lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Οτι εχω γνωρισει προσφατα, πιο αντρες ειναι οι γκομενες!!! Να το γυρισω?
Οτι εχω γνωρισει προσφατα, πιο αντρες ειναι οι γκομενες!!! Να το γυρισω?
Στο τελος ετσή οπως παει η θα παιρνετε ματι η θα περνεστε μεταξυ σας. Αμα το γυρισω θα σε ενημερωσω.Μάτι θα έχει για μας ?? δεν με χαλαέι καθόλου
Στο τελος ετσή οπως παει η θα παιρνετε ματι η θα περνεστε μεταξυ σας. Αμα το γυρισω θα σε ενημερωσω.
να σαι καλά που μας σκέφτεσαι
Ποια εισαι εσυ παλι? Καινουργια παρουσια????Οτι εχω γνωρισει προσφατα, πιο αντρες ειναι οι γκομενες!!! Να το γυρισω?
Ποια εισαι εσυ παλι? Καινουργια παρουσια????
τύπε για τον legola μου κάνει αλλά εγχειρισμένος...Ποια εισαι εσυ παλι? Καινουργια παρουσια????
Μαλιστα, και τι ψαχνεις?Ειμαι η Ινα. Δεν ειμαι αντρας, δεν ειμαι κλωνος. Καλησπερα.
Μαλιστα, και τι ψαχνεις?
τύπε για τον legola μου κάνει αλλά εγχειρισμένος...
Διακρινω παντως λιγη μαγκίτσα που προσωπικα με απωθεί.Ρε gυyς τι ζορι τραβατε και νομιζετε οτι ειμαι αλλος? Και σε ενα αλλο fοrυm τα ιδια.
Επιπλεον μού σπαει τα νεύρα το εκνευριστικό αβαταρ.Νταξει για χαβαλε ειναι
Αμα κατορθωσε να σου σπασει τα νευρα....καλα καλα δεν μπηκε, φαντασου την συνεχειαΕπιπλεον μού σπαει τα νεύρα το εκνευριστικό αβαταρ.
Επιπλεον μού σπαει τα νεύρα το εκνευριστικό αβαταρ.
Δεν ξερεις πώς αλλαζει, αλλά ξερεις πώς να βαζεις. Μαλιστα. Καλη συνεχεια...Φιλος δεν ξερω ουτε πως αλλαζει το αβαταρ. Επισης μπηκα για την πλακα μου και μου την πεφτουν ολοι οτι ειμαι κλωνος. Κουρασε λιγο.
Ετσι γινεται μ ολουs τουs νεουs........Το αβαταρ αλλαζει με τον ιδιο τροπο που δημιουργησεs το πρωτοΦιλος δεν ξερω ουτε πως αλλαζει το αβαταρ. Επισης μπηκα για την πλακα μου και μου την πεφτουν ολοι οτι ειμαι κλωνος. Κουρασε λιγο.