gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Προτιμω τα υλικα αγαθα για αρχη
Προτιμω τα υλικα αγαθα για αρχη
Τι δωρα θα μου κανετε ... ???
Ειναι η πρωτη μου "γιορτη" ως ενηλικη γυναικα
κάτι που θα αφορά την ημέρα θα ήθελες?Προτιμω τα υλικα αγαθα για αρχη
Τι δωρα σου λειπουν να ξερουμε ....Τι δωρα θα μου κανετε ... ???
Ειναι η πρωτη μου "γιορτη" ως ενηλικη γυναικα
Καλα επειδη εσυ εχεις αλλα χαρισματα ... δε πειραζει
σορρυ υλικα δεν δινω
Μα για ποια με περασες ... ?
Ααααααα...! Για να ακουσωωωωΕιμαστε γεματοι ιδεεs...............Εσυ τι θα ηθελεs????????
κάτι που θα αφορά την ημέρα θα ήθελες?
ή κάτι χρηστικό πχ?
1ον. δεν μπορείς να με υποσκιάσεις
2ον. θα σου δώσω ότι δεν σου έδωσα την προηγούμενη φορά
cool: ?Ααααααα...! Για να ακουσωωωω
ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ (Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα, Θεοφυλακτος, Φυλακτος, Φυλαχτος, Θεοφυλακτη, Φυλακτη, Φυλαχτη, Φυλαχτουλα) 8 Μαρτίου . ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ.Ετσι ετσι..............Τον φοβο των Ελληνιδων ναχειs
μια μαιμου εχει ενα πενηνταρικο και μεχρι να το καταλαβει θα εχουμε φαει καλαΛοιπον να το δουμε ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ το θεμα του ρολογιου της Βιλμας...
Ενα καλο ρολογακι γυναικειο κοστιζει περι τα 700-1200 ευρω... Σε μια γνωστη φιρμα....
Αν καποιος παει συχνα σε σιτυτουρακια με κοστος 200+ ευρω την καθε φορα αξιζει να κανει ενα τετοιο δωρακι στην βιλμα αν εχει βρεθει μαζι της 6-10 φορες....
Στην ουσια κανει αποσβεση οσων κοστιζει το ρολοι ....
Ενω εχει σαν κερδος την παρεα και την φιλια της οσες μερες ηταν μαζι !!!!!
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ....
Και τα λουλουδια υλικο αγαθο ειναι
Επισης εχω αδυναμια ... στα πρωτοτυπα δωρα ...
Δεν εχω προβλημα ... αφου θα ειναι δωρο απο καρδιαςτι θα έλεγες για ένα ωραιότατο ζευγάρι γυαλιά γνωστού οίκου...
Συμφωνω απολυταΕπειδη ομωs η Βιλμα ειναι του.......κινηματοs εδω και τα δικα μαs παιδια τα υποστηριζουμε ανευ ανταλλαγματων, εγω τηs αφιερωνω λουλουδια
Να σου πω .....Επειδη ακριβωs ειναι ανευ ανταλλαγματων γι αυτοΣυμφωνω απολυτα
Αλλωστε η πραξη μετραει και οχι το ειδος
Επισης εχω αδυναμια ... στα πρωτοτυπα δωρα ...
Ο σωστος ανδρας δεν την βγαζει με μαιμουδες για το κοριτσι του..... ;)μια μαιμου εχει ενα πενηνταρικο και μεχρι να το καταλαβει θα εχουμε φαει καλα