδες του Word δίπλα - δίπλα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάθετο scrolling (επιλογή view -> full screen reading) και αυτή η δυνατότητα αν διαβάζεις από word ή pdf είναι ευκολία.
εισε και ο μεγιστοσ μαστορασ των κομπιοθτερσ !!
εθχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom