apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε να μην γινει λιγο μπουγιο ρε τυπε?θες αιμα τυπε ε?
πουναι οι καλες εποχες που ο αβραμης κανονιζε ραντεβου θανατου με διαφορετικο ατομο καθε βραδυ
ε να μην γινει λιγο μπουγιο ρε τυπε?θες αιμα τυπε ε?
απολυτε μηπως μπερδευεις τον νταβαριτς με την ντανιελα?εκτος αν ειναι κλωνοι οποτε ομολογω οτι εχασα την μπαλα.α νταβαριτς το πμ το εχεις παντως. ;)τυπε κανα σκηνικο mexican standoff θα κανεις με τον κωστα?
Ο Αβραμης? Και πηγαινε κιολας?ε να μην γινει λιγο μπουγιο ρε τυπε?
πουναι οι καλες εποχες που ο αβραμης κανονιζε ραντεβου θανατου με διαφορετικο ατομο καθε βραδυ
είμαι ηλίθια πόρνη και χαζογελάω...
μου την εφερες... :S :S
τυπε ναι τον ντανιελ ηθελα να γραψωαπολυτε μηπως μπερδευεις τον νταβαριτς με την ντανιελα?εκτος αν ειναι κλωνοι οποτε ομολογω οτι εχασα την μπαλα.α νταβαριτς το πμ το εχεις παντως. ;)
εγινα και ντανιελα απολυτε εχεισ σοβαρεψει πολη τελευτεα!!!!!! κριση λεμε!!!!!!!!!! κοστα ται τι του κανες του απολιτου και σοβαρεψε????? ΛΕΓΕ ΑΠΟΛΥΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΟΥΜΕ!!>?? ΤΙ ΝΑ ΨΙΦΗΣΟΥΜΕ!!!!τυπε κανα σκηνικο mexican standoff θα κανεις με τον κωστα?
εγινα και ντανιελα απολυτε εχεισ σοβαρεψει πολη τελευτεα!!!!!! κριση λεμε!!!!!!!!!! κοστα ται τι του κανες του απολιτου και σοβαρεψε?????
μια φορα πηγε μονο τυπεΟ Αβραμης? Και πηγαινε κιολας?
απολυτε μηπως μπερδευεις τον νταβαριτς με την ντανιελα?εκτος αν ειναι κλωνοι οποτε ομολογω οτι εχασα την μπαλα.α νταβαριτς το πμ το εχεις παντως. ;)
τυπε μην δινεις σημασιαεγινα και ντανιελα απολυτε εχεισ σοβαρεψει πολη τελευτεα!!!!!!
ενταξει βρε.κατσε να δουμε χιο πρωτα και μετα θα σου πω τι θελεις να μαθεις. ;)πες για τα ladyboys γιατι μου αρεσει η πουτσα.στελε μου πμ κωστα.
ενταξει ρε φιλε δεν ειμαι και ειδικος.τι να σου πω?ψαξε σε σαιτ στον γουγλη μια ςκαι σου αρεσει τοσο πολυ η πουτσα και τα ladyboys.ρωτα αλλου τι με ζαλιζεις?τετοια ladyboys θελω κωστα με μεγαλη πουτσα.πες μου σε παρακαλω γιατι εχω κλεισει να φυγω για μπανγκοκ σε δυο βδομαδες.
θα ψάξω σε σαιτ στον γουγλη μιας και μου αρεσει τοσο πολυ η πουτσα και τα ladyboys
οκ φιλε δεν πειραζει μην σπαμαρουμε αλλο.για χαρα. ;)καλα αφου δεν μου λες θα ψαχτω.συγνωμη για την ενοχληση.απλως μου αρεσει πολυ η πουτσα και ας βριζω εδω περα οποιον να ναι χωρις λογο.μου λειπει η πουτσα για αυτο βριζω γυναικες και συνεχεια αναφερω με ποσους αραπηδες εχουν παει.ειμαι λυσαρα και ζηλευω... ;)
είμαι λυσσάρα και ζηλεύω τα τραβέλια, τώρα πάω για τσάρκα μπας και βρω κανένα να με γαμήσει, καλό βράδυ και συγνώμη που είμαι τόσο σιχαμένη ;)
ΞΚΑΛΗ η πλακα αλλα στο θεμα!!!! ρεσπεκτ στον παπου !!!!!!!!!!!! μεχρι στιγμης οπος το βλεπω το πραγμα 1 σιγουρα πρεπει να ψηφησουμε γιατι αν δεν ψηφησουμε θα βγαλουν κηβερνηση με 30 της εκατο!!! 2 συγουρα δεν πρεπει να ψηφησουμε τα παλια μαγαζια πασοκονδκκεσυριζολαος αυτα ειναι συστιμικα ελενχομενα ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΙΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ!!!!! ΒΟΗΘΑΤΕΕ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!