Νέα

70 χρόνια από τον θάνατο του Ιωάννη Μεταξά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δηλαδη ο πορνοπαπος και πζ89 δεν ανηκουν σε πολιτικα γραφεια? αστο διαλο παπαζολ! που θα κανεις και σπεκουλα...

η να θυμιζω οτι παραμονες των εκλογων του 09 μας ελεγες να ψηφισουμε τζεφρυ!
Σε λίγους μήνες που θα σε κάνει Δανία ο Τζέφρυ θα δεις κ θα πειστείς,παραδόπιστε!!! :birdman:

Επισκέπτης
Ναι ρε έχεις δίκιο,έπρεπε να συνεχιστεί ο εμφύλιος... :jerking:

Δεν ειμαι εγω που αναπολω εμφυλιους και ευχομαι για καδρονια και μολοτωφ με καθε ευκαιρεια :)
Και τι σχεση εχει εξυπνε ο εμφυλιος με το να κανεις γουτσου γουτσου με τους φονιαδες του πατερα σου :2funny:
Τα καλα και συμφεροντα ε;
Οταν προκειται για εγκληματα ΕΟΜβουλγαρων θυμομαστε ξαφνικα την εθνικη συμφιλιωση...Οταν προκειται για εγκληματα απο τον επισημο εθνικο στρατο της ελλαδας τοτε θυμομαστε τα καδρονια :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ειμαι εγω που αναπολω εμφυλιους και ευχομαι για καδρονια και μολοτωφ με καθε ευκαιρεια :)
Και τι σχεση εχει εξυπνε ο εμφυλιος με το να κανεις γουτσου γουτσου με τους φονιαδες του πατερα σου :2funny:
Τα καλα και συμφεροντα ε;
Πόσες γενιές κατά την γνώμη σου πρέπει κάποιος να κρατήσει τα γεγονότα του εμφυλίου κ να μην συμφιλιωθεί;;;

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
ο πατέρας μου γαμώπουστα κάθησε μετά απο πολλά χρόνια δίπλα σε αυτόν που τον εκτέλεσε.
Μας δουλεύεις; Αφού τον εκτέλεσε, πώς έκατσε δίπλα του μετά από χρόνια; Όπως και να έχει δεν πιστεύω λέξη από ότι γράφεις, όλα από το μυαλό σου τα βγάζεις. Επινοείς ιστορίες για να επιτεθείς στους Έλληνες, χωρίς να έχεις τα κότσια να παραδεχτείς πως είσαι εαμοβουλγαροεβραιοκομμουνιστοσυμμορίτης από πάππου προς πάππου...

Επισκέπτης
Πόσες γενιές κατά την γνώμη σου πρέπει κάποιος να κρατήσει τα γεγονότα του εμφυλίου κ να μην συμφιλιωθεί;;;

Οτι να ναι...τρικυμια εν κρανιω...
Εδω δεν μιλαμε για πολιτικες παραταξεις...Αλλα για εγκλημα συγκεκριμενο.
Ξανακοιμησου

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Πόσες γενιές κατά την γνώμη σου πρέπει κάποιος να πιστευει τα γεγονότα του πολυτεχνειου σαν αληθινα?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ποσο μαλακες ειστε δηλαδη?
Εδω δεν καπιλευεται τον θανατο των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ανθρωπων ο ιδιος!
Και προσπαθειτε να το κανατε εσεις!   :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οτι να ναι...τρικυμια εν κρανιω...
Εδω δεν μιλαμε για πολιτικες παραταξεις...Αλλα για εγκλημα συγκεκριμενο.
Ξανακοιμησου
Nαι ρε μπάμια αν το συνεχίζανε,όλοι από κάποιο έγκλημα συγκεκριμένο θα κρατούσανε!!! :idiot: :uglystupid:

Όλες οι οικογένειες είχανε κάποια απώλεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο στρατος οργανωθηκε απο το μεταξα οποτε ηταν ενας στρατος με την σφραγιδα του μεταξα... 3 μηνες που ηταν αρκετοι για να πιαστει ο γερμανικος στρατος σε ρωσικο χειμωνα.... εαν ο μεταξας ανοιγε τα συνορα, ερχοταν στη αθηνα σε 10 ωρες (το αναλογο που εγινε στο γαλλο-γερμανικο μετωπο) ο γερμανικος στρατος ποιος ελληνικο λαος θα αντιστεκοταν χωρις οπλα σε ενας οπλισμενο στρατο?

σε δυό μέρες οι γερμανοί έιχαν φτάσει στην Αθήνα.
το όχι στους μακαρονάδες το πε.....
κόφτε την πρέζα και τη μαλακία εστην Καβλιρόης.

Επισκέπτης
Nαι ρε μπάμια...αν το συνεχίζανε όλοι από κάποιο έγκλημα συγκεκριμένο θα κρατούσανε!!! :idiot: :uglystupid:

Όλες οι οικογένειες είχανε κάποια απώλεια.

κουραμπιε τοτε να μην κλαιτε για τους νεκρους εαμιτες απο τον εθνικο στρατο της Ελλαδας που δεν ηταν ΚΑΝ συγγενεις σας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
εσύ πολέμησες τους δολοφόνους του παππού μου ρε καθίζημα;
πώς;
μέσω του ΛΑΟΣ ρε καραγκιόζη;
σημειωτέον ότι ο πατέρας μου ακραιφνής δεξιός σας έχει στα μαύρα κατάστιχα και δε θέλει ούτε να σας βλέπει ούτε ζωγραφιστούς.
Γενικά έχει ένα θέμα με τους προδοτόπουστες μάτσες.
να σου υπενθυμίσω επίσης ότι όσες φορές ψήφισε ΠΟΤΕ δεν έχει ψηφίσει άλλο από Νέα Δημοκρατία.
Η αξιοπρέπεια του ανθρώπου δεν του επιτρέπει να εκφράζει απολυτες ιδεολογίες μεσα από πολυκατοικίες και υπόγεια από κάτι υστερόβουλα προδοτάκια σαν τους δικούς σου που σουλατσάρουν απ το ένα κόμμα στο γειτνιάζον με πλειοδοτικούς διαγωνισμούς.
αει γαμήσου τώρα δεν ασχολούμαι άλλο με τα λύματα της Δεξιάς.

Ο πεθερός ψηφίζει ΑΚΕΛ, πλέζουρα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
κουραμπιε τοτε να μην κλαιτε για τους νεκρους εαμιτες απο τον εθνικο στρατο της Ελλαδας που δεν ηταν ΚΑΝ συγγενεις σας.
Δηλαδή πρέπει να ξεχάσουνε συμφιλιωθούνε οι κουκούεδες αλλά όχι οι δεξιοί...

Οοοοοοοοοοοκ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μας δουλεύεις; Αφού τον εκτέλεσε, πώς έκατσε δίπλα του μετά από χρόνια; Όπως και να έχει δεν πιστεύω λέξη από ότι γράφεις, όλα από το μυαλό σου τα βγάζεις. Επινοείς ιστορίες για να επιτεθείς στους Έλληνες, χωρίς να έχεις τα κότσια να παραδεχτείς πως είσαι εαμοβουλγαροεβραιοκομμουνιστοσυμμορίτης από πάππου προς πάππου...
στ αρχίδια μου τι γράφεις ηλίθιε.
στείλε πι εμ να σε γνωρίσω από κοντά να σου κάνει μαθήματα ζωής ένας δεξιός που του κοπάνησαν κατά τη σύλληψη του πατέρα του (ανήμερα των Χριστουγέννων) με την κάνη το κεφάλι για να μην τον πλησιάσει.

ευχαρίστως γαμάω βεβαίως τους κώλους και τη μάνα σε οποιοδήποτε υπάνθρωπο σκουληκι καπηλεύεται το δικό μου παρελθόν ή λέει ότι ψεύδομαι ασυστόλως. 

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τότε, εσεις του ΛΑΟΣ ελατε πισω στη Νεα Δημοκρατια, να ξαναγινουμε η παραταξη του 45% και να επιβαλλουμε την σωστη πολιτικη σε ολα τα επιπεδα, εναντια στο φαυλο ΠΑΣΟΚ.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.468
Πόντοι
216
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί κάποιοι (έστω ελάχιστοι) δεν συμπαθούν τον Μεταξά. Επί των ημερών του αναπτύχθηκε η Ελλάδα, ενισχύθηκαν τα εργατικά δικαιώματα και η κρατική πρόνοια, ενώ συνέτριψε τους Ιταλούς φασίστες. Το θέμα είναι τι προτεραιότητες έχει ο καθένας. Άλλος γουστάρει να προοδεύει η χώρα και οι κάτοικοί της και ας έχει όποιο πολίτευμα να 'ναι, ενώ άλλοι φανατικοί τους νοιάζει να υπάρχει δημοκρατία και ας καταστραφεί η χώρα. Πρώτα Έλληνας και μετά δημοκράτης, φασίστας, κομμουνιστής κλπ. Δυστυχώς, όταν ισχύει το δημοκρατία με κάθε τίμημα, η χώρα χρεοκοπεί, ΔΝΤ κλπ.  

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σε δυό μέρες οι γερμανοί έιχαν φτάσει στην Αθήνα.
το όχι στους μακαρονάδες το πε.....
κόφτε την πρέζα και τη μαλακία εστην Καβλιρόης.
15 μερες κρατησε βασικα, αλλα ομως υπαρχει και η αντισταση της κρητης [για αυτο ειπα λιγοτερο απο 3 μηνες]

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ο Μεταξάς ήταν η μεγαλύτερη προσωπικότητα της Ελλάδας τον 20ο αιώνα και παράλληλα αυτός που της προσέφερε τα περισσότερα σε εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό επίπεδο.

Αυταπόδεικτα πράγματα τα παραπάνω και όποιος έχει μάτια να διαβάσει και μυαλό να κρίνει, το αντιλαμβάνεται.

Αυτό που δεν έχει λεχθεί για το Μεταξά ήταν ότι ως προσωπικότητα και συμπεριφορά, υπήρξε σχεδόν πάντα αιρετικός. Και αυτό όχι ως αποτέλεσμα προσωπικών φιλοδοξιών αλλά ως αποτέλεσμα της σπάνιας οξυδέρκειάς του.

RESPECT στο μεγαλύτερο ΕΛΛΗΝΑ του 20ου αιώνα!!!

Επισκέπτης
στ αρχίδια μου τι γράφεις ηλίθιε.
στείλε πι εμ να σε γνωρίσω από κοντά να σου κάνει μαθήματα ζωής ένας δεξιός που του κοπάνησαν κατά τη σύλληψη του πατέρα του (ανήμερα των Χριστουγέννων) με την κάνη το κεφάλι για να μην τον πλησιάσει.

ευχαρίστως γαμάω βεβαίως τους κώλους και τη μάνα σε οποιοδήποτε υπάνθρωπο σκουληκι καπηλεύεται το δικό μου παρελθόν ή λέει ότι ψεύδομαι ασυστόλως.  

Πητμπουλ αλα κανις ενα πραγμα ε;

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom