Νέα

69 με CT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bou_asd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Ανοίγω νέο θέμα για 69άρες εμπειρίες με CT.
Άλλες στο φέρνουν στη μάπα και σου λένε κοίτα το. Άλλες το έχουν τόσο με gel που δε λέει. Άλλες φρεσκοξυρισμένο, αλλά ο νους σου είναι στην κωλοτρυπίδα. Άλλες ρίχνουν σαμπάνια για να την πιεις από εκεί. Τελικά, τι διαφορετικό υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις που θέλουμε περισσότερο από ποτέ να το γλείψουμε;

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Άλλες στο φέρνουν στη μάπα και σου λένε κοίτα το. Άλλες το έχουν τόσο με gel που δε λέει. Άλλες φρεσκοξυρισμένο, αλλά ο νους σου είναι στην κωλοτρυπίδα. Άλλες ρίχνουν σαμπάνια για να την πιεις από εκεί. Τελικά, τι διαφορετικό υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις που θέλουμε περισσότερο από ποτέ να το γλείψουμε;

το στοκαρουμε και μετα το βερνικωνουμε!

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Σταμάτα να ασχολήσε με το σεξ. Κόψε το κάπνισμα. Άρχισε γυμναστήριο. Μας παρασύρεις σε ακολασίες

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Σαν χρονιος πινελιστης εξου κ το licker εχω να πω οτι , το πινελο ειναι ιδεα και οχι σταση .... μουνι που δν καταδεχεσαι να πινελισεις δεν αξιζει να το .....σεις. Για ct δεν τολμησα ποτε , ασε να βγει το εμβολιο πρωτα μην το 69 γινει 39κ9

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σαν χρονιος πινελιστης εξου κ το licker εχω να πω οτι , το πινελο ειναι ιδεα και οχι σταση .... μουνι που δν καταδεχεσαι να πινελισεις δεν αξιζει να το .....σεις. Για ct δεν τολμησα ποτε , ασε να βγει το εμβολιο πρωτα μην το 69 γινει 39κ9
Πολυ το φοβασε το 69 φιλε,απο την στιγμη που εισαι ενταξη δεν εχεις καποια πληγη δεν κινδυνευης,εχω παρη πολλες φορες CT και cg παντα το 69 το εχω στο προγραμμα αν δεν χυση εστω μια φορα δεν τον βαζω μεσα της

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0
σωστος ο giorgos58 αν δεν κανεις 69 να γλειψεις τα χειλακια,πως να μπεις!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πολυ το φοβασε το 69 φιλε,απο την στιγμη που εισαι ενταξη δεν εχεις καποια πληγη δεν κινδυνευης,εχω παρη πολλες φορες CT και cg παντα το 69 το εχω στο προγραμμα αν δεν χυση εστω μια φορα δεν τον βαζω μεσα της

Καλα βρε Γιωργο, τα δαχτυλα τι τα εχες? Σωνει και καλα να γλυψεις εσυ? Ξερεις ποσοι το εχουν βαλει εκει μεσα πριν απο σενα? Αυτες εχουν 6-10 ραντεβου την ημερα, και εκει που γλειφεις εσυ εχει γλυψει και ο Αλβανος πριν απο σενα. Νομιζεις οτι μετα απο καθε ραντεβου οι τανες κανουν μπανιο και αποστειρωνουν το νουνι τους?

Αυτα για να σου βαλω μερικες σκεψεις στο μυαλο την επομενη φορα που θα σου ερθει ο πειρασμος να γλυψεις  :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ice-cream.jpg
    ice-cream.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Καλα βρε Γιωργο, τα δαχτυλα τι τα εχες? Σωνει και καλα να γλυψεις εσυ? Ξερεις ποσοι το εχουν βαλει εκει μεσα πριν απο σενα? Αυτες εχουν 6-10 ραντεβου την ημερα, και εκει που γλειφεις εσυ εχει γλυψει και ο Αλβανος πριν απο σενα. Νομιζεις οτι μετα απο καθε ραντεβου οι τανες κανουν μπανιο και αποστειρωνουν το νουνι τους?

Αυτα για να σου βαλω μερικες σκεψεις στο μυαλο την επομενη φορα που θα σου ερθει ο πειρασμος να γλυψεις  :2funny:

Αλβανοι δεν συνηθιζονται παντως στα CT :2funny:
Και τα CT νομιζω κανουν μπανιο ανα ραντεβου...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Ρε παιδιά εντάξει! Μην τη γλύψεις, μην τη φιλήσεις, πίπα με καπότα, ε, καλλίτερα μην πας καθόλου, έχεις και τα λεφτά κέρδος. Πήγαινε μόνο με τη γυναίκα σου κι άμα δεν έχεις παίχτον.
Χθες ρε σεις μία του χώρου [ξέρεις εσύ Λουκ ποια!] μου έλεγε το απίστευτο! Καλά το πόσοι πάνε για να τους πηδήσει με το strapon δεν είναι πλέον είδηση. Αλλά το καλλίτερο ήταν ένας που την έβαζε γυμνή μία ώρα να αναβοσβύνει το φως για να το παίζει αυτός στο κρεβάτι μόνος του, και της απαγόρευε να πάει προς το κρεββάτι. Ούτε στην τουαλέτα δεν την άφινε, εκεί μία ώρα να αναβοσβύνει το φως! Ξέρω και γω μου λέει η κοπέλα θα νόμιζε πως είμαι τίγκα στην αρρώστια αλλά τότε γιατί διάολο ήρθε; Και μην φανταστείς πως μου φάνηκε εύκολο μου λέει, πιο πολύ δεν είχα νοιώσει να κουράζομαι και να φοβάμαι.
Και η συγκεκριμένη είναι σοβαρή, δεν θα μου έλεγε φανταστικές μαλακίες.

swimmer9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Για να ξαναγυρίσουμε στο αρχικό θέμα, θα πω πως το βλέπω εγώ:

Αρχικά μια διαπίστωση.
Ένας μεγάλος αριθμός από τουρίστριες, αλλά και τοπικά κορίτσια (CG), έχει μουνάκι πολύ καλής ποιότητας. Τι μεγάλος αριθμός - η πλειοψηφία τους καλύτερα ...
Εννοω μικρό, ροδαλό, καλοσχηματισμένο, με μικρά χειλάκια, σαν μπουμπουκάκι ένα πράμα - δηλαδή σε προκαλεί να το γλύψεις.
Σαν αρχική προσέγγιση λοιπόν, είναι κρίμα να το αφήσεις να πάει χαμένο - θα χάσεις ένα σημαντικό κομμάτι του "πακέτου".

Πρόσθεστε σε αυτό, το γεγονός ότι οι ελληνίδες που έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια, έχουν εντελώς υποδεέστερα χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο θέμα. Συνήθως μεγάλο μέγεθος, σκούρο και μεγάλα χείλη, τα οποία εμένα προσωπικά δεν με εμπνέουν. Στην προσωπική μου ζωή είχα μόνο μία κοπελιά (ελληνίδα εννοώ) που διέθετε εξαίρετων χαρακτηριστικών μουνάκι και φυσικά δεν το είχα αφήσει σε ησυχία - όλες οι υπόλοιπες συμπεριλαμβάνονται στον παραπάνω κανόνα των υποδεέστερων χαρακτηριστικών.

Να το πούμε αλλιώς, οι φίλες μας οι πρώην ανατολικοευρωπαίες που μας τιμούν με την παρέα τους και που τις τιμούμε με τον οβολό μας, έχουν γενετικό πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο θέμα σε σχέση με τις δικές μας. Είναι καλύτερες - πως να το κάνουμε και μάλιστα το συγκεκριμενο σημείο είναι ένα από αυτά που (εμένα τουλάχιστον) με κάνουν να ασχολούμε με το άθλημα.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και τα θέματα υγιεινής που αναφέρθηκαν αρκετοί φίλοι.
Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα περιγράφουν, έχουν όμως κάποια βάση.

Τι να κάνουμε λοιπόν? Να στερηθούμε αυτή την όμορφη παράμετρο του σπορ?
Όχι βέβαια.

Εγώ κάνω τα εξής:
- Όσο μπορώ, προσπαθώ να κλείνω “πρώτη βάρδια”, δηλαδή πρωινή συνάντηση. Κατά τεκμήριο το κορίτσι είναι πιο ξεκούραστο, αλλά σίγουρα έχει κάνει και το μπανάκι του πριν πάω.
- Προτιμώ να κλείνω 3ωράκι γιατί το θεωρώ καλύτερο πακέτο και καλύτερο VFM. Στον πρώτο γύρο δεν ασχολούμαι εγώ σοβαρά με την κοπέλα, αλλά περισσότερο αυτή με εμένα. Στο πρώτο διάλλειμα την παίρνω μαζί μου για ντουζάκι και πάνω στο παιχνίδισμα της περνάω εγώ ένα καλό σαπούνισμα και ένα καλό ξέπλυμα στο μουνάκι της.
Από τον 2ο γύρο και μετά, την “περιποιούμαι” κανονικά και δεν έχω ιδιαίτερες αναστολές, σχετικά με το τι προηγήθηκε εμού …

Θα πει κάποιος ότι ακόμα και έτσι, πάντα υπάρχει κάποιος κίνδυνος.
Θα απαντήσω, ναι, αλλά είναι ο ελάχιστος δυνατός.
Από την άλλη πλευρά, το σπορ έχει πάντα κάποιους κινδύνους. Προσπαθούμε να τους ελαχιστοποιήσουμε και τους αποδεχόμαστε.
Αν δεν τους αποδεχόμαστε, καλύτερα να μην ασχολούμαστε με το άθλημα.

Γέλασα με το παραπάνω του gianevan
Ρε παιδιά εντάξει! Μην τη γλύψεις, μην τη φιλήσεις, πίπα με καπότα, ε, καλλίτερα μην πας καθόλου, έχεις και τα λεφτά κέρδος. Πήγαινε μόνο με τη γυναίκα σου κι άμα δεν έχεις παίχτον
αλλά έχει απόλυτο δίκιο …  :sunglasses: :sunglasses: :rolleyes:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Και εγω θα στο πω αλλιως
1)Πηγαινης σε εστιατοριο-ταβερνα και τρως ποσο καθαρο μπορη να ειναι το σερβιτσιο πιατα ποτηρια μαχαιροπηρουνα κλπ και πως θα φας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ, τα δαχτυλα θα χρειαστουν να πιασης το κοκαλο για να το γλυψης να παρης ολοι την νοστιμια  :think:
2)Και απο Αλβανοι και διαφοροι αλλοι αλλοδαποι δεν πιστευω οτι πληρωνουνε τοσα λεφτα, αυτους θα τους βρης ως συνηθως στα σπιτια τον 20ευρω
3)Δεν μου ετυχε μεχρι στιγμης καποια που δεν πλυθηκε,οπως γινεται η συναντηση(σε δικο μου χωρο ξενοδοχειο) αμεσως μπανιο μαζι  στο ημιχρονο ξανα μπανιο και στο τελος μπανιο και μπεταντιν στο στομα και στο Μυδι

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε μερικές είναι τόσο πειρασμός που είναι να γλύφεις και τα δάχτυλα σου  :rockon:

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλβανοι δεν συνηθιζονται παντως στα CT :2funny:
Και τα CT νομιζω κανουν μπανιο ανα ραντεβου...
Ευτυχώς που δεν τό'χουν μαγαρίσει το άθλημα τα Αλμπάνια. Φαντάσου εκεί που θα μπαίνεις όλο προσμονή στη σιτυτούρα να βγαίνει το Αλμπάνι-ξενέρωμα λέμε  :P

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα εχεις το μελι μπροστα σου και δεν θα γλυψης
γινεται;;

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα εχεις το μελι μπροστα σου και δεν θα γλυψης
γινεται;;
Ακριβώς, δεν γίνεται αυτό. Φυσικά αναγνωρίζω το επικύνδυνο του πράγματος, αλλά μερικές είναι να τις γλύφεις από την κορφή μέχρι τα νύχια
Μ'αυτά και μ'αυτά πείνασε ο leopard και πρέπει να "φάει" σιτιτουράκι  :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ακριβώς, δεν γίνεται αυτό. Φυσικά αναγνωρίζω το επικύνδυνο του πράγματος, αλλά μερικές είναι να τις γλύφεις από την κορφή μέχρι τα νύχια
Μ'αυτά και μ'αυτά πείνασε ο leopard και πρέπει να "φάει" σιτιτουράκι  :2funny:
Δεν ειναι για χορταση αλλα ενας [size=17pt]ωραιος μεζες[/size]

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Αγαπητε Γιωργο , σεβομαι την πειρα σου αφου σαν παλιος εισαι αλλιως , και φυσικα το πινελο δε το κοβω με τιποτα. απλα λεω οτι τα πραγματα εχουν δυσκολεψει πολυ με τα βρομομουνα ... βλεπε ΑΝΝΑ απο zuzuna .... και το γυριζω σε πιο βιομηχανικες λιπαντικες λυσεις μεχρι νεοτερας... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom