Ανοίγω νέο θέμα για 69άρες εμπειρίες με CT.
Άλλες στο φέρνουν στη μάπα και σου λένε κοίτα το. Άλλες το έχουν τόσο με gel που δε λέει. Άλλες φρεσκοξυρισμένο, αλλά ο νους σου είναι στην κωλοτρυπίδα. Άλλες ρίχνουν σαμπάνια για να την πιεις από εκεί. Τελικά, τι διαφορετικό υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις που θέλουμε περισσότερο από ποτέ να το γλείψουμε;
Για να ξαναγυρίσουμε στο αρχικό θέμα, θα πω πως το βλέπω εγώ:
Αρχικά μια διαπίστωση.
Ένας μεγάλος αριθμός από τουρίστριες, αλλά και τοπικά κορίτσια (CG), έχει μουνάκι πολύ καλής ποιότητας. Τι μεγάλος αριθμός - η πλειοψηφία τους καλύτερα ...
Εννοω μικρό, ροδαλό, καλοσχηματισμένο, με μικρά χειλάκια, σαν μπουμπουκάκι ένα πράμα - δηλαδή σε προκαλεί να το γλύψεις.
Σαν αρχική προσέγγιση λοιπόν,
είναι κρίμα να το αφήσεις να πάει χαμένο - θα χάσεις ένα σημαντικό κομμάτι του "πακέτου".
Πρόσθεστε σε αυτό, το γεγονός ότι οι ελληνίδες που έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια, έχουν εντελώς υποδεέστερα χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο θέμα. Συνήθως μεγάλο μέγεθος, σκούρο και μεγάλα χείλη, τα οποία εμένα προσωπικά δεν με εμπνέουν. Στην προσωπική μου ζωή είχα μόνο μία κοπελιά (ελληνίδα εννοώ) που διέθετε εξαίρετων χαρακτηριστικών μουνάκι και φυσικά δεν το είχα αφήσει σε ησυχία - όλες οι υπόλοιπες συμπεριλαμβάνονται στον παραπάνω κανόνα των υποδεέστερων χαρακτηριστικών.
Να το πούμε αλλιώς, οι φίλες μας οι πρώην ανατολικοευρωπαίες που μας τιμούν με την παρέα τους και που τις τιμούμε με τον οβολό μας, έχουν γενετικό πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο θέμα σε σχέση με τις δικές μας. Είναι καλύτερες - πως να το κάνουμε και μάλιστα το συγκεκριμενο σημείο είναι ένα από αυτά που (εμένα τουλάχιστον) με κάνουν να ασχολούμε με το άθλημα.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και τα θέματα υγιεινής που αναφέρθηκαν αρκετοί φίλοι.
Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα περιγράφουν, έχουν όμως κάποια βάση.
Τι να κάνουμε λοιπόν? Να στερηθούμε αυτή την όμορφη παράμετρο του σπορ?
Όχι βέβαια.
Εγώ κάνω τα εξής:
- Όσο μπορώ, προσπαθώ να κλείνω “πρώτη βάρδια”, δηλαδή πρωινή συνάντηση. Κατά τεκμήριο το κορίτσι είναι πιο ξεκούραστο, αλλά σίγουρα έχει κάνει και το μπανάκι του πριν πάω.
- Προτιμώ να κλείνω 3ωράκι γιατί το θεωρώ καλύτερο πακέτο και καλύτερο VFM. Στον πρώτο γύρο δεν ασχολούμαι εγώ σοβαρά με την κοπέλα, αλλά περισσότερο αυτή με εμένα. Στο πρώτο διάλλειμα την παίρνω μαζί μου για ντουζάκι και πάνω στο παιχνίδισμα της περνάω εγώ ένα καλό σαπούνισμα και ένα καλό ξέπλυμα στο μουνάκι της.
Από τον 2ο γύρο και μετά, την “περιποιούμαι” κανονικά και δεν έχω ιδιαίτερες αναστολές, σχετικά με το τι προηγήθηκε εμού …
Θα πει κάποιος ότι ακόμα και έτσι, πάντα υπάρχει κάποιος κίνδυνος.
Θα απαντήσω, ναι, αλλά είναι ο ελάχιστος δυνατός.
Από την άλλη πλευρά, το σπορ έχει πάντα κάποιους κινδύνους. Προσπαθούμε να τους ελαχιστοποιήσουμε και τους αποδεχόμαστε.
Αν δεν τους αποδεχόμαστε, καλύτερα να μην ασχολούμαστε με το άθλημα.
Γέλασα με το παραπάνω του gianevan
Ρε παιδιά εντάξει! Μην τη γλύψεις, μην τη φιλήσεις, πίπα με καπότα, ε, καλλίτερα μην πας καθόλου, έχεις και τα λεφτά κέρδος. Πήγαινε μόνο με τη γυναίκα σου κι άμα δεν έχεις παίχτον
αλλά
έχει απόλυτο δίκιο …