Διαγραμμένο μέλος 100218
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αξιοι!
Tέλειο !Με αφορμή τα γενέθλια πριν λίγες μέρες, ένα απ' τα ιδρυτικά μέλη του site ο PanosGuru θυμάται και μιλάει σε βίντεο για το ξεκίνημα του site και εύχεται για το μέλλον του. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:
[youtube=700,500]xLFO7hyGbx4[/youtube]
είναι λάθος το όνομα του ζίρο αν δεν κάνω λάθος
το θρεντάκι είναι εορταστικό ρε guys βάζουμε καμιά ευχή ,λέμε και καμιά μαλακιούλα να γελάσουμε ή να θυμηθούμε και το ρίξαμε πάλι στις μπηχτές και το κουτσομπολιό...
άλλες εποχές τότε λίγο πιο ρομαντικές...κάποιοι γούσταραν να γράφουν κάποιοι να μην γράφουν ...άλλο μείγμα μελών τότε λιγότερο προμοτάρισμα και περισσότερη κριτική ,πλάκα και μικρή συμμετοχή από Θεσσαλονίκη...
μην κρίνετε ούτε από τον αριθμό των ποστς ούτε από τον αριθμό των κριτικών αλλά από την ουσιαστική συμμετοχή τόσο όταν δημιουργήθηκε το site όσο και όταν πήρε την μορφή που έχει σήμερα...
όλοι έχουμε κατά διαστήματα κάνει παύσεις μεγάλες ή μικρές...άλλος παντεύτηκε άλλος αρρώστησε, άλλος έγινε καλά ...το ότι επιστρέφουν έστω και για ευχές σημαίνει πως παρόλο το ατυχές κατ'εμένα όνομα του portal εξακολουθεί να είναι ότι πιο σοβαρό και πολυποίκιλο υπάρχει στο διαδίκτυο λόγω της κουλτούρας των συμμετεχόντων του παλιών και νέων
τώρα το είδα το videάκι.....τιμή μου διότι στο 3.01 του βίντεο εμφανίζεται ενημέρωση μου ,Με αφορμή τα γενέθλια πριν λίγες μέρες, ένα απ' τα ιδρυτικά μέλη του site ο PanosGuru θυμάται και μιλάει σε βίντεο για το ξεκίνημα του site και εύχεται για το μέλλον του. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:
[youtube=700,500]xLFO7hyGbx4[/youtube]
(PanosGuru, Stavros51, Kotsarikos, ZeroTolerence)σωστο ειναι ρε Τσολια, που βρηκες εσυ το λαθος?
χρονια πολλα στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΡΙΚΟ σαιτ που υπαρχει στο ιντερνετ