Black Dog
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε παιδιά με μπερδεψατε τωρα!
τι να καμω?
η σαμψοθνγκ τι χρωματα βγαζει δηλαδη ξεβαφει μετα απο καποιο καιρό?
τον νου σου...ξεβαφει στους 60 βαθμους στο προγραμμα με στιψιμο
ρε παιδιά με μπερδεψατε τωρα!
τι να καμω?
η σαμψοθνγκ τι χρωματα βγαζει δηλαδη ξεβαφει μετα απο καποιο καιρό?
τυπε πεστης να μπει εδω στο σαιτε ναι !
να μην την βοηθησω την κοπέλλα?επειδη χθνει δηλαδη να μην παρει κομπιοθτερσ?
γιατι τι εχοθν οι lg? λενε οτι δεινοθν νεα αμα παθεισ καμενο πιξελ
Εσυ να της πάρεις Οθόνη δωρο και αυτή σε σενα πληκτρολόγιο.με πηρε τηλεφωνο μια φιλη μοθ ποθ ανεφερα προσφατα και σε αλλο θρεατ και θελει να παρει κομπιοθτερ και οθόνη !
το κομπιοθτερ το βρηκαμε!ψαχνοθμε τωρα για οθόνη!
θέλει 23 η 24 ιντσων αθτεσ ποθ ειναι φλατ και μπορεισ να δεισ και μια ταινία απο το ντι βι ντι 4¨3 !
να ειναι καλη αλλα οχι πολθ ακριβή και να εχει και καλο σερβισ!
και ετσι σκεφτηκα να ρωτησω με αθτο το θρεατ οσοθσ ειναι γνωστεσ των κομποιοθτερσ εδω μεσα στο σαιτ!να με βοηθησοθν!
τι λετε να παροθμε τελικά?
μιλαμε σοβαρα τωρα ετσι!!
φχαριστω θα παω να τηνε δω!Dell Ultrasharp U2311H...
ισως είναι λιγακι ακριβη(240 ευρω),αλλά διαθέτει panel τεχνολογίας IPS......
καμια σχέση με τα ξεπλυμμενα χρωματα των 24'' tn panels των 200ευρω....επίσης η DELL ,σύμφωνα και με άλλους χρήστες, έχει καταπληκτικο service...
ρε φιλε εισαι μεγαλοσ μαστορασ!εδω ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα της οθονης,ωστε να δεις αν εχει ολες τις απαραιτητες συνδεσεις ;)
επισης σε μαγαζι ειναι σχεδον αδυνατο να την βρεις στην βιτρινα σε κατασταση λειτουργιας...επισης ειναι περιορισμενη η διαθεση της από τα κατστηματα.....εδω link απο systems
Λοιπόν σου τα είπανε εν μέρει.
Η Dell U2311H Ultrasharp 23¨ wide είναι το καλλίτερο deal σήμερα στην Ελληνική αγορά. Φοράει το "καλό" πάνελ IPS και είναι κατασκευή dell που όπως και να το κάνουμε είναι λίγο καλλίτερη από LG και Samsung.
Η οθόνη πουλάει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα σαν τρελλή και δεν ξέρω πόσο θα συνεχίσει ακόμη σε προσφορά γιατί η τιμή είναι άριστη.
Στο M Systems έχουν ένα κομμάτι μέσα στο service και μπορούν να σου την δείξουν.
Tο M Systems είναι Φραντζή χαμηλά και δίπλα είναι τα γνωστά μασσατζίδικα της Καλλιρόης και το κλασσικό στούντιο της Θαρύπου. Οπότε πριν ή μετά ρίχνεις ένα μανίκι.
Η 23΄΄ όπως την είδα έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, αλλά σε σύγκριση με μία 24άρα ενώ έχει καλό πλάτος χάνει στο ύψος. Αυτά τα παρατήρησα εγώ γιατί πήγαινα από μία μεγαλύτερη οθόνη. Αν η δικιά σου έχει καμιά 17άρα με την 23άρα θα ανοιγοκλείσει η σούφρα της σίγουρα.
Αν θέλεις να κάνεις συγκρίσεις μεγέθους πας εδώ: Μπορείς να συγκρίνεις και το πουλί σου.....
Είπαμε, όσο μεγαλύτερη τόσο καλλίτερη.
Πολύ καλή τιμή έχει και η 24άρα HP επίσης από το M Systems: . Επίσης με IPS πάνελ και με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει HDMI αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρεται το γκομενίδιον. Πολύ καλή ευκαιρία και αυτή.
Η 24άρα Dell είναι πολύ καλή οθόνη αλλά τσιμπάει λίγο (σχεδόν 500οάρικο).
Μετά, πάνω από 24 ίντσες (που την έχω) υπάρχει η 27άρα Dell αλλά ξεφεύγει από τιμή.
Τώρα για τα πάνελ: μέχρι τις 24'' δεν νομίζω ότι έχει και πολύ διαφορά το IPS από το ΤΝ. Έχω αυτή την στιγμή δίπλα - δίπλα μία 24άρα TN και μία 24Αρα IPS. Οι διαφορές είναι μικρές (εγώ βέβαια δεν παίζω παιγνίδια ούτε τσόντες βλέπω) αλλά ορατές: η IPS είναι σαφώς καλλίτερη, αλλά όχι τραγικά.
Πάνω από τις 24΄΄ όμως το καλό πάνελ είναι μονόδρομος.
Η LG βγάζει συνεχώς μοντέλα και δεν μπορεί να την παρακολουθήσει κανένας. Πρόσφατα προωθεί τα LED: αλλά δεν έχω άποψη.
Με τα ίδια λεφτά βρίσκεις και το φθηνό της 24άρι:
Η EIZO είναι κορυφή και σε άλλη κατηγορία τιμών. Και θα πάει χαμένη να την βλέπει η γκόμενα.
Για το service της LG λένε διάφορα καλά. Εμένα πάντως μου χάλασε μία οθόνη και μου την φτιάξαν μέσα σε 1 βδομάδα.
Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τις οθόνες: ή
Και επειδή σε βλέπω να μπλέκεις τα μπούτια σου πάρε την 23άρα Dell για να δεις άσπρη μέρα. Διαφορετικά πάρτης μία φθηνή 24άρα: θα πει ουάου και θα χύσει.
Άντε και γκαλά γκωλογκαμήσια.
επισησ κατι ποθ με ρωτησε και το προσωπο!
επειδη θα βλεποθμε και το ιντερνετ και θα γραφοθμε και στο word στην 23 οθονη θπαρχει περιπτωση να στραβωθοθμε απο τοσο κοντα και να παθοθμε κανα προβλημα στα ματια αργοτερα!??
ακομα μας σπας τα αρχιδια με το Θ?με πηρε τηλεφωνο μια φιλη μοθ ποθ ανεφερα προσφατα και σε αλλο θρεατ και θελει να παρει κομπιοθτερ και οθόνη !
το κομπιοθτερ το βρηκαμε!ψαχνοθμε τωρα για οθόνη!
θέλει 23 η 24 ιντσων αθτεσ ποθ ειναι φλατ και μπορεισ να δεισ και μια ταινία απο το ντι βι ντι 4¨3 !
να ειναι καλη αλλα οχι πολθ ακριβή και να εχει και καλο σερβισ!
και ετσι σκεφτηκα να ρωτησω με αθτο το θρεατ οσοθσ ειναι γνωστεσ των κομποιοθτερσ εδω μεσα στο σαιτ!να με βοηθησοθν!
τι λετε να παροθμε τελικά?
μιλαμε σοβαρα τωρα ετσι!!
Όχι, έχει αρκετά μικρό μέγεθος κόκκου οπότε και καλή ευκρίνεια.επισησ κατι ποθ με ρωτησε και το προσωπο!
επειδη θα βλεποθμε και το ιντερνετ και θα γραφοθμε και στο word στην 23 οθονη θπαρχει περιπτωση να στραβωθοθμε απο τοσο κοντα και να παθοθμε κανα προβλημα στα ματια αργοτερα!??
εισε και ο μεγιστοσ μαστορασ των κομπιοθτερσ !!Όχι, έχει αρκετά μικρό μέγεθος κόκκου οπότε και καλή ευκρίνεια.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αυξήσεις το μέγεθος των γραμμάτων(στο Word ή στον browser) και πάλι να έχεις καλή ευκρίνεια.
Το μόνο θέμα είναι ότι στο 24άρι μόνιτορ χωράνε ακριβώς 2 σελίδες του Word δίπλα - δίπλα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάθετο scrolling (επιλογή view -> full screen reading) και αυτή η δυνατότητα αν διαβάζεις από word ή pdf είναι ευκολία.