Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΣΑΜΕ ΟΛΟΥς !!!!!!!!!!  τα λαμογια αλους τοσους θα μας φερουν και θα μας βαλουν και εφορια για της σφαιρες που χαλασαμε!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΙΚΟΥΣ ΜΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ !!!!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε ποιος σου ειπε οτι στην επανασταση δεν θα ανοιξουν τριτα ματια σε <<ελληνες>>
να διαβαζεις πιο πολυ λακη δικε μου
εκει τα εξηγει ολα :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε ποιος σου ειπε οτι στην επανασταση δεν θα ανοιξουν τριτα ματια σε <<ελληνες>>
:rockon: και σε ελληνιδες τυπε που σπουδαζουν εξωτερικο γαμιουνται και παρτουζωνονται με οτι ελεινο υπαρχει απο ασια αφρικη αραβια κ.τ.λ..φωτια και τσεκουρι λεμε. :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΤΥΠΕ ΟΣΟ ΜΙΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΔΙ αλλο τοσο εχει ο λακις!!!! ΕΧΩ ΓΑΜΙΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ!!!!! ΡΕ ΤΥΠΕ ΤΙ ΣΤΟΜ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΨΙΦΙΣΟ ??? ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???? :think: :think: :think: Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗς ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!!

Επισκέπτης
:rockon: και σε ελληνιδες τυπε που σπουδαζουν εξωτερικο γαμιουνται και παρτουζωνονται με οτι ελεινο υπαρχει απο ασια αφρικη αραβια κ.τ.λ..φωτια και τσεκουρι λεμε. :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κατά τα άλλα εγώ είμαι ο κομπλεξικός παλιόπουστα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κατά τα άλλα εγώ είμαι ο κομπλεξικός παλιόπουστα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
εισαι κατι χειροτερο βλακας που δεν καταλαβαινεις την πλακα.για αυτο σε φτυνουν οι γυναικες.α φυσικα εννοειται οτι εισαι κρυφοβρωμοπουστας σιχαμενος. :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΤΥΠΕ ΟΣΟ ΜΙΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΔΙ αλλο τοσο εχει ο λακις!!!! ΕΧΩ ΓΑΜΙΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ!!!!! ΡΕ ΤΥΠΕ ΤΙ ΣΤΟΜ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΨΙΦΙΣΟ ??? ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???? :think: :think: :think: Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗς ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!!
τυπε δεξι σου αρχιδι ο λακης?ουτε καν ακροδεξιο?ντροπη δικε μου! :S
τυπε και εγω εχω προβληματιστει
μετα την τελευταια ομιλια του γιωργακη πριν ψηφιστουν τα τελευταια μετρα στην βουλη αποφασισα να ακολουθησω τον δρομο του σοσιαλισμου
με επεισε η ομιλια του
αλλα καποιοι αλητηριοι
καποιοι βρωμεροι τυποι τον εδιωξαν :S
μετα σκεφτηκα να ψηφισω την τζουλια
αλλα βαζει στην β αθηνας :S
μετα ειχα πει οτι αν ο φερης πεσει στα ποσοστα του δημαρα θα τον ψηφισω
αποτι δειχνει ομως θα παει πιο κατω :S
οποτε παει και αυτος

Επισκέπτης
εισαι κατι χειροτερο βλακας που δεν καταλαβαινεις την πλακα.για αυτο σε φτυνουν οι γυναικες.α φυσικα εννοειται οτι εισαι κρυφοβρωμοπουστας σιχαμενος. :2funny:

μωρή ξεφτιλισμένη λούγκρα το χιούμορ σου είναι όπως και εσύ ο ίδιος για τα μπάζα! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

σάλτα και γαμήσου παιδεραστή! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μετα την τελευταια ομιλια του γιωργακη πριν ψηφιστουν τα τελευταια μετρα στην βουλη αποφασισα να ακολουθησω τον δρομο του σοσιαλισμου
με επεισε η ομιλια του
αλλα καποιοι αλητηριοι
οποτε παει και αυτος
και τι κανουμε τωρα τυπε?
μωρή ξεφτιλισμένη λούγκρα το χιούμορ σου είναι όπως και εσύ ο ίδιος για τα μπάζα! :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

σάλτα και γαμήσου παιδεραστή! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
σκασε κρυφοβρωμπουστα.σιχαμενη λουγκρα με μηδεν μυαλο.ακομα ο πιεξουλας και ο τζωνυ σε εχουν σπασει στο δουλεμα ξεκωλιαρα λουγκρα. :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΤΥΠΕ ποσο κοστιζει να αραξω κανα διχρονο ταιλανδη!! ουτε χαλια ουτε ονασης για δωσε τα φωτα σου πεζει να πουλισω κατι κοτετσια που μειναν απουλιτα στα φιλιατρα !!!! για αυτοκτονιες δεν ειμαι εδω!!! το ανατολικο μπλοκ το βαρεθικα για λεγε ποσο παει κανα διχρονο!!!!!!??

Επισκέπτης
και τι κανουμε τωρα τυπε?σκασε κρυφοβρωμπουστα.σιχαμενη λουγκρα με μηδεν μυαλο.ακομα ο πιεξουλας και ο τζωνυ σε εχουν σπασει στο δουλεμα ξεκωλιαρα λουγκρα. :2funny: :2funny:

σιχαμένη λούγκρα που πάει με τραβέλια είσαι εσύ παλιόπουστα! :birdman: :birdman: :birdman:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
με επεισε η ομιλια του
αλλα καποιοι αλητηριοι
οποτε παει και αυτος
σκεψου απολιτε !!!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑς ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ!!!!!!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κωστα ται και ντανιελ
ολα καλα με το ιντερνετικο βρισιμο αλλα κανα ραντεβου θανατου δεν θα κανονιστει?
ετσι μονο θα την βγαλουμε δηλαδη?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΤΥΠΕ ποσο κοστιζει να αραξω κανα διχρονο ταιλανδη!! ουτε χαλια ουτε ονασης για δωσε τα φωτα σου πεζει να πουλισω κατι κοτετσια που μειναν απουλιτα στα φιλιατρα !!!! για αυτοκτονιες δεν ειμαι εδω!!! το ανατολικο μπλοκ το βαρεθικα για λεγε ποσο παει κανα διχρονο!!!!!!??
τυπε οταν παω θα σου πω. :2funny:.περιμενε πμ.
σιχαμένη λούγκρα που πάει με τραβέλια είσαι εσύ παλιόπουστα! :birdman: :birdman: :birdman:
σκασε τρυπιε. :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κωστα ται και νταβαριτς
ολα καλα με το ιντερνετικο βρισιμο αλλα κανα ραντεβου θανατου δεν θα κανονιστει?
ετσι μονο θα την βγαλουμε δηλαδη?
ΤΥΠΕ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ !!!???  ριξτο ρεμπετικα να το καταλαβω :think: :think: :think: :think: και λεγε τι να ψοφισουμε???? επειγη!!!!!!!!!!! ο γεροντας διαβαζει απο πανω!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΤΥΠΕ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ !!!???  ριξτο ρεμπετικα να το καταλαβω :think: :think: :think: :think:
τυπε κανα σκηνικο mexican standoff θα κανεις με τον κωστα?
271758-1254423403_top_10_mexican_standoffs_2_large.jpg
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom