ε, πως αλλιως δλδ να τη βρισκεις. Ξυνομουνα εισαι?δηλαδη για να την βρισκω θα πρεπει να τον παιρνω απο πισω κ να τα καταπινω?????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 712
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
πωπω...δεν παλευεστε λεμε. μια κουβεντα ειπε η κοπελα και ορμησατε σαν λυκοι να την φατε. ρε καθηστε λιγακι χαλαρα...πρωι ειναι ακομα...
πωπω...δεν παλευεστε λεμε. μια κουβεντα ειπε η κοπελα και ορμησατε σαν λυκοι να την φατε. ρε καθηστε λιγακι χαλαρα...πρωι ειναι ακομα...
η καλή μέρα, απ το πρωί φαίνεται.... ;)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Τέκνον μου Πηνελόπη,
σε τι ιστοσελίδα μπήκες παιδί μου; Θα σε φάνε λάχανο εδώ.
Βεβαίως διατήρησε την γυναικεία σου ματιά αν θέλεις, εν μέσω των παρ ημίν παρεπιδημούντων βαρβάρων, αλλά μην παραγίνεσαι γραφική με λατρείες και χατήρια (οικονομικά συνήθως) στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
σε τι ιστοσελίδα μπήκες παιδί μου; Θα σε φάνε λάχανο εδώ.
Βεβαίως διατήρησε την γυναικεία σου ματιά αν θέλεις, εν μέσω των παρ ημίν παρεπιδημούντων βαρβάρων, αλλά μην παραγίνεσαι γραφική με λατρείες και χατήρια (οικονομικά συνήθως) στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
Επισκέπτης
οτι πειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για λεγε ρε Πηνελοπη, εσυ πως θα γιορτασεις σημερα ?
pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δουλευω κ σχολαω 9...οποτε θα το γιορτασω στο κρεββατακι μου!!!!!!!!μονη μου!!!!!!!!!Για λεγε ρε Πηνελοπη, εσυ πως θα γιορτασεις σημερα ?
δουλευω κ σχολαω 9...οποτε θα το γιορτασω στο κρεββατακι μου!!!!!!!!μονη μου!!!!!!!!!
pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχα γαμησε τα!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχα γαμησε τα!!!!!!!!!!!!!!!!!
;) ;) ;) ;)
Να ερθω στο τσακ μπαμ να με κερασεις μερεντα και να σε πιτσιλισω στο πιτς φυτιλι?δουλευω κ σχολαω 9...οποτε θα το γιορτασω στο κρεββατακι μου!!!!!!!!μονη μου!!!!!!!!!
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
δουλευω κ σχολαω 9...οποτε θα το γιορτασω στο κρεββατακι μου!!!!!!!!μονη μου!!!!!!!!!
Αν δεν πάρεις μέχρι τότε, μπες να σου δώσουμε λουλούδια online!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Mάλλον γεμιστό ηταν ε?Καθώς καθόμουν ( ) και έκανα ένα τσι γάρο, μου δημιουργήθηκε η εξής φιλοσοφική απορία.. Την ημέρα της γυναίκας οι trans γιορτάζουν ή όχι? Ακούω γνώμες παιδιά......
Gloria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ω τι φιλοσοφημενη αποριαΚαθώς καθόμουν ( ) και έκανα ένα τσι γάρο, μου δημιουργήθηκε η εξής φιλοσοφική απορία.. Την ημέρα της γυναίκας οι trans γιορτάζουν ή όχι? Ακούω γνώμες παιδιά......
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Mάλλον γεμιστό ηταν ε?
Τι σε κάνει να το νομίζεις αυτό???
Καθώς καθόμουν ( ) και έκανα ένα τσι γάρο, μου δημιουργήθηκε η εξής φιλοσοφική απορία.. Την ημέρα της γυναίκας οι trans γιορτάζουν ή όχι? Ακούω γνώμες παιδιά......
Γιορταζουν απο τη μεση και πανω!