alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Για την ταμπακερα δεν ακουσα ομως τιποτα ακομη.Μερικοί είστε τελειωμένοι εγκεφαλικά.
Δεν γίνεται τπτ...
Ντρεπεσαι να πεις οτι θεωρεις σωτηρα το Μιχαλολιακο?
Για την ταμπακερα δεν ακουσα ομως τιποτα ακομη.Μερικοί είστε τελειωμένοι εγκεφαλικά.
Δεν γίνεται τπτ...
Η Αλέκα μου την σπάει ρε γμτ...δεν μπορώ ούτε να την βλέπω,ούτε να την ακούω.
Για την ταμπακερα δεν ακουσα ομως τιποτα ακομη.
Ντρεπεσαι να πεις οτι θεωρεις σωτηρα το Μιχαλολιακο?
Προφανως ο φορομπηχτης μπενυ
Σωτηρες δεν υπαρχουν.Προφανως ο φορομπηχτης μπενυ ειναι σωτηρας.
αναγκαστικα
Σωτηρες δεν υπαρχουν.
Αλλά περιμενω να μου πει ποιον προτιμα ως καλυτερη λυση απο τους υπαρχοντες.
Εσυ θελεις η ψηφος σου να βοηθησει στο να ΒΓΕΙ καποιος ή στο να ΜΗΝ ΒΓΕΙ καποιος?δεκτες ολες η απαντησεις!!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚς ΤΗΣ ΣΗΖΗΤΗΣΗς ΕΓΩ!!!!!! ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!
Δεν ειμαι.
Παρακαλω βοηθησε με, λεγοντας μου ποιος ειναι ο Ιησους Χριστος που θα μας αναστησει εκ νεκρων.
Η εποχη της αοριστίας πέθανε, Σεβαλιέ.Oσοι δεν ανηκουν ως προσωπα και παραταξεις στις κλειστες ηγετικες κλικες των τελευταιων ετων.
Ψαξτε βρειτε το κοινο στοιχειο τους ( πολιτικοι-οικονομικοι κλπ παραγοντες οχι μονο πολιτικοι).
Τί ρε θες,επειδή εσύ άπαξ κ ο άλλος είναι πράσινος τον βρίσκεις φοβερό,πρέπει να κάνω κ γω το ίδιο;ρε συ θα μας τρελανεις
Σαμαρικος κι εσυ Λεονορο????Πολύ θρησκευτικό. Ψηφίσετε Ιούδα λοιπόν
Ο αλφα και ο βητα. Δεν ειναι εποχη ούτε για πειραματισμους ούτε για αλματα στο κενο.
Ποιος θα μας κρατησει απο την πτωση κατα τη γνωμη σου, θα μου πεις? Τριτη φορα ρωταω.Είσαι στο κενό και πέφτεις...απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.
Όταν ακούσεις το μπαμ θα είναι αργά, μόρτη.
Σαμαρικος κι εσυ Λεονορο????
Ενα πυροτεχνημα πεταξε για να μπλοφαρει στην Ευρωπαικη ενωση. Και ενας μαλακας ακομα νομιζει οτι το εννοουσε.ρε παιδες αν δεν θελατε την τροικα δντ κλπ οταν ειπε ο γιωργος για δημοψηφισμα να το στηριζατε
προφανως τα θελατε
Εισαι σοβαρος τωρα κι εσυ?