Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε κανα σκηνικο mexican standoff θα κανεις με τον κωστα?
271758-1254423403_top_10_mexican_standoffs_2_large.jpg
:grin:
απολυτε μηπως μπερδευεις τον νταβαριτς με την ντανιελα?εκτος αν ειναι κλωνοι οποτε ομολογω οτι εχασα την μπαλα.α νταβαριτς το πμ το εχεις παντως. ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε μηπως μπερδευεις τον νταβαριτς με την ντανιελα?εκτος αν ειναι κλωνοι οποτε ομολογω οτι εχασα την μπαλα.α νταβαριτς το πμ το εχεις παντως. ;)
τυπε ναι τον ντανιελ ηθελα να γραψω
σορυ νταβαριτς τυπε μου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τυπε κανα σκηνικο mexican standoff θα κανεις με τον κωστα?
271758-1254423403_top_10_mexican_standoffs_2_large.jpg
:grin:
εγινα και ντανιελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  απολυτε εχεισ σοβαρεψει πολη τελευτεα!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: κριση λεμε!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  κοστα ται τι του κανες του απολιτου και σοβαρεψε?????  ΛΕΓΕ ΑΠΟΛΥΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΟΥΜΕ!!>?? ΤΙ ΝΑ ΨΙΦΗΣΟΥΜΕ!!!!

Επισκέπτης

μωρή Κωνσταντίνα άντε τράβα σε κανένα ladyboy από την Ταυλάνδη :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2on1: :2on1: :2on1: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τετοια ladyboys θελω κωστα με μεγαλη πουτσα.πες μου σε παρακαλω γιατι εχω κλεισει να φυγω για μπανγκοκ σε δυο βδομαδες.
ενταξει ρε φιλε δεν ειμαι και ειδικος.τι να σου πω?ψαξε σε σαιτ στον γουγλη μια ςκαι σου αρεσει τοσο πολυ η πουτσα και τα ladyboys.ρωτα αλλου τι με ζαλιζεις?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΞΚΑΛΗ η πλακα αλλα στο θεμα!!!! ρεσπεκτ στον παπου !!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μεχρι στιγμης οπος το βλεπω το πραγμα 1 σιγουρα πρεπει να ψηφησουμε γιατι αν δεν ψηφησουμε θα βγαλουν κηβερνηση με 30 της εκατο!!!  2 συγουρα δεν πρεπει να ψηφησουμε τα παλια μαγαζια  πασοκονδκκεσυριζολαος αυτα ειναι συστιμικα ελενχομενα ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΙΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ!!!!! ΒΟΗΘΑΤΕΕ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλα αφου δεν μου λες θα ψαχτω.συγνωμη για την ενοχληση.απλως μου αρεσει πολυ η πουτσα και ας βριζω εδω περα οποιον να ναι χωρις λογο.μου λειπει η πουτσα για αυτο βριζω γυναικες και συνεχεια αναφερω με ποσους αραπηδες εχουν παει.ειμαι λυσαρα και ζηλευω... ;)
οκ φιλε δεν πειραζει μην σπαμαρουμε αλλο.για χαρα. ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τελικα ποτε δεν πρεπει να κατεβαινεις στο επιπεδο ενος βλακα.λογω εμπειριας θα καταληξεις σε αδιεξοδο.πραγματικα θελει υπομονη να το κανεις αυτο αλλα ετσι πρεπει.παρακαλειται ο αντμιν να σβησει τα σκουπιδια εκατερωθεν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
ΞΚΑΛΗ η πλακα αλλα στο θεμα!!!! ρεσπεκτ στον παπου !!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μεχρι στιγμης οπος το βλεπω το πραγμα 1 σιγουρα πρεπει να ψηφησουμε γιατι αν δεν ψηφησουμε θα βγαλουν κηβερνηση με 30 της εκατο!!!  2 συγουρα δεν πρεπει να ψηφησουμε τα παλια μαγαζια  πασοκονδκκεσυριζολαος αυτα ειναι συστιμικα ελενχομενα ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΙΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ!!!!! ΒΟΗΘΑΤΕΕ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!!!!

οτιδηποτε κομματιαζει το λαο εινα λαθος, τα κομματα κανουν αυτο ακριβως το πραγμα.
διαλεξε εκεινο που αντιπαθεις λιγοτερο γιατι το τιποτα αυτη τη στιγμη ισοδυναμει με νιάου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom