Νέα

902 αριστερά-το κουμμονοκαναλοραδιοφωνο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Είσαι τόσο πολύ πουστοφασιστάκος που δεν σου χαρίζω ούτε την ροχάλα μου.

ΜΑΛΑΚΑ να σε πουν τα παιδία σου :jerking: :jerking: :jerking:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ

ΠΑΡΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
Ποια παιδία ρε βλάκα Αλβανέ? :2funny: :2funny: :2funny: Είμαι πολύ μακριά από τα μαύρα & κόκκινα σκυλιά - ηλίθιε.

Βάλε κανα ούζο τώρα & Παπακωνσταντίνου στο youtube και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.... :boobies:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
τρικαρδε μαζεψε λεφτα να πλερωσεις το νοικι σου οπως λεει ο παπατρομπας και ασε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μη μου γαματε το θρεντ ρε με ανταρτικα και μαλακιες.
θα εμφανιστη και κανενας παπιας και θα βγαλετε και κυβερνηση του βουνου σε λιγο.
θα τριζουν τα κοκκαλα του φλωρακη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποια παιδία ρε βλάκα Αλβανέ? :2funny: :2funny: :2funny: Είμαι πολύ μακριά από τα μαύρα & κόκκινα σκυλιά - ηλίθιε.

Βάλε κανα ούζο τώρα & Παπακωνσταντίνου στο youtube και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.... :boobies:
Ζεις εκτος Ελλαδας?

Πηγαινεις και ερχεσαι?

Αν θες απαντας.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ρε τυποι σημερα παρακολουθησα αυτο το κουμμονοκαναλο απο περιεργεια να δω τι παιζει.καλα τα δελτια ειδησεων που λεει,νομιζεις οτι αυριο το πρωι θα βγουνε στο δρομο καμια 100000000 ανθρωποι για τα νεα μετρα,και θα θα τους χωραει ουτε η κοκκινη πλατεια στην μοσχα.οσο για τις ενδυμασιες των παρουσιαστων ειδησεων,πρεπει να τις ντυνει κανενας στυλιστας που την κοπανισε απο το σοβιετ το 1980.
επισης βαζει κατι ταινιες γαμησετα,ολο πολεμικες-ανταρτικες,και στο τελος νικανε ολο τα κουμμουνια.
μιλαμε οτι τρωνε μεγαλη πλυση εγκεφαλου τα κουμμουνια ανα την ελλαδα
που βλεπουν το καναλι.

παντως μαγκες και απο διαφημισουλες απο οτι ειδα παει καλα,πρεπει να γινετε καλη κονομα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πιστευω οι καμερα-μαν θα προσφερουν εθελοντικη εργασια για το κομμα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τελικα αυτο το κκε ειναι χειροτερο και απο μασονικη στοα.
καλά τα λες αρχοντομαλάκα. Βλέπε μόνο άλτερ που γλύφουν όλη μέρα το είδαλμα σου το Βγενόπουλο

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ πάντως χωρίς πλάκα όποτε έχω χρόνο ακούω ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, το ραδιόφωνο της Χρυσής Αυγής.Προτού με κράξετε και καταδικάσετε κάτι καλό είναι να ακούσετε καμιά εκπομπή και θα καταλάβετε πολλά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Κλάψε ιπτάμενε αλβανέ  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε τυποι σημερα παρακολουθησα αυτο το κουμμονοκαναλο απο περιεργεια να δω τι παιζει.καλα τα δελτια ειδησεων που λεει,νομιζεις οτι αυριο το πρωι θα βγουνε στο δρομο καμια 100000000 ανθρωποι για τα νεα μετρα,και θα θα τους χωραει ουτε η κοκκινη πλατεια στην μοσχα.οσο για τις ενδυμασιες των παρουσιαστων ειδησεων,πρεπει να τις ντυνει κανενας στυλιστας που την κοπανισε απο το σοβιετ το 1980.
επισης βαζει κατι ταινιες γαμησετα,ολο πολεμικες-ανταρτικες,και στο τελος νικανε ολο τα κουμμουνια.
μιλαμε οτι τρωνε μεγαλη πλυση εγκεφαλου τα κουμμουνια ανα την ελλαδα
που βλεπουν το καναλι.

παντως μαγκες και απο διαφημισουλες απο οτι ειδα παει καλα,πρεπει να γινετε καλη κονομα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πιστευω οι καμερα-μαν θα προσφερουν εθελοντικη εργασια για το κομμα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τελικα αυτο το κκε ειναι χειροτερο και απο μασονικη στοα.

OK στην χωρα σου, στην αλβανια πως ηταν ο κουμμουνισμος? :boobies:

Επισκέπτης
καλά τα λες αρχοντομαλάκα. Βλέπε μόνο άλτερ που γλύφουν όλη μέρα το είδαλμα σου το Βγενόπουλο
Γιατι πεφτει γλυψιμο στην εθνοσωτηριο απο το ΑΛΤΕΡ?

ΥΓ μονο απο σποντα βλεπω τηλεοραση,περιλαμβανομενου του 902.Το καλοκαιρι παντως ειχαν βαλει μια πολυ ωραια ταινια και κατα ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ την ειδα.
Δυστυχως δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα...Ειλικρινα σκεφτηκα να παω Περισσο να ρωτησω...

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Γιατι πεφτει γλυψιμο στην εθνοσωτηριο απο το ΑΛΤΕΡ?

ΥΓ μονο απο σποντα βλεπω τηλεοραση,περιλαμβανομενου του 902.Το καλοκαιρι παντως ειχαν βαλει μια πολυ ωραια ταινια και κατα ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ την ειδα.
Δυστυχως δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα...Ειλικρινα σκεφτηκα να παω Περισσο να ρωτησω...
ρε μην ασχολησε με το κομπλεξικο το ρωσσοποντιο.
δεν τον γαμαει ουτε πακιστανος πλεον γιαυτο ειναι ετσι.

λιονταροπουτανα ρουφααααααααααααααααα

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Επισκέπτης
Arcans,αμα θες να ξερεις παντως ο Βγενο εκτος απο ΕΧΘΡΟΣ,μου ειναι και ιδιαιτερα αντιπαθητικος-προσωπικα.

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Arcans,αμα θες να ξερεις παντως ο Βγενο εκτος απο ΕΧΘΡΟΣ,μου ειναι και ιδιαιτερα αντιπαθητικος-προσωπικα.
φιλε εμενα ο βγενο δεν ειναι ουτε φιλος μου,ουτε τον ξερω,και στην τελικη δεν εχω ουδεμια σχεση μαζι του.
αλλα συμφωνω με πολλα απο αυτα που εχει πει κατα καιρους,και θεωρω οτι ειναι 10000 φορες καλυτερος,απο τα υπολοιπα κρατικοδιαιτα λαμογια που τοσα χρονια ξεζουμιζουν την ελλαδα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Καπιταλιστης με κρατικες πλατες, και μετα λενε και πως τα καταφερε  :jerking:

Επισκέπτης
φιλε εμενα ο βγενο δεν ειναι ουτε φιλος μου,ουτε τον ξερω,και στην τελικη δεν εχω ουδεμια σχεση μαζι του.
αλλα συμφωνω με πολλα απο αυτα που εχει πει κατα καιρους,και θεωρω οτι ειναι 10000 φορες καλυτερος,απο τα υπολοιπα κρατικοδιαιτα λαμογια που τοσα χρονια ξεζουμιζουν την ελλαδα.
Γιατί αυτός τί διαφορετικό κάνει;;; :think:

Επισκέπτης
Απαξ και ξεκινας ενα νημα και λιβανιζεις τον Βγενο(η οποιονδηποτε αλλον)εκτιθεσαι στην κριτικη.

Ο Βγενο δεν ειναι ουτε καλυτερος,ουτε χειροτερος απο οποιονδηποτε αλλον καπιταλιστη.

Σκοπος του ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ κερδος:Για να ξερουμε για τι πραμα μιλαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom