Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
δε πα να γαμηθουν οι καριολες.....μονο για πουτσα ειναι καλες.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε πα να γαμηθουν οι καριολες.....μονο για πουτσα ειναι καλες.....

χαχαχαχ βρε εδω εχουμε στο φβ ενα καρο τυπους που καθε μερα τις κραζουν κ το παιζουν ζορικοι
και σημερα τους λενε χρονια πολλα συνεχεια ελεος οντως δικιο εχετε ορισμενοι τι μαλακισμενη αγαπουλιαση ειναι αυτη.

φέισμπουκ το φέισμπουκ εννοείς  :grin:

:grin: :grin:

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι ξερεις για πες μας? αν και εδω δεν εχω εμπιστοσυνη γιατι θα πας στο γκουγκλ
αμα σε ειχα φεις το φεις θα ειχα πειστει .

Καποιε γυναικες που εργαζοντουσαν σ ενα εργοστασιο κλωστουφαντουργιας στην αμερικη διαδηλωσαν γτ ζητουσαν καλυτερες συνθηκες εργασιας πρωτη κινηση γυναικων γ ταα δικαιωματα τους εγινε τοτε η διεθνης ημερα γυναικας γιορταστηκε πρωτη φορα το 1909

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καποιε γυναικες που εργαζοντουσαν σ ενα εργοστασιο κλωστουφαντουργιας στην αμερικη διαδηλωσαν γτ ζητουσαν καλυτερες συνθηκες εργασιας πρωτη κινηση γυναικων γ ταα δικαιωματα τους εγινε τοτε η διεθνης ημερα γυναικας γιορταστηκε πρωτη φορα το 1909

by google 10000%

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

ρε μπολντ σε ολα δυσπιστος εισαι ρε τυπε.. :2funny: :2funny: :2funny:

επι του θεματος..

Χρονια πολλα σε ολες τις γυναικαρες που μας προσφερουν ηδονη..

Οι ξενερωτες και οι μη μου απτου,να παν να γαμηθουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι δεν καταλαβες εχω διαφωνια σε αυτο για ποιο λογο να ευχηθω χρονια πολλα
σε καποια που δεν ξερει τι γιορταζει για πες μου... εκτος και αν το βρισκεις σαν ευκαιρια να καλοπιασεις τις γυναικες... ε τοτε νταξει.

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν καταλαβες εχω διαφωνια σε αυτο για ποιο λογο να ευχηθω χρονια πολλα
σε καποια που δεν ξερει τι γιορταζει για πες μου... εκτος και αν το βρισκεις σαν ευκαιρια να καλοπιασεις τις γυναικες... ε τοτε νταξει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νταξ οχι φιλε δεν εχω λογο να τις καλοπιασω :grin: :grin:

αλλα σκεψου κ το αλλο..εδω δεν μερικοι-ες δεν ξερουν τι γιορταζουμε την 28η οκτωμβριου..η μερα της γυναικας σε πειραξε??

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Χρονια πολλα στις γυναικαρες!
Κανονικα ειναι μαλακια να γιορταζουμε την γιορτη αυτη σαν να επροκειτο για κατι ξεχωριστο αφου οι γυναικες ειναι το μισο αυτου του κοσμου και ετσι κι αλλιως θα επρεπε να γιορταζουν καθε μερα. Δηλαδη ειναι αυτονοητο οτι οι γυναικες ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη ενος ανδρα ειτε ως μητερες, κορες, γιαγιαδες, αδελφες, ερωμενες, συζυγοι και οποια αλλη ιδιοτητα μπορουν να εχουν. Τις τιμουμε καθε μερα με το να τις σεβομαστε και να τις προστατευουμε.
Φανταστειτε απλως ενα κοσμο οπου δεν θα υπηρχαν γυναικες ποσο αχαρος θα ηταν.
Το να τις τιμουμε βεβαιως και να τις αγαπαμε δεν σημαινει οτι θα μας κατσουν και στο σβερκο.
Ενας ανδρας πιστευω εν γνωσει του ικανοποιει τις επιθυμιες (παραλογες και μη) και κανει τα χατηρια που θα του ζητησει μια γυναικα. Ακομα κι αν ξερει οτι θα θεωρηθει μαλακας. Δεν ειναι σεξουαλικος ο λογος πιστευω αλλα η αποδοχη που θελει να νιωσει καθως και το χαμογελο που θα του δωσει. Αυτη η ειναι η μεγαλυτερη ικανοποιηση για εναν ανδρα.
Η αγαπη που θα λαβει απο τη γυναικα. Αυτο ειναι που χρειαζεται.  

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
χρονια πολλα στις γυναικες και ευχομαι να συνεχισουν να κανουν πιπες οπως τις κανουν ετσι ωστε να ερχοντε σε μενα οι πουτσαραδες που θελουν να τους τον καταπινουν Ο Λ Ο   :pipa1: :2funny:

I' ve got news for you baby.

ξέρεις, κάποιοι από μας μπορεί παρ` όλα αυτά να επιθυμούν να τους τον καταπίνει (όσο μπορεί) γυναίκα.

sorry about that.  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
....Ενας ανδρας πιστευω εν γνωσει του ικανοποιει τις επιθυμιες (παραλογες και μη) και κανει τα χατηρια που θα του ζητησει μια γυναικα. Ακομα κι αν ξερει οτι θα θεωρηθει μαλακας. Δεν ειναι σεξουαλικος ο λογος πιστευω αλλα η αποδοχη που θελει να νιωσει καθως και το χαμογελο που θα του δωσει. Αυτη η ειναι η μεγαλυτερη ικανοποιηση για εναν ανδρα.  

πολύ σωστές ώριμες κουβέντες.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι με πλήγωσε μια γυναίκα σήμερα. Με κοίταξε με έκφραση απαξιωτική.
Μου άξιζε όμως. :[

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom