διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
E μα την καργιόλα ;)έχεις φορτώσει ...άσχημα βλέπω !!
E μα την καργιόλα ;)έχεις φορτώσει ...άσχημα βλέπω !!
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α
Τι γνώμη έχεται για τις Γ Υ Ν Α Ι Κ Ε Σ μας και την γιορτή τους?
Δεν θα μπορουσες να το πεις καλυτερα...
Δεν λείπεις απο κανένα θρεντ.χρονια πολλα στις γυναικες και ευχομαι να συνεχισουν να κανουν πιπες οπως τις κανουν ετσι ωστε να ερχοντε σε μενα οι πουτσαραδες που θελουν να τους τον καταπινουν Ο Λ Ο
μετα απο δικη σας απαιτηση,παντα..Δεν λείπεις απο κανένα θρεντ.
μην λες μαλακίες και δεν μπορουμε να φαμε μεσημεριατικαχρονια πολλα στις γυναικες και ευχομαι να συνεχισουν να κανουν πιπες οπως τις κανουν ετσι ωστε να ερχοντε σε μενα οι πουτσαραδες που θελουν να τους τον καταπινουν Ο Λ Ο
Δική μου, προσωπική, αποκλείεται.μετα απο δικη σας απαιτηση,παντα..
κανε διαιτα.stay hungry οπως ελεγε και ο μακαριτης steve jobsμην λες μαλακίες και δεν μπορουμε να φαμε μεσημεριατικα
δεν ειμαι χοντρος ''τυπε''κανε διαιτα.stay hungry οπως ελεγε και ο μακαριτης steve jobs
χρονια πολλα στις γυναικες και ευχομαι να συνεχισουν να κανουν πιπες οπως τις κανουν ετσι ωστε να ερχοντε σε μενα οι πουτσαραδες που θελουν να τους τον καταπινουν Ο Λ Ο
δεν με νοιαζει εμενα τι εισαι.εσυ ασχολεισαι με το τι κανω εγω.δεν ειμαι χοντρος ''τυπε''
Τα λόγια ειναι περιττά!!
μαναρακι ,ποτε δεν μαρτυραω...ας πουμε οτι με τετοιο κωλαρακι και πιπες που περνω,δεν γινετε να μεινω παραπονεμενος ,,χιχιχι...πέρα από πλάκα από δω μέσα ψώνησες τίποτα ? (κανένα παντρεμένο στρέιτ εννοώ)