Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε παο 90 χιλ. τα υπολοιπα κομματα
Ααα μάλιστα...τα άλλα κόμματα φταίνε τώρα,όποτε μας βολεύει έχουμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί μας ως πρώτο κόμμα,όποτε δεν μας συμφέρει φταίνε οι άλλοι.

Πρώτο κόμμα ήταν,ό,τι ήθελε έκανε.....

Και πώς δεν τον στήριξαν δηλαδή,είδαμε κανένα δημοψήφισμα σάμπως;;;Mια μπλόφα είδαμε που ανάθεμα κ αν κατάλαβε κ ο ίδιος ο μαλάκας γιατί την έκανε κ τι κέρδισε....

Για πες ρε Τζώνυ γιατί είπε για δημοψήφισμα κ μετά τίποτα,τί ήθελε να καταφέρει ο μεγάλος εγκέφαλος κ πολιτικός ηγέτης;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!!! ΑΝΤΕ ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ!!!!   ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΑΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Περσόνας,νάτσος,υ/π;;; :2funny:

Ποιος σου προσέδωσε τούτο το κοσμητικό;;; :2funny:
Οταν εισπραττω τετοιους χαρακτηρισμους απο ακροαριστερους και ακροδεξιους, αποτελει τιτλο τιμης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οταν εισπραττω τετοιους χαρακτηρισμους απο ακροαριστερους και ακροδεξιους, αποτελει τιτλο τιμης.

Παντως ουτε η ακρο-αριστερα ουτε η ακρο-δεξια διελυσαν τη χωρα. Οι σοβαρες δυναμεις τα καναν δικο τους κατορθωμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν απαντας στο τι περιμενεις απο την Ν.Δ.
Τίποτα.
Εγω ρωτησα, τι πρεπει να περιμενω απο τα αλλα κομματα που περιμενουν να παρουν σειρα.
Η απαντηση "γιατι, τι περιμενεις απο τη ΝΔ" δεν ειναι απαντηση.
Το συμπερασμα "η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατεστρεψαν την Ελλαδα, αρα (?) ψηφιζουμε Καμμενο/Χ.Α./ΚΚΕ κλπ" ειναι για παιδια του δημοτικου.
Και ο διαχειριστης της πολυκατοικιας μου ειναι σοβαρος ανθρωπος, αλλά δεν σημαινει οτι πρεπει να τον εκλεξω πρωθυπουργο επειδη απετυχε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ααα μάλιστα...τα άλλα κόμματα φταίνε τώρα,όποτε μας βολεύει έχουμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί μας ως πρώτο κόμμα,όποτε δεν μας συμφέρει φταίνε οι άλλοι.

Πρώτο κόμμα ήταν,ό,τι ήθελε έκανε.....

Και πώς δεν τον στήριξαν δηλαδή,είδαμε κανένα δημοψήφισμα σάμπως;;;Mια μπλόφα είδαμε που ανάθεμα κ αν κατάλαβε κ ο ίδιος ο μαλάκας γιατί την έκανε κ τι κέρδισε....

Για πες ρε Τζώνυ γιατί είπε για δημοψήφισμα κ μετά τίποτα,τί ήθελε να καταφέρει ο μεγάλος εγκέφαλος κ πολιτικός ηγέτης;;;

αρχιζεις και κουραζεις η σκεψη  σου ειναι δογματικη

εχεις εμπαθεια και κολλησες στην εμπαθεια σου

πηγαινε να δεις καμμια τσοντα να ξεκολλησεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παντως ουτε η ακρο-αριστερα ουτε η ακρο-δεξια διελυσαν τη χωρα. Οι σοβαρες δυναμεις τα καναν δικο τους κατορθωμα.
Ούτε ο περιπτερας της γειτονιας μου την διελυσε, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ψηφισω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το κάλο είναι ότι ξέρεις.τα 200 τα έκανε 300. Τα 400 πόσα;
Θυμισε μου λιγο, το ΑΕΠ ποσο το εκανε?
Οι καταθεσεις των ελληνων στις τραπεζες, ποσο αυξηθηκαν την περιοδο 2004-2009?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για την ακριβεία αν βάλεις κάτω τα νούμερα 60% φταίει το πασόκ κ 40% η νδ.

Κάπως έτσι...οι περισσότερες τρούπες κ ένα κράτος άχρηστο να παράγει είναι κατόρθωμα με πράσινη υπογραφή 30 ετών.

Όσο σκατά κ να τα κάνανε οι γαλαζίοι εεε σε 3 χρόνια του Μητσοτάκη κ άλλα 5 του κουρασμένου,δεν γίνεται να σκορπίσεις μια χώρα κ ας θέλουν να το παρουσίαζουν έτσι τα πράσινα κατακάθια.

Διαφωνείς;;;

(τζώνυ μην πεταχτείς,διαφωνείς το ξέρω,για όλα φταίει η κακιά η δεξιά)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
470
Πόντοι
166
Ολα εχουν συγκεκριμενες θεσεις. Που το βγαλες οτι δεν εχουν?

Επισης υπαρχει η δραση του Μανου, ο Τζημερος κλπ. Με συγκεκριμενες προτασεις.

Παντως τη λογικη να ψηφισει καποιος το Βενιζελο που ληστεψε την Ελλαδα με τη ΔΕΗ και το χαρατσι και τα τοσα αλλα η τη Ν.Δ. που βαζει πλατη σε ολα αυτα δε την καταλαβαινω.

Για να κανουν τι? Τι ακριβως περιμενεις εσυ απο τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ?

:rockon: Χαιρετόσα. Θα με κανετε να ξενυχτησω με τα πολιτικα σας?
Ευγε. Τουλάχιστον μερικοι (μάνος και Τζήμερος) έχουν προτάσεις. Οι υπόλοιποι? Ο Μαρκόπουλος διατέλεσε Υπουργος με ΝΔ και τωρα ειναι απέναντι και κατηγορει. Το ίδιο δεν εκανε η Δαμανακη με ΣΥΝ? Δημαράς, Βορίδης, Γεωργιαδης, Μπακογιάννη, Καμμένος? Ρε πάτε με τα καλά σας?

Βλέπω μερικούς λένε Χρυση Αυγή και Παπαδόπουλους. Ματ και βια πάνε μαζί? Να χαρώ ιδεολογους, χούντες, νδουδες, πασοκουλες και συριζες..  :jerking:
Ιδεολοόγοι της ντομάτας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τίποτα.
Εγω ρωτησα, τι πρεπει να περιμενω απο τα αλλα κομματα που περιμενουν να παρουν σειρα.
Η απαντηση "γιατι, τι περιμενεις απο τη ΝΔ" δεν ειναι απαντηση.
Το συμπερασμα "η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατεστρεψαν την Ελλαδα, αρα (?) ψηφιζουμε Καμμενο/Χ.Α./ΚΚΕ κλπ" ειναι για παιδια του δημοτικου.
Και ο διαχειριστης της πολυκατοικιας μου ειναι σοβαρος ανθρωπος, αλλά δεν σημαινει οτι πρεπει να τον εκλεξω πρωθυπουργο επειδη απετυχε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Και ομως καλυτερα θα ταν να τον εξελεγες. Τα αλλα κομματα δε χρεωνονται με την καταστροφη και επιπλεον δεν εχουν τις δεσμευσεις σε μεγαλο-συμφεροντα που λυμαινονται τη χωρα που εχει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Αλλα τωρα κανεις και συ σαν αυτο που κατηγορεις. Λες θετικη ψηφος, οριστε λοιπον. Η Ν.Δ. τι προτεινει? Σε ακουμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Θυμισε μου λιγο, το ΑΕΠ ποσο το εκανε?
Οι καταθεσεις των ελληνων στις τραπεζες, ποσο αυξηθηκαν την περιοδο 2004-2009?

Καλα αυτο ειναι επιχειρημα ισαξιο με το οτι επι ανδρεα εφαγε ψωμι ο λαος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ούτε ο περιπτερας της γειτονιας μου την διελυσε, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ψηφισω.

Καλά κάνεις. Ο περιπτεράς δεν έχειι πτυχίο από το LSE όπως ο κ. Αλογοσκούφης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
:rockon: Χαιρετόσα. Θα με κανετε να ξενυχτησω με τα πολιτικα σας?
Ευγε. Τουλάχιστον μερικοι (μάνος και Τζήμερος) έχουν προτάσεις. Οι υπόλοιποι? Ο Μαρκόπουλος διατέλεσε Υπουργος με ΝΔ και τωρα ειναι απέναντι και κατηγορει. Το ίδιο δεν εκανε η Δαμανακη με ΣΥΝ? Δημαράς, Βορίδης, Γεωργιαδης, Μπακογιάννη, Καμμένος? Ρε πάτε με τα καλά σας?

Βλέπω μερικούς λένε Χρυση Αυγή και Παπαδόπουλους. Ματ και βια πάνε μαζί? Να χαρώ ιδεολογους, χούντες, νδουδες, πασοκουλες και συριζες..  :jerking:
Ιδεολοόγοι της ντομάτας.
Αλλος ενας γενικως καταγγελων τους παντες, καθολικώς διαμαρτυρόμενος...
Πλεον οποιος καταγγελει, πρεπει να μας λεει και τι στηριζει.
Αλματα στο κενο, τελος.
Αλλιως αδιάφορο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και ομως καλυτερα θα ταν να τον εξελεγες. Τα αλλα κομματα δε χρεωνονται με την καταστροφη και επιπλεον δεν εχουν τις δεσμευσεις σε μεγαλο-συμφεροντα που λυμαινονται τη χωρα που εχει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Αλλα τωρα κανεις και συ σαν αυτο που κατηγορεις. Λες θετικη ψηφος, οριστε λοιπον. Η Ν.Δ. τι προτεινει? Σε ακουμε.
Την παραμονη στο ευρω.
Αλλη ερωτηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom