Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.992
Πόντοι
3.475
αυτο ναι ειναι λογος που μπορει να υπαρξει. το αλλο οχι. ομολογω δεν πηγε το μυαλο μου σε αυτο.

Tο ακουσα στον ΣΚΑΙ πως ειχε διαγνωστει με καποια σοβαρη ασθενεια
Αλλα ειναι και το μονο που στεκει
Χρεη δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να αφησει καποιος στα παιδια του. Μονο περιουσια, συνοδευομενη με χρεη
Αν οι κληρονομοι θεωρησουν πως δεν αξιζει να κρατησουν την περιουσια (δηλ. οτι τα χρεη την υπερβαινουν), απλα δεν τη δεχονται
Πού ζουμε? Στα φεουδα?

Θα μου πεις, ζουμε στο κρατος οπου οι ανθρωποι οταν αρρωσταινουν αυτοκτονουν, γιατι δεν υπαρχει κρατικη περιθαλψη
Σωστο κι αυτο...
"Σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν", εν ολιγοις

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.992
Πόντοι
3.475
Συμβουλη μου ειναι να μην βλεπεις-ακους ΣΚΑΙ

Συμφωνω οτι καλο ειναι να αποφευγεται ο Ευαγγελατος (απο εκει ακουσα την ειδηση για την ασθενεια) κι ο Αυτιας
Οσο για το ΣΚΑΙ, δεν εχω προβλημα
Γενικα, δεν τους εχω πιασει πολλες φορες να λενε ψεματα
Απλα εχουν μια συγκεκριμενη πολιτικη σταση, ως σταθμος

Το Mega εχει εμφανιστει πολυ πιο αναξιοπιστο, τελευταια

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tο ακουσα στον ΣΚΑΙ πως ειχε διαγνωστει με καποια σοβαρη ασθενεια
Αλλα ειναι και το μονο που στεκει
Χρεη δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να αφησει καποιος στα παιδια του. Μονο περιουσια, συνοδευομενη με χρεη
Αν οι κληρονομοι θεωρησουν πως δεν αξιζει να κρατησουν την περιουσια (δηλ. οτι τα χρεη την υπερβαινουν), απλα δεν τη δεχονται
Πού ζουμε? Στα φεουδα?

Θα μου πεις, ζουμε στο κρατος οπου οι ανθρωποι οταν αρρωσταινουν αυτοκτονουν, γιατι δεν υπαρχει κρατικη περιθαλψη
Σωστο κι αυτο...
"Σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν", εν ολιγοις
Γιατι εγω νομιζω οτι δεν εχει και παρα πολλα χρονια που εχει αλλαξει ο νομος?  :think:
Δεν ειμαι σιγουρος μπορει να λεω βλακειες.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• anna5.jpg
    anna5.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 15

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποτε δεν μπορει κανεις να αναλυσει με βεβαιοτητα τους λογους, που οδηγουν εναν αυτοχειρα στο απενοημενο.
Η πραξη ηταν καθαρα πολιτικη με πολλους ενδιαμεσους λογους που ισως δεν μαθουμε ποτε.

Το να αναλυει ο καθενας, πιθανα, η απιθανα σεναρια, περι χρεων, οικονομικης διαχειρησης, κτλ, κτλ, κτλ, ειναι καπως ανοητο.
Δυστυχως διαβασα στο τρομακτικο οτι ο Ευαγγελατος προσπαθησε να τον παρουσιασει ψυχολογικα ασταθη ενω και ο μπεγλιτης ειπε να μην συνδεθει ο θανατος του, με την οικονομικη κατασταση της χωρας
Την ιδια μερα ειχαμε αλλες τρεις ? αποπειρες αυτοκτονιας απο αλλους πολιτες, ενω δεν ξερουμε ποσες ακομη ειναι αγνωστες.....

Η πραξη του αυτοχειρα, δυναται να κριθει και ως πραξη αυτοθυσιας, με εντονο πολιτικο μηνυμα διαμαρτυριας .......

Το θεμα ειναι οτι πεθανε ενας ανθρωπος απο ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ δινοντας πολιτικο μηνυμα σε ολους.
Το αν θα λαβουμε αυτο το μηνυμα και μπορεσουμε να το διαχειριστουμε καταλληλα, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Λιγος σεβασμος στην μνημη του λοιπον δεν βλαπτει.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Ένα τραγικό και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 σήμερα το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος.
Ένας άνδρας, 77 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του, με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Ο αυτόχειρας κατέβηκε τα σκαλάκια που οδηγούν στην πλατεία και κατευθύνθηκε στο σημείο που βρίσκεται πριν την έξοδο του μετρό και τράβηξε την σκανδάλη. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων φέρεται να δήλωσε πως δευτερόλεπτα πριν τραβήξει τη σκανδάλη, ο 77χρονος είπε: "Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου".

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/ellada/eidiseis/aytoktonia_sthn_plateia_syntagmatos.1719726.html[/url]

AΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μοναχικος ΛΥΚΟΣ. μπουαχαχαχαχαχαχαχα ρε το μαλακιο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κανει και εντιτ για να προσθεσει τι? το ωωωωωωωωω παρακαλω. συνολο κυτταρων που αναπνεει και χρεωνει ταμεια.

:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom