Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Στις 8 Μαρτίου του 1857 στη Νέα Υόρκη οι εργαζόμενες γυναίκες ντυμένες στα άσπρα, κάνουν απεργία με αίτημα την ίση αμοιβή με τους άνδρες. Η συγκέντρωση πνίγηκε στο αίμα αλλά ο δρόμος για ίσα διακαιώματα των δύο φύλων άνοιξε, τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο.

Το 1910 στην Κοπεγχάγη καθιερώθηκε η 8η Μαρτίου ως παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη είτε σε περιοχές όπου η γυναίκα είναι χειραφετημένη είτε σε περιοχές όπου ζει υπό καταπίεση.

από forthnet.gr

:dancing: ευκαιρία να ευχηθώ χρόνια πολλά στα πουλέν του site...

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
hmmm ωραιο αβαταρ...φαντασιωσεις??λολ

Επισκέπτης
χρονια πολλα στις γυναικες του σαιτ,στειλτε μας φωτογραφιες σας απο καποια γιορτινη περισταση,γυμνες κατα προτιμηση

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:-*

Σκέφτηκα ότι όλο παράπονα είμαστε εδώ μέσα... ας αγαπηστούμε και λίγο  ;) (όχι δεν έχω κάνει λάθος... είναι νέος όρος).

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
χρονια πολλα στις γυναικες του σαιτ,στειλτε μας φωτογραφιες σας απο καποια γιορτινη περισταση,γυμνες κατα προτιμηση

πρόσεχε τί ζητάς... μπορεί να έχεις εφιάλτες μετά... και δεν θα φταίω εγώ.  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
αγάπη και πίστη = να πειστούμε ότι αγαπιόμαστε...  :grin:

όσο για το τερατολάτρης... να το πρόσέξεις αυτό. Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνει κακό στην υγεία σου (ενδέχεται να προκαλέσει αυπνίες, ανορεξία κ.α.)

Επισκέπτης
αγάπη και πίστη = να πειστούμε ότι αγαπιόμαστε...  :grin:

όσο για το τερατολάτρης... να το πρόσέξεις αυτό. Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνει κακό στην υγεία σου (ενδέχεται να προκαλέσει αυπνίες, ανορεξία κ.α.)
γιατι να πειστουμε αμα δε μας βγαινει??σωνει και καλα να αγαπαω ολο τον κοσμο??!!! τα τερατα ειναι και συμπαθητικα πολλες φορες

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Για μια μέρα ... δεν μπορείς να το κάνεις για μια μέρα ?

:-*

για όλες...

Επισκέπτης
ασχημος ειναι καποιος με μη συμβατικη ομορφια

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μα ολες ομορφες ειστε.
Κ αν καποια νοιωθει διαφορετικα...αντε για ολες χρονια πολλα!! :P :P

Επισκέπτης
συμφωνώ... κι εγώ σε αυτούς ανήκω άλλωστε  ;)

και δεν είπα όλο τον κόσμο... απλά όλα τα πουλέν του site :dancing:
εγω προσωπικα εχω πολυ αγαπη να δωσω σε οποιον μου το ζητησει αρκει να  κανει κι αυτος το ιδιο.δηλαδη εισαι ασχημη?με μη συμβατικη ομορφια δηλαδη?

Επισκέπτης
και καθεσαι και ανταλλασεις αποψεις πισω απο μια οθονη γιατι ντρεπεσαι να μιλησεις σε καποιον απο κοντα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom