soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Τι σημασια εχει...Γνωρίζει κανείς την καταγωγή της οικογένειας ; Είναι Ελληνες οι αλλοδαποί ;
Τιποτα πιο σοβαρο εχεις να ρωτησεις τυπε?
Τι σημασια εχει...Γνωρίζει κανείς την καταγωγή της οικογένειας ; Είναι Ελληνες οι αλλοδαποί ;
πρώτον δεν μου αρέσει το τύπε...δεύτερον έχει σημασία για την μάναΤι σημασια εχει...
Τιποτα πιο σοβαρο εχεις να ρωτησεις τυπε?
Το τι σου αρεσει και τι οχι μου ειναι αδιαφορο, ασε που θα επρεπε να ξερεις οτι το <<τυπε>εδω μεσα προβλεπεται σε καθε περισταση.πρώτον δεν μου αρέσει το τύπε...δεύτερον έχει σημασία για την μάνα
Λαζο δεν κρυβοταν.ενώ ο Λαζόπουλος που ήτανε ματσό δεν ψωνιζότανε ε ? δεν του τρέχανε τα σάλια όταν έβλεπε πιτσιρικάδες στα γκέι στέκια πριν Γκάζι,
στα στενά του Συντάγματος, στη Πλάκα ,Κολωνάκι και σε όποιο μαγαζί ήταν για ομο ψωνιστήρι. Έκανε κατήχηση στα κανάλια και μετά έτρεχε σα σκύλα σε οίστρο μαστουρωμένος να εκπορνεύσει αγοράκια
Όλοι μια σπείρα είναι βρε κοντολάγνε, η χειρότερη φάρα μακράν . Μάθαμε τον Σεργιανόπουλο επειδή του έτυχε η στραβή, στη πλ.βικτωρίας βράδυ ψωνίζουν πολλοί επώνυμοι σεργιανόπουλοι Ο Χάρης Ρώμας πχ σου δίνει καμιά αίσθηση ότι είναι φυσιολογικός άνθρωπος ?
Σωστά λες ότι είναι κοκάκηδες, ,η κόκα της πιάτσας είναι κακής ποιότητας κ πάμφθηνη ,όπως το μαύρο πιο φθηνό απο τα τσιγάρα, το ποτίζουν με κάτουρο στην αλβανία Τέσπα στα @@ μας αν οι "καλλιτέχνες"είναι πεινάλες ή πλούσιοι , το θέμα είναι πως αποτελούν μια κάστα ανώμαλων αλλαξοκώληδων ,βιαστών κ παιδεραστών που πάντα πέφτουν απο τα σύννεφα για φιλιπίδηδες, λιγνάδηδες , τον άλλον πως τον λένε το χοντρό που ήταν βουλευτής κτλπ κτλπ
Έχει σημασία δίκιο έχειςπρώτον δεν μου αρέσει το τύπε...δεύτερον έχει σημασία για την μάνα
Το ξέρω χρησιμοποιείται συχνά απλά εμένα ψιλοχαλάει...δεν τρέχει και τίποτα βέβαια , αλοίμονοΈχει σημασία δίκιο έχεις
Όμως το "τυπε" είναι τίτλος τιμής για το bou
Φιλόζωος ο θείος, καλη οικογενειαΟ θείος της 12χρονης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ....!!!!
Μπιστολιές έπεσαν μπόλικες τα τελευταία 2 χρόνια.οχι Σπυρου Πατση,εγω ακουσα για γνωστο οικο στη Πειραιως 62
Βλέπω φωτό γνωστού πολιτικού πάνω αριστερά ή ιδέα μου;Να ήταν απλά ψηφοφόρος του ή συνεργάζονταν πολυεπίπεδα….;Εδώ αυτή που βγήκε σημερα και μιλησε ως δηθεν πρόεδρος ιεροδουλων , σε πόστ που ανεβασε στο fb της το 2019
με φωτο προφιλ πατουληςΕδώ αυτή που βγήκε σημερα και μιλησε ως δηθεν πρόεδρος ιεροδουλων , σε πόστ που ανεβασε στο fb της το 2019
Αυτες οι Ελλεινιδες μετα βγαινουν και λενε χαθηκαν οι Αντρες και δεν την πεφτουν Μα καλα ειναι δυνατον να εχετε ακομα πρωτη την ΝΔ εκει κατω στην Ελλαδα τους παιδεραστες?ειδε καμερα το σουργελο και πηγε να μιλησει. Εχασε τα λογια της απτη χαρα της η πατσαβουρα. Και τι ειπε; Πιπες.
αντε γιατι πολυ καλος ειμαι τελευταια
Συμμύστη το VAR στις Αραβικές χώρες προπονείται ενόψει ΜουντιάλΥπαρχει στικακι !!! Αρα καμερες και μαλιστα σε δωματια !!! Αυτο για ενα θεμα παλαιοτερο που αμφισβητουσαν καποτε αν υπαρχουν καμερες σε οικους ανοχης !
εμ οταν σας τα λεω οτι ειναι υπερκομψη και κοκλα... δε με ακουτε
γι'αυτο λες το αρνειται ?Θα στο πω ανάποδα.
Μακάρι να μην έχει τίποτα μέσα το στικάκι
Γιατί αν έχει, δηλαδή τον 53χρονο να μπαίνει με την μικρή μέσα στο μπουρδέλο, τότε ο βιασμός (θυμίζω: βιασμός είναι η επίτευξη συνουσίας με βία ή απειλή χρήσης βίας - αν λείπει το στοιχείο της βίας, δεν είναι βιασμός σύμφωνα με τον νόμο, είναι άλλο αδίκημα) δεν υφίσταται, γιατί δεν μπορεί να πήγαινε κατ εξακολούθηση το παιδί με αυτόν στο μπουρδέλο, παρά την θέλησή της.